avukathanım'ın diyet günlüğü:)

Tarhanabazlama :) umarım harika düğünlerr olur. 10 kilo azmı ya??? kimbilir ne güzel iltifatlar alacaksın :)

Avukathanım..valla tatilde sadece 600 gr. aldım diyosun onun lafımı olur.ne varki??
Bensabahla akşam arası iki kilo alıyorum neredeyse :)))
Canım tatil boyunca sadece 400 gr verebildim yaa olabilir mi böyle bişey internet de yok zaten yazamıyorum yediklerimi de.. 38 beden giyebiliyorum artık çok mutluyum :) sende nasıl haberler??

dün yazdım aslında ama sistem silmiş galiba.:)
Tatile giden biri olarak valla az almışsın tebrikler.İki günde halledersin onu.

Bende aynı durakta bekliyorum en ufak bir değişim yok.73.800-74.500 sabah akşam oynayan rakam bu işte.

bayanlar aranıza döndüm yenideeeeen:) tatilde ilk defa bu yaşımda bikini giydiiiiiiim!! süpperr:) sizden nasıl haberler bakalım ben yine yazmaya devam edeceğim yediklerimi beni unutmayın lütfeeeen:)

zayıflamak için en iyisini yaparsın canım diyet günlüğü açmak müthiş..
ben hemen akşam yediğimi yazayım:
1 kepçe çorba
1 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık bezelye yemeği..
gün boyu bayaaaaa bir yürüdümm:) sizden ne haberr bayanlarr?

ben çok kötüyüm buğünnn kızlar kontrol vardı sadece 700 gr vermişim eve gelir gelmez yedim pişmanım mutsuzum ağladım çooookkkkkk

canım tebrik ederim.darısı basıma diyorum hemen
bende 17 kılo vermek istiyorum.4.5 kılosu gitti nerdeyse.
daha cok var :)
ama yılmak yok.
yediklerine baktım da hemen hemen aynı ölcüde yıyoruz.:) sevındım buna

karamel güzel bence hedefi direk 59 diye belirlemektense önce bi 68 de sonra 59 yaparsın böyle olursa çabuk yorulmaz mısın sankim ?? :)

evett bugünkü kahvaltım:
limonlu yeşil çay
dereotu roka
yarım dilim kızarmış kepek ekmeği
2 çeşit küçük ölçülerde peynir

:))

ayrıca arkadaşlar uzun zamandır 62 olmak istiyordum aslında yazın diyeti bırakmak yerine farklı bi yeme düzeni deneyerek de kilo verebiilrdim ama biraz sıkıldım galiba ondan azıcık bıraktım ben de. fakat o disiplini sağlamak çok zor gelmişti çünkü artık ben de zayıflar arasındaydım yüzüm şiş değildi kendimi eskisine göre mükemmel hissettiğim için beynim bi türlü kilo verme işine tekrar adapte olmayı kabul etmiyordu. o an aklıma KADINLAR KULÜBÜ geldi. evet dedim en büyük destekçim:) disiplin kaynağım:) hemen diyet günlüğü alanına koştum ben de. ve tekrar desteklerinizle atacağım 7 kiloyu üzerimden:) demek istediğim şu ki gerçekten burada bir diyet günüğünün olması insana otokontrol sağlıyor. yediklerini buraya yazacağın için kendini sorumlu hissediyorsun bi nevi bi yola girmiş oluyorsun yani. eğer kilo vermeyi gerçekten istiyorsanız KADINLAR KULÜBÜ ve diyet günlüğü size çok yarar sağlayacaktır.. son olarak hepiniz iyi ki varsınız :))

arkadaşlar bugünkü kahvaltıdan sonra saat 10da ara öğünüm 1 bardak nesquikli süt
öğlen yemeğim 1 simit 1 ayran
ara öğün eti form bisküvi
akşam yemeği susuz ıspanak yemeği yarım yağlı bol pulbibwerli yoğurt ve 2 kepçe mercimek çorbası.
2 saat sonra da 1 elma yedim.

sabah kahvaltım : dereotu+maydanoz+3 çeşit makul ölçülerde peynir+1 bardak nesquikli süt+yarım dilim kızarmış kepek ekmeği
ara öğün: 1 tane armut

öğlen yemeğim susuz 2 kaşık kabak yemeği 1 kase tarhana çorbası.
arada 2 adet form bisküvi
akşam tonbalıklı salata+ayran.

Back
X