- Konu Sahibi avukathanim
-
hayatım uykusuzlk iştahı çok etkiliyor vücut uykusuz kalınca beyin bir tane hormon salgılıyormuş o da açlık hissi veriyormuş insana adını unuttumda şimdi nette okumuştum sen bugünlerde biraz yoğunsun ondan olmuştur derslerden falan bene ne demeli bugün hiç keyfim yoktu tartıdada fazla çıkınca o kadar saçma sapan beslendim ki yazmadım bilee acilen toparlanmalıyımma.s.
canım benim sorunu şimdi görüyorum..kilo sabitlemek için ben şöyle bi yöntem düşünüyorum..hani boyunu kilonu yaşını cinsiyetini yaşam tarzını yazınca günlük alman gereken kalori miktarı çıkıyo..biz diyetteyken o kalori miktarını azaltıyoruz ki kilo verelim..ama sabitlemeye çalışırken diyette olduğu gibi kısmıyoruz günlük almamız gereken kalori miktarının üstüne de çıkmıyoruz..ilk zamanlar kalori hesabı yapmak zor olabilir ama sonra nasıl olsa alışıcaz..ve bana sorarsan yemek saatlerin düzenli olduğunda,ekmeği kıstığında,abur cuburu mümkün olduğunca azalttığında daha fazla bi şey yapmamıza gerek kalmıycak..benim hedefime az kaldı..deneyip görücez..ben bahsettiğim yöntemleri uygulıycam umarım işimize yarar hayatımkaydirigubbakcemile5
tatlılarım 2 gündür hayatım alt üst oldu sınavlar yüzünden neyse ki bitti:) ama ben 2 tane kaçamak yaptım 1 tane mc donalds çukulatalı sundie yedim bigün. diğer gün de yarım dilim kek yedim:S ama ona rağmen almamışım100 gr daha gitmiş. anlayacağınız 100 gr daha zayıfım:) tarhanabazlamacım kelebekcikim ve hayalcim teşekkür ediyorummm hepinizeee:)
sabah kahvaltımla öğlen yemeğim bir oldu: yarım dilim çavdar ekmeği , 1 tane yeşil zeytin 1 tane büyük domates maydanoz kuzu kulağı 2 çeşit peynir ama ikisi toplamda 1 kk peynir yapıyor yarım salatalık ve 1 kaşık da menemen:S (menemen sanki yememeliydim ama bilmiyorum takdir sizin bayanlar:)) ve yeşil çay..:)
artık her gün birlikteyiz hayalcim aksatmadan yazarım:) öptmmmm:)
tatlılarım ben ani bi kararla istanbula geldm ve burada tartı yok:s saat 4 gibi kepekli undan krep ve çok çok az tavuk yemiştim sonrasnda da istanbula gelince akşam 9 bucukta 1 kepçe çorba içtim!! İnşallh çok kaçırmam burada yaa:s ama yarın baya bi yürüyeceğim sanırsam iyi spor olur çok kaçırmamaya dikkat edeceğim.. Merak etmeynn meleklerim yüzünüzü kara çıkartmayacağım....:)):)) ancak salı akşamı size kilomu bildirebileceğimm:) bekleynn:)
Arkadaşlar bir şey soracağım size. Bu gün tartıda 74,3'ü gördüm; aslında çok mutlu olmam gerek çünkü yine eskisi gibi düzenli kilo verme dönemine girdim galiba. Regl yüzünden biraz aksamıştı. Fakat sorun da şu, reglim başladı dediğim gün kesildi. Bu normal değil. Bu benim diyetteyken olacağım ilk regldi. Acaba diyorum beslenme düzeninden mi etkilendi.Siz daha önce yaşadınız mı bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?