avukathanım'ın diyet günlüğü:)

tarhanabazlamaaaaaaaaaaaa süppersin tebrik ediyorum:) prensesler gibi olacaksın düğünde:)) kızlar ben bu akşam 9da yemek yedim yaaa yuh!!! Bi an önce eve gitmek istiyorum düzene girmek için ama bygün tartıldım ve sanırım 6lılara inmişim işşallah yarın işimiz hallolursa evimize gidicez ilk işim size haber vermek olacak.:) bu arada kelebek nerde??

tatlım çok sevindimmm demek indin 6lara harika sabırsızlıkla bekliyorum bebişim ne çıkacakk:lepi:döndüğünde düzene girersin merak etme bebişim kelebeği bende merak ediyorum ya kaç gündür yokkkbilmiyorumkismile

canlarımmm nihayet yarın eve dönüyoruzzzz sizinle güzel hzberler paylaşmak istiyorum ama pek mümkün değil sanırım:s ya aldım ya da aynıyım gibi verdiğimi hiç sanmıyorum:s çok düzensiz beslendim burada:s inşallah almamışımdır korkuyorum:s kendinizd ihi bakın şekercanlar.. Bana şans dileyin..

Canım ben o hareketlilik içinde almadığını düşünüyorum ve inşallah öyle olacak. Ben yine takıldım Böyle tıkır tıkır giderken takılınca motivasyonum çok bozuluyor

tarhanabazlamacım bozma moraliniii sakın bu ara öyle olacak ama sen inat et devam ettir ben güveniyorum sana gelinliğini düşün:))

gerçekten hayran kaldım sizlerin bu iradesine bende kendime bi günlük tutmaya başlıyacam sizlerinde desteğiyle toparlanır zayıflarım belkim...:)

canım ne zaman dönüyorsunnopuyorumnanaktanbence kesin vermişsindir merak etme güzel haberlerini bekliyorum inşallah:Saruboceq:

tatlım yarın dönüyoruz kesin olarak:) ama an itibariyle çeyrek yufka yağsız kıymadan yapılmış diyet(!!) böreği indirdim mideye ahhhhh kilo aldım ben kesinnn kesin!!

yok cnm ya vermişsindir o kdr yürüyüş yaptım flan demiştin sanmıyorumm vermesen bile aynısındır hadii merakla bekliyoruzzzz tartıl hemencik

kızlar lütfen banada destek olun bende 78lrdym ve ağstsa kadr 6lılar inmek istiyorum artık avukathanım yazdıkların beni çok etkiledi sabah 7de uyandm ve kahvaltımı yaptım şimdide çayımı içiyorum ve sizlerle paylaşmak istedim:) birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz inşllh bende başarırm

CANımm eğer bu işi gerçekten istiyorsan emin ol kilo vermek dünyanın en kolay işi düşünsene 6lı rakamlara indin ve 10 kilo verdin al bakalım o on kiloyu eline bi poşetle taşıyabilecek misin?? Ama vücudun onu taşıyor ayakların o zahmeti çekiyor sen kiloluyken.. Yazık değil mi bedenine.. Ki ben 79 kilodan 70e düştüm 100 gr alıp kendime eziyet etmeye bile tahammülüm yok:) sen hayatını düzene sok düzenli ve olması gerektiği gibi ye kilolar gidecek mutluluk gelecek:)) ben ve arkadaşlarım sana destek olacağız memnuniyetle ister buradan istersen de kendi diyet gülüğünden yediklerini detaylı olarak paylaşırsan seni her gün takip edip önerilerde bulunabilirim canm:)
Bayanlar bu arada önüme bi ton güzel şeyler koyuyorlar bisküviler kekler börekler çörekler çekirdek antep fıstığı vs vs. Ben kendime önce soruyorum canın istiyor mu?? cevap evetse bi daha soruyorum gerçekten mi istiyor yoksa açgözlülükten pisboğazlıktan mı istiyor.. Cevap 2. Şık olıyor ve yemiyorum. Ama gerçekten istiyorsam belirli ölçülerde yiyorum tabiki..
Ve bunu itiraf etmem lazım dün gece kokoreç yedim kesin kilo aldım ben cidden:) en azından 68 kiloya gelince kendime dinlnme süresi ayırmayı düşünüyordum ya 65e düşmek için mecburen onu şimdi yaptım. Bu sayede doğum günümde 65 olurum herhalde.. Doğum günüm 22 temmuz. KIZLar çıkarın oklavaları hadii . AMa pişman değilim çünkü şu süreçte canımın tek istediği şey kokoreçti hıhhh iyi ki de yedim :) hayalcim dövme beni acı bana

