avukathanım'ın diyet günlüğü:)

hayatım uykusuzlk iştahı çok etkiliyor vücut uykusuz kalınca beyin bir tane hormon salgılıyormuş o da açlık hissi veriyormuş insana adını unuttumda şimdi nette okumuştum sen bugünlerde biraz yoğunsun ondan olmuştur derslerden falan bene ne demeli bugün hiç keyfim yoktu tartıdada fazla çıkınca o kadar saçma sapan beslendim ki yazmadım bilee acilen toparlanmalıyımma.s.

ama sen en azından kilo alınca çizelgeyi ona göre değiştiriyorsun benim elim gitmiyor artırmaya gerçi tahtaa vuralım (tak tak) bu ara gidiyor kilolar:)
boşver takma regl seni sınıyor savaşı kaybetme uyma ona:)

canım benim sorunu şimdi görüyorum..kilo sabitlemek için ben şöyle bi yöntem düşünüyorum..hani boyunu kilonu yaşını cinsiyetini yaşam tarzını yazınca günlük alman gereken kalori miktarı çıkıyo..biz diyetteyken o kalori miktarını azaltıyoruz ki kilo verelim..ama sabitlemeye çalışırken diyette olduğu gibi kısmıyoruz günlük almamız gereken kalori miktarının üstüne de çıkmıyoruz..ilk zamanlar kalori hesabı yapmak zor olabilir ama sonra nasıl olsa alışıcaz..ve bana sorarsan yemek saatlerin düzenli olduğunda,ekmeği kıstığında,abur cuburu mümkün olduğunca azalttığında daha fazla bi şey yapmamıza gerek kalmıycak..benim hedefime az kaldı..deneyip görücez..ben bahsettiğim yöntemleri uygulıycam umarım işimize yarar hayatımkaydirigubbakcemile5

sağol tatlım bakacağız işte. kalori hesabını diyete başladığım 1 ay yapıyordum. sonra bıraktım alışıyorsn zaten neyi yemen neyi yememen gerektiğine. ben rejim bitince de ekmek yemeyi düşünmüyorum tatlım ya arkadaşım şey dedi bana biz onunla lise 2deyken ikimiz de 64 kiloyduk hep rejime başlardık bi saat sonra burger kinge giderdk o 75ten 56!! ya düşmüş. bana şey dedi yine dkkat edeceksin hedefine ulaşınca ama bu sefer 6 gün diyetteymiş gibi 1 gün kıtlıktaan çıkmış gibi yiyeceksin dedi. o da mantıklı geldi aman canım siz varken bunları düşünmeye ne gerek var yardım edersiniz bana nasıl olsaaa:)) veeee bugünkü kilommmmm 70.1 sayın kelebek :) sayın hayal:) 400 gr!!!!!!! gitti yaaa:) yarın belki 100 gr gider ya da hiç gitmez. ama cumartesi kesin gider 69.9 olurummm:) 69u da kolay aşarım gibime geliyor kızlar ama 68 beni mahvedecek:S üzerime yapışmıştı çünkü. 68 74 arası çok hızlı aldım ben kiloları. ama buna da şükür bak 2 ayda 9 kilo vermiş olacağım 100 gr daha gidince:)
neyse çok konuştuk
sabahki menüm:
yeşil çay
2 çeşit peynir
büyük domates
maydanoz tere
yarım dilim çavdar ekmeği
bu kadaaaar:)

canım çok güzel bir haber!Çok sevindim. Güle güle gitsin 400 gr.lar, bir daha da geri gelmesin.Ben de regl olmak üzereyim. Kilo vermem durdu. Bakalım sabredeceğim artık.

:teytey:a.s.hayatım süpersinnnnnnndelikafaduldendelikafaduldençok sevindimmmmmmm sen 68e gel o da dayanamayacak bu tempoya merak etme eskidendi üstüne yapışması artık yok yasakkkopuyorumnanaktan insan istediği rakamları görmeye başladıkça nasıl azim geliyor dimi hayatımmm inşallahhh daha koruma günlüklerimiz olacak burda ne demiştik hep destek tam destek en geç cumartesiye senden bomba gibi haberler bekliyorum bebişimopuyorumnanaktan

canım inan sana kocamaaaaaan bi maşallahtek kelimeyle harikasın..bu arada kafandaki 68e takılma düşüncesini sil at..kendini şartlandrma sakın..eğer 68e takılırsan o konuyu o zaman çözeriz..metabolizmana bi çelme atarız o kolay:)birlikte daha çok şeyler başarııp,paylaşıcaz..

inan hayatım ben artık kilo vermekten korkmuyorum..çünkü olayı çözdüğümüze inanıyorum..ne yaparsak kilo verebiliriz bunu biliyoruz..öyleyse artık kilo vermekte almak kadar kolay bizim için öyle değil mi?bence yarın sabah tartıldığında 69ları görüceksin..güzel haberlerini heyecanla bekliyorum bebişimmolumunekankayizsmile

tatlılarım 2 gündür hayatım alt üst oldu sınavlar yüzünden neyse ki bitti:) ama ben 2 tane kaçamak yaptım 1 tane mc donalds çukulatalı sundie yedim bigün. diğer gün de yarım dilim kek yedim:S ama ona rağmen almamışım 100 gr daha gitmiş. anlayacağınız 100 gr daha zayıfım:) tarhanabazlamacım kelebekcikim ve hayalcim teşekkür ediyorummm hepinizeee:)
sabah kahvaltımla öğlen yemeğim bir oldu: yarım dilim çavdar ekmeği , 1 tane yeşil zeytin 1 tane büyük domates maydanoz kuzu kulağı 2 çeşit peynir ama ikisi toplamda 1 kk peynir yapıyor yarım salatalık ve 1 kaşık da menemen:S (menemen sanki yememeliydim ama bilmiyorum takdir sizin bayanlar:)) ve yeşil çay..:)
artık her gün birlikteyiz hayalcim aksatmadan yazarım:) öptmmmm:)

