canım nasılsın kaç zamandır giremedim nete görüşemedik ya naptın gittimi eşin ayrıldınızmı belki yazmışındır ama okuyamadım eger gittiyse bol sabır her ay görüşmeye çalış ben görüşmeyeli 2ay oluyor çok çok zor canım tek tesellim oraya gitmek yine görevleri çıkcak ama bu kadar uzun olmadıktan sonra beklerim napalım kderimiz bu bugünlerede şükür ediyoruz kendine iyi bak canım görüşmek üzere
canım gitti ertan sen nasılsın ne zaman gidiceksin bu arada net mi baglattın kız nerden girdin siteye ecemi çok özledim merak ediyorum girersen haber ver grşelim...
canım şimdi uçak biletlerine bakmaya geldim haftaya geliyor murat siirte oralar karıştı ya uzar sanıyoduk ama allahtan haftaya dönüyor tamgün olarak belli degil senide allah kavuştursun canım çabucak gecsin inşallah bende rüyanazı özledim eve geçince netten bol bol görürüz birbirimizi ecemde çok büyüdü çok değişti kendine iyi bak canım girdikçe haber ederim hoşçakal
herkese tünaydın diyorum ve güzel bir hafta diliyorum ..
handan ablam hoşgeldin geçmiş olsun kendine dikkat et seni çok seviyorum........
çok geçmiş olsun ablacım acil şifalar dilerim
a.s.
handan ablacım gecmiş olsun a.s.
Handancğim ğeçmiş olsun .......................öptüm allah başka sikinti vermesin