Yeni evli oğlundan telefon isteyen kayınvalide

geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var

Alsa bi dert almasa baska türlü. Sen söylicegini söylemissin, lütfen kendi parana sahip cik. Altinlarin varsa özel kasana koy cünkü bu tür durumlar corap söküğü gibi ardı geliyor. Sen kendi parandan zındık verme. Ve merak etme bir yapar iki yapar eşin geçinemediğini anlayınca yapamicak zaten sana gelip isticek sende , bende para yok diceksin 😅 çok basit.

Zamanında söz vermiş çok da abattılacak bir mevzu değil Annesi de sizin gibi pro max almayacağına göre! :) bütçenizi çok da sarsmaz
Ayrıca annesine bir telefon almış çok mu ?
Gelinlik yapmayın (:
Tamam da söz vermişse neden eşine soruyo amacı ne? Biliyor ki durum ortada ve hoşlanmayacak zaten bildiğini okuyor karşındakini de insan yerine koymuyor farz etki telefon değilde araba ev istedi yani.. bence bi anne istememesi lazım

Tamam da söz vermişse neden eşine soruyo amacı ne? Biliyor ki durum ortada ve hoşlanmayacak zaten bildiğini okuyor karşındakini de insan yerine koymuyor farz etki telefon değilde araba ev istedi yani.. bence bi anne istememesi lazım
Eşine sorması güzel bir şey
Hoşlanmamasını gerekecek bir durum yok
Benim de eşim annesine destek oluyor hatta ben daha fazlasını yapması içinde teşvik ediyorum.
Ben de aileme destek olursam eşim sesini çıkarmaz doğrusu da bu.
Evini ihmal etmediğin sürece bir sorun olduğunu düşünmüyorum sadece.

Ev araba ile telefon kıyası yapılır mı sizce de ? 🤣

Annesi sonuçta alabilir. Çok uçuk fiyatlar olmadığı sürece alinabilir

Alsa bi dert almasa baska türlü. Sen söylicegini söylemissin, lütfen kendi parana sahip cik. Altinlarin varsa özel kasana koy cünkü bu tür durumlar corap söküğü gibi ardı geliyor. Sen kendi parandan zındık verme. Ve merak etme bir yapar iki yapar eşin geçinemediğini anlayınca yapamicak zaten sana gelip isticek sende , bende para yok diceksin 😅 çok basit.
Ha ha. Akıl verdiğiniz kişi bilezik bozdurup son model telefon almış. Bu zihniyette olan insan kendi parasının sonunu kendi getirir. Yarın bir tane daha bozdurur dyson süpürge alır.
Ama dur bi dakka ya evi kira ay sonunu getiremiyor, bir ton düğün borcu var. Yersen tabi sırf bahane.
Adam annesine söz vermiş sizden önce vermiş. Uygun birşey elbette alır.
Bunun için sizden izin almasına gerek yok. Ha bu arada telefon sözü var diye gidip sizin gibi 100 bine telefon alırsa o farklı. O zaman fikrinizi beyan edersiniz

Aklımdan çıkmıyor şu konu dünden beri, bilezik bozup iphone alacak paraniz kalmayınca ne yapacaksınız onu merak ediyorum.
Bak ben alta yazdım devamında ne yapacağını 🤣 borcu var ama olsun. Bi tanesini daha bozdurur dyson süpürge saç mevzusuna gider böyle böyle yer bitirir

Konudan bağımsız bu iPhone de ne varya? Herkes iPhone meraklısı 🤣🤣🤣🤣 bide altın bozup alınmış🤣
Güvenlik.
İOS bildiğim deneyimlediğim kadarıyla bugüne kadar güvenlik açığı vermedi, ki banka ve yatırım hesapları dahil tüm verilerini mobil cihazlarda saklayanlar için güvenlik önemli, ıphone alanların büyük kısmı bu yüzden tercih ediyor ama son yıllarda desinler diye alanlar da çoğaldı, herkesin kendi bileceği şey ama bir telefondan beklentiniz sadece sesli görüntülü görüşmeyse desinler diye almak bana göre mantıklı değil.

Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
İphone için gerçekten bilezik mi bozdunuz. Bana kalsa ben telefonu satar bilezik yaparım kocam kızıyo saçmalama bilezik mi alamıcazda telefonunu satcaksın diye. Tuhaf bi kafa

O bilezikler benim mehirimdi istediğim şekilde kullanma hakkına sahibim o yüzden anası için bilezik bozamaz maalesef siz ne çok biliyorsunuz öyle
Bacım o mehiri yanlış anlamışsın. O mehir dediğin keyif için değilde allah esirgesin boşanırsan yada kocana bişey olursa birkaç ay kendini idare edebilmen için. Artık iphone kemirirsin

Aklımdan çıkmıyor şu konu dünden beri, bilezik bozup iphone alacak paraniz kalmayınca ne yapacaksınız onu merak ediyorum.
Koca ve koca ailesinden geçinecek her zamanki gibi. Millet " ufak da olsa bir toprağım olsun, çadır kurar yine otururum" diyerek kıyıda köşede zar zor biriktirdiği altını bozdurup tarla falan alıyor. Konu sahibi ise ne yapıyor?

Sırf iphone almak için 5- 6 ay çalışan insanlar olduğu öğrenip hayret etmiştim, yazık!

Evlenmiş barklanmış kazık kadar insanların da ailesinden araba kabul etmemesi lazım. Kayınpederi altlarına araba çekerken iyi ama kayınvalide oğlundan telefon isterken kötü. Bence eşine sorma sebebi bir bilezik de annem için bozduralım demek. Doğum günü çocukları gelecek hediyelerle hayaller kurar, bu evli çiftimiz de takılacak altınlarla planlar yapmış. Ne adam sözüne sahip çıkıyor ne de konu sahibi ayağını yorganına göre uzatıyor. Kira ödeyen insan en pahalı en son model telefon için bilezik bozdurmuş şaka gibi.

Zar zor gebe kal. Zar zor büyüt. Emek ver. Okut. Her kahrını çek. Evlendir. 1 yıl dolmadan senin ortalama 25 yıllık evladın 1 yıllık eşinden izin isteyip sana telefon alsın. Gün olsa o oğlan anlaşamasa boşansa, utanmadan gelecek yine, ana beni doyur, ana kıyafetlerimi yıka diyecek. El kızı gitse de anası hep anası kalacak.

Benim anam benden canımı istese veririm. Kimseye sormam. Söyleme gereği bile duymam. Koca çok ana 1 tane. Eşim de anasına istediğini alsın yapsın. Para onun parası. Kendi alın teri. Annene onu alma bunu yapma diyecek kadar bencil değilim. Onu bu yaşa annesi getirdi.

Sizin çoğunuz da annesiniz. Demek ki evlatlarınız evlenince sizle selamı sabahı kesse hak vereceksiniz. Çocuk büyütmek kolaymış gibi..

Benim de canim sikildi. Amerikan emperyalizmine destek vermede hicbir millet bizim millet kadar istahli degil. Cok yazik ustelik dunya Bu halde iken.

Back
X