- Konu Sahibi avukathanim
-
öğlen oldu ama yinede günaydınn:)ya negzl canım ya bende bu sabah tartılıyım dedim moralim bozuldu aynı çıktımm 76 1haftayı doldurmadım ama dayanamdım işte tartıldım moralim bozuldu sanırım kahveyi fazla kaçırdımmm kendimi sakinleştiriyorum daha yenisin sabır sabır diee:)evet başarıcam inat ya bırakmıycammm
Bende bu yolda çabalayan biriolarak okudum yazdıklarınızın bir kısmını.Bende 2 hafta oldu 3 kilo vermişim.Aşağı yukarı benzer şekilde beslenmişiz sizinle.
Ben bir şey sormak istiyorum.Yoğurdu hep pul biberli yiyorsunuz ya??? acaba bir faydasımı var? yoksa sadece zevk meselesi mi desek ???
Datlum, azimlim, çıtır böreğim, yeniden moralinin düzelmesine çok sevindim:) Hep böyle devam etsin inşallah! Ben de yarın gelinlik için gidiyorum. Bakalım neler olacak
Canım ben sana bir günlük örnek bir menü yazayım mı? Belki de bir yerlerde hata yapıyorum ve ben farkedemiyorum. Tamam 9 kilo verdim ama artık tıkanıyorum.
Sabah yarım yaglı sütle k-fleks
Arada yeşil çay
Öğlen çavdar ekmeğine domatesli, yarım yağlı peynirli küçük bir tost-elma suyu- birazcık karpuz
Arada bitki çayı
Akşam esmer bulgurdan yapılmış, çoook az yağlı pilavdan iki yemek kaşığı ve azıcık haşlanmış tavuk
Arada karpuz ve karışık bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?