- Konu Sahibi avukathanim
-
arkadaşlar çok teşekkür ederimçok sağolun iyidilekleriniz için:) bu arada ben zayıflama kararını 13 mayısta değil nisanda aldım dün gece yatağa yatınca yanlış yazdığım geldi aklıma:) ayrıcaaaaa dünden önceki gün aldığım 500 gramı dün az yiyerek dengelemiş bulunuyorum ve bugün itibariyle tekrar 72.5 kiloyuuuuuum:)
hemen bugünkü kahvaltımı yazayım:
yarım dilim çavdar ekmeği(kızarmış)
masada 6 çeşit peynir vardı ama hepsini küçük küçük dilimledim o yüzden hepsindn aldım:).
1 tane büyük domates
2 tane yeşil zeytin
1 kupa yeşil çay:)
harikasın canımm..ekmeği biraz daha yiyebilirsin ama kahvaltıyı sağlam yapmak lazımopuyorumnanaktan
aa hayır canımm inanki tam yemen gerektiği gibi..fazla olan hiç bi şey yok inan bana:)
ciddi misin? fazla değil mi yani? bana sanki pilav yanlış bi seçim gibi geldi ya da belki de yogurt bakla çorba falan şişirdi beni ondan öyle düşündüm:) moralimi şenlendirdin teşekkür ederim:)
akşam yemeğimi de şimdi yiyorum yine aynı çorbadan bir kase ve pilavdan bir kaşık yiyorum :)
veee çookçokkk öpüyorummm mutlu kalın:)
öğlen yemeğimi yukarıda belirttiğim gibi yedim şimdi de 500ml sıcak suyun içine attım limonları onu içtim:) vücudum beni sınıyor 72.5ta kaldım ama sabrdersem 1-1.5 kilo birden verirmişim öyle diyorlar hadi hayırlısı:)
bencede hayatım bazen takıldığı oluyor vucudun birdenbire gidiyor biraz daha sabret yeter menün bence gayet güzel bu aradaopuyorumnanaktan
canım kesinlikle kilo takıldığında moralini bozma sonra birden gidicektir..bu günkü menünde çok güzel bu arada:)
bravo canım sana:)tatlı isteğini kuru meyvelerle karşılayabilirsin ama tatlının kendisi yoookkkötükedihüso
canım zaten bana baklavanın tadını sor bilmem puding sor bilmem hiç alışkanlığım yoktur tatlının kendisnden nefret ederm mesla restorana falan gittiğimizde içecek olarak hep su isterim ve tatlı alır mısınız dediklerinde hayır derim cimrilikten sanırlar:) alakası yok halbuki:) ama işte regl dönemlerinde canım gofret falan istiyor ya da hanımeller bisküvi çokodamla??:S:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?