Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burada 10 bin tl yi örnek olsun diye verdim ama Samsung marka 10 bin tl ye telefon olduğu gibi aynı marka 6 bin tl ye de telefon var.Kv ye alınacak telefon 10 bin tl olur ( koca kadın iphone diye diretmez herhalde). Ama konu sahibinin telefonu 100 bin tl. 100 bine 10 tane Samsung marka gayet kullanışlı telefon alınabilir.
Anamıza 10 bin tl ye bir telefon alamayacaksak biz neden çalışıyoruz?
Nedense böyle konuları açanlar genelde çalışmayan kadınlar oluyor. Adam sanki karısının elinden maaşını, altınını aldı da anasına öyle telefon alacak.
Popomun çeyreği bile etmeyecek el kadar telefonu almak için altınını bozduracak kadar para yönetimi olmayan, ev ekonomisinden bihaber insan , kocasının anasına alacak 3 kuruşluk telefonun derdine düşüp huzursuzluk çıkarmamalı.
Konu sahibi ilk yumuşak yorumlarda bile kaçmış son yapılanları okusa üyelik iptali yapar herhalde. Çalışmayan kadın tespitiniz çok doğru.Ben burada 10 bin tl yi örnek olsun diye verdim ama Samsung marka 10 bin tl ye telefon olduğu gibi aynı marka 6 bin tl ye de telefon var.
Afedersiniz bu devirde gaz çıkarsan 6 bin gider, hani anlaşılsın diye öyle bir benzetme yapıyorum. Şurada 5 bin, 6 bin için tatava yapmaya gerek yok.
Bu devirde bilezik bozdurup telefon mu alınırBen 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Bilezik bozdurup telefon alan birinin maddi meseleler hakkındaki fikirlerini ciddiye almazdım.Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Kira 15 bin desek, telefon parası 6-7 aylık kirayı öder. Kira 20 bin desek 5 aylık kira ödenir.Bu devirde bilezik bozdurup telefon mu alınıraşırı mantıksız bir harcama olmuş. Hem kiradayiz diyorsunuz hemde nerden baksanız 90-100binlik telefon aliyorsunuz
Aynı yengedenbendede var yenge sendromu sanırım buBen sasirmadim altin bozup telefon almasina nerde bi fakir var eline gecen ilk toplu parada iphone aliyor.
Aynisini yapan yenge var bizde de daha yeni evliyken ve evinde esyasi eksikken altin bozup telefon almisti. 8 senelik evliler taş ustune taş koymadilar yine krediyle telefon aliyormuş.16 alcak herhalde.
Söz verilmediyse hayir derdim ama söz vermisse/vermiş ucuzundan bir sey almasina bir sey demezdim amac söz tutmak.
Benim amcamın boşandığı eşi de böyle anlattığınız gibiydiAynı yengedenbendede var yenge sendromu sanırım bukıyafet ve telefon almak için bilezik satıyordu bişeyi kalmayınca kredi kartına geçti.. hiç bi şey edinemediler sonunda boşandılar mehiride telefona kürke tutar artık sjsjsj
O zaman çok çalışıp, arabasını da kendi parasıyla alsaydı.Kv ye telefon alınmasını normal bulup alt tarafı telefon diyenler konu sahibinin kendi parasıyla aldığı telefona laf etmiş şaka gibi.
Mehiri istedigi gibi kullanmanin dini gereklilik oldugunu bilen kisi dinen Anne babanin da bakilmasi gereken kisiler oldugunu bilsin bir zahmet. O yuzden anne babaya zekat bile dusmez zaten bakman gerekir diye. Ne coo biliyoesun de oyle ama sadece iatedigin taraftan. Yok oyle azicik ordan azicik burdan ama sadece isime gelenler diye bir seyO bilezikler benim mehirimdi istediğim şekilde kullanma hakkına sahibim o yüzden anası için bilezik bozamaz maalesef siz ne çok biliyorsunuz öyle
yalnış anlamayın da sizinki de saçma olmuş yazık ya ki okudukça gözlerim yuvalarından fırladı arabalar vs kayınpederiniz ve kaynananız size kocaman bir bağ bağışlamış ,bence bir salkım üzümü de verirken gözünüz kalmasın yani. Bu kadar aç gözlülüğün sonu hiç iyi değil benden söylemesi.Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Nasıl ya cidden bilezik bozudurup telefon mu aldınız ?Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim