Ayrılmalı mıyım? yardım edin bana

Hiç ani karar vermiş değilsiniz bence, yapacağınızı yapmış, sabredeceğiniz kadar sabretmişsiniz. İçiniz rahat olsun derim.
Yavrunuz daha da hırpalanır o ortamda aksine Hele ki çocuğun kendine güvenli bir birey olması için ilk 4 yaş huzurlu bir ortamda olması çok önemli. O evde huzur olmaz, çocuk doğduktan sonra sorunlar aksine artarak devam eder...

ayrılmamak için daha neyi bekliyosun

Canım benim düzelebilme ihtimalinin olmadığını ilk karısının başına gelenlerden anla :/ ve üst üste yapmış herşeyi. O çocuğu da kaynanana verir anam baksın sen bilmezsn demeyecği ne malum

Bir insan 7sinde neyse 70inde de aynıdır. O yüzden bebek var diye değişmesini bekleme. Karnında bebeğe saygısı yok 2 can taşıyorsun sana böyle davranan adam çocuk doğunca köle gibi davranır haberin olsun. Böyle bir adamın elinde büyüyen çocugun ruh sağlığı ne kadar iyi olabilir dusunur musun ? Hiç çocuğunu ve kendini harcama canım böyle bir baba ile büyümesi babasız büyümesinden kat kat iyidir.

Çalış kendi paranı kazan özgüvenini kazan tekmeyi at sonrada

Yariya kadsr okuyabildim ve sonunda hamile oldugunu görünce sok oldum

Hayir nisan döneminde zaten anlamissin ne mal oldugunu evlenmissin

Bide evlendikten sonra görmüssün üstüne bide cocuk yapmissin

Gecmis olsun

@rosinant kararınızda muvaffak olursunuz umarım, konunuzu baştan sona okudum.
Kendimi yerinize koydum ve açıkça söyleyebilirim ki ben bu kadar dayanamazdım. Öfkeli bir mizacım var zaten, ya çoktan terk etmiş olurdum o ortamı (şirazeden çıkmamak için) ya da şirazeden çıkar birini çok pis pataklardım.

Siz niçin dayandınız ki bu kadar? Değer miydi?

Böyle bir insanın değişmesi beklerken, ruh sağlığınızdan olursunuz, kaldı ki o aile içinde öyle bir düzende yetişmiş bir insanın artık huyu haline gelmiş davranışlarını değiştirmeniz neredeyse imkansız olacaktır. Çekilir dert değil, her paragrafta daha beter haller, pişkinlikler, vicdansızlıklar, saçmalıklar...

zey_tin 'in dediği gibi, böyleleri önce insanı delirtir, sonra da "Zaten deliydi" derler.

Mümkün olduğunca avukatınızla hareket edin, çok sinirlenirseniz farklı yollarla ve en az zararla (Belki tabak-çanak kırmak gibi) bu sinirinizi dışarı çıkarmanın, üzerinizden atmanın yollarına bakın, içinizde tutarak uykularınızdan, sağlığınızdan olmayın. Sizi öfkeye çeken konuşmalarını dinlemeyin, yıpranmışlığınız üzerinden dengenizi bozmalarına izin vermeyin.

Bunu bebeğiniz ve kendiniz için yapın.
Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrac olsa da kitap gibi parça parça okuyabilsem. Ama yok malesef cogunu okudum tamamını okuyamadim.
Çok dolmussunuz belli . Boşan demeye gerek duymuyorum aklın yolu bir zaten.
Eski eşine o kız kız doye hitap edilen kişiye tazminat açması aslında ipucu olmuş ama yakalayamamissiniz.
Geçen geçmiş geleceğe bakın kurtulun artık eskiye vahlanmanin anlamı yok

Canım benim, delil topla, bir daha şiddet uygularsa darp raporu al, polise şikayet et.
Senin kocan daha anasının kucağından inmemiş. Hiç bir oluru yok bari evladının hayatını karartma boşan kurtul bu çirkef insanlardan

Kusura bakma canım ama ateşin içine bilerek atlamışsın birde hamile kalmışsın e artık geçmiş olsun. Ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gideceksin

Eşiniz de ailesi de hastalıklı davranışlar gösteriyor, yani ayrılmanız doğru bana göre.

Yalnız paracı konuma düştüm demişsiniz ancak zaten öyle görünüyor sizin ağzınızdan bile. Ailenizin platin yüzük dışında sıfır yardımıyla evlenmişsiniz, karşı tarafın da tam yardımıyla.

Kadının kınada elinize verdiği altını bile annenize vermişsiniz.

Evet kadın saçma şeyler de söylemiş ve haksız, ancak haklı olduğu bir nokta var ki onun ailesi sizin ailenizi beslemek zorunda değil.

Üstelik biz bir şey alamayacak mıyız evimize dediğiniz durumda da eşiniz alıyor zaten, siz değil.

Yani bu kadar sorunlu bir aileyle gerçekten paraları için evlenmiş gibi gözüküyorsunuz.

Bu psikopat aile ile daha fazla devam edemezsin .Bundan sonra sen de sevgili kocan gibi delilleri topla ve aç davanı.Psikopat nasıl olunuyormuş göster.

cnm yazdıklarının hepsini okuyamadm ((doğal olarak )
eşini yola getrmeye çalış herşeyi annesine anlatması hç hoş değil. güzelce konuş . parasal bi skntıyı direk şunu istyorm deme biraz duygu sömürüsü yap her defasnda onu çok sewdğni söyle. değişme olmazsa boşan.

Hepsini okudum.

Aile içinde her şey yaşanır ama eşinizin anasına anlatması, sürekli kanıt toplaması ve en fenası sizi videoya çekip o videoyu da kendi haklılığını ispat için kullanması benim midemi bulandırdı.

Keşke hamile kalmasaydınız demek bebeğinize ayıp olacak, ama doğrusu da bu...

Gördüğüm en uzun konu bu sanırım.
Neyse Allah yardımcınız olsun diyeyim.

Millet cebelleşmiş, okumaya, özetlemeye çalışmış.
Yardımcı olmak istemiş,yazmış, çizmiş.
Konu sahibi tek cevap yazıp çekip gitmiş...
Bence haksızlık.
NOT:Ben okumadım.

yapılan tercihler çok önemli aslında.ve anne-baba sözleri keşke dinleseymişsiniz.ama geç değil ve daha fazla beklemeyin,ayrılabilirsiniz ya da bir süre uzaklaşın ne bileyim.annenlerin yanına gidin.ya da bunlarda ailenize bahsedin.kimseyi önemsemeyin kendi mutluluğunuz herşeyden daha önemli olmalıdır.

Siz şimdi bu evliliğe devam ederseniz muhtemelen bebek doğduktan sonra sıkıntılar katlanarak artacak. Bebeğin bir sürü masrafı olacak bezi kıyafetleri oyuncakları şuyu buyu bir sürü. Size deterjanın bile hesabını soran adam bu çocuğa niye bu kadar masraf çıkartıyorsun diye size yüklenecek sanki sizin suçunuzmuş gibi. Ya da Bebek gece hiç susmadan ağladığında gene size yüklenecek bi çocuğa bakamıyorsun ne işe yarıyorsun diye. Bunlar benim direkt aklıma gelen ilk senaryolar. Çünkü adam çok sinsi ve merhametsiz.

Bir de anlayamadığım nokta sigarayı bırakamıyorsunuz ve hamilesiniz????! Bu tarz bir ailenin içinde o çocuğun sağlıklı gelişim göstermesi imkansız.

Sorunuzun cevabı evet boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…