Ayrılmalı mıyım? yardım edin bana

Okuduğun için tebrik ederim. Bir özetleyi versen hayrına. :)))))))))
Olur :)
Adamın ikinci evliliğiymiş ilk karısı çok çirkeflik yaparak boşanmış, kv ve kocayı rezil etmiş koca mağdurmuş tazminat almış.
Sonra konu sahibiyle evlenmişler, kv yeni eşya almamış eski eşin eşyalarını vermişler,
Balayına italyaya gönderme sözü vermişler ama cümbür cemaat gidilmiş,
Adamın ağzı don lastiği gbymiş evde olan herşeyi anasına anlatıyormuş, anası da kıza telefon edip fırça çekiyormuş,
Adam kıza hiç harçlık vermiyormuş, kart da vermiyormuş birşey alınacaksa kv alıyormuş.
Adam sinirlenince kapıyı falan kırıyormuş bir iki defa kızın boğazına sarılmış sonra herşeyi unutup Ankara'ya düğüne gitmişler. Anneler günüymüş, cebinde para olmayınca kpnu sahibi annesine hediye alamamış, kvde de laf sokunca kavga etmişler, sonra ipler iyice gerilmiş,
Bu arada kız hamileymiş. Barışmak istememiş, adamın ilerde aynı evde yaşama planları varmış. Tüm bu yaşananlara rağmen konu sahibi kadınlık görevlerini eksiksiz yapmış, boğazını sıkan kocasına şefkat göstermiş.
Bundan sonra ne yapayım diye soruyor sanırım, sonlara doğru beynim sulandı.

Özeti bile bu uzunlukta oldu

Hepsini okudum. Yemin ederim kınamıyorum ama nasıl bu kadar dayandınız ki nasıl ezdirdiniz kendinizi azıcık değeriniz yokmu sizin ya nasıl çocuk yaptınız o evde nasıl 1 gün daha fazla durabiliyosunuz kocanız karaktersiz birisi anneside öyle. Evdeki halinizi annesine anlatması falan çok büyük ayıp. İnanamıyorum size ya. Kocanız merhametsiz ve vicdansız!! Siz bundan sonra onun telefonundaki bütün delilleri gizlice silip sakin bi şekilde o evi terkedin hatta sizde delil toplayın yapabiliyosanız. Eğer boşanmıcaksanızda birdaha burda konu açmayın çünkü Bile isteye yaşıyorsunuz bunu!

Hepsini okudum...Hamilesiniz ve ramazan ayındayız,kaderler ancak dua ile değişir,bol dua edin.
Siz evlenmeden önce hiç şüphe duymadınız mı? Nişan dönemi nasıl geçti?
Sürekli tartışma var mıydı?
Kıskançlık,güvensizlik,cimrilik?? @rosinant

Valla bacım Allah kolaylık versin...
Okudum baya gözüm çıktı okurken.. Sen yaşarken için çıkmış onu anladım
Hiç bir yorum yapamıyorum inan...
Ama bebişin için yuvanı yıkmanı istemem

Hic bitmicek sandim sonuna kadr okuyamadim ama vallahi hepsi ömür törpüsü yeminle tam okuyamdigimdan ince tetaylara giremicem allah kurtarsin diyorum onlarida allah isla etsin

Ah bir de neden çocuk da çocuk ısrar ettiniz ki bu sıkıntılı evlilikte...
İçimden bir ses çocuğu bahane edip katlanacaksınız gibi geliyor.
Yapmayın derim. Bu işin sonu belli...
İmkan varsa bir terapiste gidin sorunlarınızı çözmenize yardımcı olur ya da ayrılmak için güç bulursunuz belki diyeceğim ama karşınızda normal bir adam yok ki, paraya kıyıp doktora gönderse bile, sırf sonradan "zaten hastaydı doktora gidiyordu," diyebilmek için yapar bunu

Son düzenleme:
Hepsini okudum.

İnanılmaz, biz kadınlar neden hep böyleyiz?

Bunca olumsuz olaydan sonra bile hâlâ "bir umut" arıyoruz.

Boşanmak en mantıklısı. Ama sizinde önlemleriniz olsun öncesinde.

Allah yardımcınız olsun.

Son olarak; çocuk doğup büyüyünce değişmezler bence, hatta eve bağlandığınızı düşünüp çocuğunuz için; iyice üstünüze gelirler ki boşanamayacağınızı düşündükleri için.

Düzelir desem hangi biri Hangi açıdan düzelecek? Kocan mı anası mı babası mı? Para yönünden olan korkuları mı paranoyaklıkları mı ailene dil uzatmaları mı?

Ciddi anlamda boşanmalı mıyım konularının hic birine yorum yapmam.. ama sen boşan arkadasım, valla boşan huzura erersiniz ailecek.

Bu kadarı fazla değil mi sizce de..
Mübarek gün hamile halinizle kötü şey demek istemem ama neresinden tutsan elinde kalır...............
Allah yardımcınız olsun, umarım sağlıklı düşünür ona göre bir adım atarsınız

bu ne laa okudum da simdi bitecek ha simdi okudugum bosa gitmesin diye ama sunu soyluyeyim ogullari kv delirtiyor adam hincini bedelini eslerine odetiyorlar anaya tabi bisey diyemiyorlar.senin su hamile halinle sinir stres olmaman gerek.cocuga yazik..kaynana ogluna hakaret ettin diye nasil savunuyor sende karnindaki bebegi dusun.cocugu dunyaya geldigine pisman etmeyin ceki duzen verin bebegin yaninda kavga gurultu dovus olmaz cocuk korkudan kafayi yer..

Şuursuz bir adamla ve onun tayfası olan bir kaynana ile omur değil 1saat bile geçmez. Keşke çocuk falan yapmasaydin canım ya böyle adama evlat mı verilir ! Boşan ve arkana bakmadan uzaklas !

Okumaya tahammül edemedim yaşayana allah yardım etsin. Burnunun b.kunu yiyecekler pintiliklerinden. Boşa gitsin.

Valla cocugunda yoksa hıc durma varsada zor gecer evlilik hayatın ayrıl dunyaya bunları cekmeye mı geldin ugrasmaya degmez planla herseyı lehine tekmeyı at gıtsn ummadığı anda magdur olma yanı

Canetti YavruPancar zey_tin @Bilgece A ak-ana MsShirine @geoshuk L lisabel boza LaReina O olcayto70 Nooption G gurbettekigelin Kanadimkollarim pastellim nomunomuchua sweat girl @gelpisipisipisii smeeygle Lady Strawberry dogadostupanda Hayatinanlamisensin Kitap kokusu

Arkadaşlar atlayıp yazamadığım herkese teşekkür ederim,sabırla okuyup ya da okuyamayıp yine de yorum yaptığınız için.
Öncelikle boşanmak istiyorum dayanamıyorum,dün avukatla görüştüm,çektiğim videonun ya da imzaladığım kağıdın bi anlamı olmadığını söyledi.

Buraya yazmamın sebebi karar veremiyorum çocuğum var,yani olacak,düzelebilme ihtimali var mıdır,bende suç varmı diye ayrıntısıyla anlattım, olayın içinde olduğum için ani karar verip derdime dert katmak istemiyorum,o yüzde bolca değişik fikirler duymak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…