Canım ben kilo almanın psikolojik boyutuna çok inanıyorum. Yani insan bir şeyi yerken sürekli , bunu yememeliydim, eyvah kilo aldım diye düşünürse vücut bundan kesinlikle etkileniyor. Bence iyi ki de yemişsin canım! Bu aradaaaaaaaaaa 73,5'i gördüm bu sabahhhhhh!:))))))) Oh çok şükür ya, yine takılmıştım ; ama değdi sanırım:)))))))))) Değdi, değdi:)))))

çok teşekkr ederiim öncelikle destek olduğunuz için bu işi bugün ciddi ciddi düşünmye başladım hiç önemsemiyordum kendimi o haldede güzel hissediyordum dün arkadaşlarmla buluştm ve kendimden utandım hepsi kilo almışsın diyince bi baktm aynaya ve gerçektn doğruydu syledkleri ama bn kendime inanıyorm vericem yapmam gerekeni yapıcam kolay olcağına inanıyorm sizin desteğinz benim için çok önemliydi neler yaptığımı burdan paylaşırm hepimiz sağlıklı bir şekilde kilolarımızı verelim :)
:Saruboceq: cnm iyiki o kokoreçi yemişsn sakın kilo aldığını düşünme sen o dengeyi kurabiliyosn ve almıcağına eminim arada hepimiz yapıyorz böyle kaçamaklar :1hug:

kızlarrrr kokoreç yedim börek yedim istanbuldaaa ekmeği fazla kaçırdım ama 100 gr almışım sadce ama bence o kokoreçi yemeseydim 69.5 flan olacaktım çünkü daha önce de o saatlerde waffle yemiştim direk 500 gr almıştım.. olsun 2 güne olurum ben 69.5:) bi kıramadım şu 7li rakamların bacağını artık normal menü paylaşımına dönebilirim:
sabah yarım dilim kızarmış tam buğday unu ekmeği
3 çeşit peynir
1 büyük domates
bol dereotu
1 salatalık
közde yeşil ve kırmızı biber:)
yeşil çay.
oyyy oyyy:) özlemişim yahu:)

bsr__ hadi bakalım başla o zaman ne yediğini yazmaya sonuna kadar arkandayım çünkü bilirim o arkadaşlarla buluşmalardaki kilo almışsın bakışlarını ve onlar yemezken sürekli yemek yemeyi sonra hiç bir kıyafetin üzerine olmamasının acısını:'( boyun kaçtı ve kilon kaçtı canım senin??

tarhanabazlamaaammmmm:)))) canım tebrik ediyorum bu ara takılacak sonra birden 500-600 gr gidecek:) bana da öyle olmuştu:) sen merak etme çok güzel vereceksin o kiloları 70 olunca hadi bi 65 diceksin sonra 60 olmak isteyeceksin:) veee fıstık olacaksın fıstık.. ama sakın düğünden sonra salma ha kendini üzülürüm soraa:) oklava da gelir bak

oslemkumsalcım 100 gr almışım bu demek ki o kokoreç yenmeseydi 69.5 olarak dönecektim.. yani orda vermişim:'( ama kokoreç yaktı beni olsunnnn pişman değilim ki hooohh 2 güne 69.5 olarak dönüyorum aranızaa canlarım öpüyorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…