Canım seni nasıl tebrik edeceğimi bilemedim:) Süpersin! Metabolizman tıkır tıkır valla, nazar değmesin; hep böyle devam etsin. Ben de bu gün tam anlamıyla regl oldum. Kilo vermem durmuştu.Bu gün sabah 74,8 gördüm. 100 gr.a, bir kilo vermiş gibi sevindim:) Bir an önce bitsin artık şu regl...

tebrik ederim canim,hep böyle devatm etsin ins,menemeni ekmeksiz yeidgin sürece bi sorun yok :)

hayatım kaçamakların bana göre affedilebilir cinstennn kendi adım affettim senikaydirigubbakcemile3yarım dilim kekten birşey olmaz diğerinide her zaman yemiyorsun zaten hem böyle zaman zaman değişik şeyler yemek metabolizmayı canlı tutar sürekli diyete de alışıyor çünkü vücut bir süre sonra önemli olan istikrar zaten bozdum diyip yemeye devam etmediğin sürece problem yok bebişimopuyorumnanaktanen sevindiğim şey de her an 6lı rakamları görebileceğin sınırdasın artık 7lere elveda 6lara merhabaaaa inşallaaaaaaaaa:lepi::Saruboceq:

tatlılarım ben ani bi kararla istanbula geldm ve burada tartı yok:s saat 4 gibi kepekli undan krep ve çok çok az tavuk yemiştim sonrasnda da istanbula gelince akşam 9 bucukta 1 kepçe çorba içtim!! ınşallh çok kaçırmam burada yaa:s ama yarın baya bi yürüyeceğim sanırsam iyi spor olur çok kaçırmamaya dikkat edeceğim.. Merak etmeynn meleklerim yüzünüzü kara çıkartmayacağım....:)):)) ancak salı akşamı size kilomu bildirebileceğimm:) bekleynn:)

canım benim inşallah istanbulun havası suyu yararda çok güzel haberlerle dönersin bebişimm bekliyorum salı akşamııınııı:lepi::Saruboceq:

Arkadaşlar bir şey soracağım size. Bu gün tartıda 74,3'ü gördüm; aslında çok mutlu olmam gerek çünkü yine eskisi gibi düzenli kilo verme dönemine girdim galiba. Regl yüzünden biraz aksamıştı. Fakat sorun da şu, reglim başladı dediğim gün kesildi. Bu normal değil. Bu benim diyetteyken olacağım ilk regldi. Acaba diyorum beslenme düzeninden mi etkilendi.Siz daha önce yaşadınız mı bunu?

hayatım şok diyetler olmadığı sürece düzenli beslenirsen reglin etkilenmez ben o şekilde biliyorum yani inşallah düzelir tatlım

tarhanabazlamacım bi problem yaratacağını sanmıyorum bu ay olmayabilirsin bile. Diğer ay 2 ayın acısı çıkar. Yazlık yerlere gittiğimizde bile vucut sıcaktan etkileniyor ve kendi kendine tepki üretiyor. Yeme düzeninden olacağını sanmıyorum.
Baa gelince bayanlar sanırı 1 gün istanbulda en az 20 km yürüdüm:)) ama kremalı makarna ve patates kızartmasını sindirmelydim. O gün metabolizmam şaşırdı baya sanırım:) sonraki günler düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam. Ama dün sahile indiğimizde 1 tane magnum karadut böğürtlen yedm.. Baya bi yürüdüm ama:s onun dışında kabızlık çekiyorum çünkü yer değiştirine hep oluyor.. Daha tartılamadım!! Çıldırıcam. ınşallah bugün tartılabilirim.. Daha eve gitmemize en az 2 gün var!! Ben ki günde abartısız 30 kere tartılan kız bir anda ne olduğumu şaşırdım.. Hayalcim kaçamaklarım yukardaki gibi fazlası yok:) ankaraya dönünce sonuçları göreceğiz.. mutlu haberler veririm umarım sizleree:) nerdeyse 1 hafta olacak ankaraya gittiğimde tartılmamın üstünden 1 kilo gitmiş olabilir. 28i de regl zamanım regl bitince de 1 - 1.5 kilo giderse müthiş olur:)) neysem bayanlr çok konuştum çok öpüyorum zayıf kalın..

Bu gün itibariyle 74'üm :))))))))) 300 gr. daha geride kaldı:))) avukathanım canım, umarım dediğin gibi problem yaratmaz. Kilo bildirimini merakla bekliyorum. Gelsin artık 6'lılar:)))

canım benim kabızlık hava değişiminde bende de oluyor dönünce düzelir merak etmeopuyorumnanaktanhem şu anda normalden daha hareketlisin ya geziyorsun falan yakarsın yediklerini zaten öyle aarttığın falan da yok kaçamak da yokk gayet güzel yanii inşalah döndüğünde 6larla merhaba dersin bebişim merak etme bu arada ne zaman dönüyorsunna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…