avukathanım'ın diyet günlüğü:)

Canım benim, sadece 100 gr. geri gelmiş ki o da yolcu zaten!!! Hadi artık gelsin şu 6'lılar:)Çok sağol canım, söz salmayacağım, salarsam oklavaya razıyım:) Bu sabah itibariyle 73,3'ü gördüm. Ay inşallah böyle takılmadan gider. Bu arada evine hoşgeldin:)

ay tatlım çok sağol yaa:) insanın evi gibisi yok:) ayrıca bana çok güzel moral veriyorsun ve güzel haberlerinle de mutlu ediyorsun:) hedefin 70 miydi canım senin??

ha bayanlar hemen öğlen yemeğimi de yazayım da ben
4 yemek kaşığı makarna
1 kase bol pulbiberli yoğurt

arada da 1 tane kuru kayısı 5 tane fındık 1 tane ceviz yedim:)

benim boyum 1.70 tatlım:) olsun olsun dayanışma iyi bişeydir:) ne güzel bak ne mutlu sana benim sevgilim burnumdan getirdi kilo vercem dediğimde :'( neymiş yanaklarım kocamanken daha şirinmişim göbeğim çok şirinmiş yuh dedim ya hangi erkek göbek sever ki ama şimdi de kilo verdin ama hala çok şirinsin diyor ben anlamadım gitti

bu arada diyetbazlamam)) biz birlikte 60 kilo olalım:) ben de 68 olunca sen 70 olursun zaten ikimiz de ilk hedeflere ulaşmış olacağız o zaman sonra ikimiz de 65e doğru yol alalım olmaz mı?? 65 olunca da 60 için uğraşırız nasıl

Ben hazırım:) 60 'a kadar ineriz inşallah! Bu nickim de sırf memleket özleminden, açlıktan değil yani:)) Ne güzel, sevgi zaten böyle olmalı, insanı olduğu gibi kabullenmeli sevdiği... Boyun çok iyiymiş canım ya. Bence sen zaten 70 göstermiyorsundur. Ben de kendimi daha uzun hatırlıyordum, bir ölçtüm bu kadarcık çıktı

tatlım bana hayatımda ilk defa böyle bişey oluyor ben kendimi kocaman görüyorum hala:S öff yüzüm kocaman geliyor sank göbeğim falan:S sapıttım iyice:S
akşam yemeğim:
1 dilim tam buğday unu ekmeği 60 gr kadar yağsız bi peynir çeşidi 1 tane de domates..
sırf öğün atlamamak için yedim yoksa iştahım sıfır..

tarhanabazlama güzel nick ama ben diyetbazlamam demek istemiştimmm

bazlamammm 69.7 kiloyummmmmmmmm :) yuhuuuuuuuuuu:) süper yaa 69.7:))
bugünkü kahvaltım azdı yarım domates, 1 tane yeşil zeytin yarım közde biber yarım dilim ekmek 1 salatalık(amma azmış ha)
öğlen+akşam yemeğim:
domates çorbası kremalı fettucini ama artık yemeklerimi bitiremiyorum kalıyorlar öylece tabağımda sevgilimin ağzına tıkıyorum
haa bir de ödülüm var tabiii : içli köfte yedim bir tane ama öyle tombullarından değil 2 parmak kalınlığında misler gibiydi:))

yeşil çayım ve 2 litre suyumu da yazmayı unutmayayım:)

bazlamam sen sabret belki 2-3 gün takılırsın ama sonra hemen gider bu ara belki menülerinde değişiklik yapma yoluna da gidebilirsin??

canımm çok tebrik ederimm
ilk defa bu günlüklerden birini okudum sıkılmadan öyle güzel sade öz net anlatmışsınki,
beni de motive ettin teşekkürler ilgiyle bekliyorum devamını.....

canımm çok tebrik ederimm
ilk defa bu günlüklerden birini okudum sıkılmadan öyle güzel sade öz net anlatmışsınki,
beni de motive ettin teşekkürler ilgiyle bekliyorum devamını.....

canım yazdıkların çok mutlu etti beni çok teşekkür ediyorum. sen de başaracaksın yardımlaşarak halledicez bu işi o zaman ilk güzel haberi sen duymuş ol benden bugün 100 gr daha eksiğim:9 69.6 :))
evet bayanlarrr sabah kahvaltım:
yarım simit
3/4 domates
4-5 çeşit peynir
dereotu
salatalık :)
yeşil çay..
öğlen yemeğim ne olur bilemiyorum canlarım:) ama artık git gide ilk hedefime yaklaşmak beni mutlu ediyor. düğün vardı bir tanıdığımızın balo kıyafetimi giyecektim ama bol geliyorr:S yeni kıyafet almam gerek artık annemin bana gösterdiği her şeyi deneyebiliyorum çünkü beden oluyor. önceden bolero görünce benim göbeğim var giyemem ki derdim şimdi seve seve herşeyi deniyorum bağıra bağıra kilomu söyleyebiliyorum. anlayacağınız ÇOK mutluyum:) veee hepinizi beni takip edip yazdıklarınızla moral verdiğiniz için çok öpüyorrr saygıyla selamlıyorumopuyorumnanaktan

Yaşasııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn!:)))) 6'lıları gördük! Oh be!!! Süpersin canım benim! Ay ilk hedefine çok çok az kaldı ne güzel! Ben de bugün itibariyle 200 gr.ı geride bırakıp 73,1'e gelmiş bulunmaktayım:)))

tatlım süpersinnnn :))) daha da zayıf olacaksın emin ol fıstık olacaksın fıstıkkk sonra fotolarını da görmek isterim gelinlikle:) işallah ben de 22 temmuzda 65 olmak istiyotum yaa yarın da alışverişe çıkıcam inşallah bişeyler artık olur üzerime:) 10 kilo verdik az mı yav

Ay inşallah canım ya! Sen hedefine ulaşacaksın, ben sana çok inanıyorum güzeller güzeli avukathanımcım benim:)) git ve gönlünce alışveriş yap canım, çoktan hakettin! Sana olmayan kıyafetler utansın be! En çok neye seviniyorum biliyor musun? Alışverişe çıktığımda xl'nin altında hiçbir bedene bakamazdım. En son bir tshirt aldım ve bedeni "m" :)))) Canım çok isterim gelinlikle resmimi görmeni. Olmadı faceden bakarsın.

tamam tatlım bi şekilde görmek istiyorum seni:) bu arada ben de hep xl hatta xxlye bakardım.. o da tabı bulunursa hep aynı şeyleri giyerdim o yüzden ilk defa zayıfladığım için alışverişe çıkıyorum bazlamam yaaa:) bu arada öğlen yemeğim bi değişikti ya misafirlikteyiz ondan şaşırdım düzeni:
2 adet kuru pasta küçük
yarım dilim normal ekmek
5 tane zeytin
domates salatalık
yarım haşhaşlı ekmek..
3-4 tane de minicik grisini:S
offf of!

akşam da aspava dürüm yemek istiyorum ama bakalım bu ara kendime baya bi ödül verdim kilo veremezsem yandım

canım benim bende seni çokkkkk özledimmmmmopuyorumnanaktangünlüğümde anlattım neden gelemediğimi ama artık yine burdayım inşallahhhopuyorumnanaktantebrik ederim bebişimm 7leri gride bırakıp 6lara gelmişsinnn süperrsinnn:teytey:hayatım biliyordum opuyorumnanaktandevamıda böyle gelecek merak etme kilolarımızdan kurtulana kadar yolumuza devam dimi bebişimmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…