Asker Eşleri

canım gitti ertan sen nasılsın ne zaman gidiceksin bu arada net mi baglattın kız nerden girdin siteye ecemi çok özledim merak ediyorum girersen haber ver grşelim...

canım gitti ertan sen nasılsın ne zaman gidiceksin bu arada net mi baglattın kız nerden girdin siteye ecemi çok özledim merak ediyorum girersen haber ver grşelim...

canım şimdi uçak biletlerine bakmaya geldim haftaya geliyor murat siirte oralar karıştı ya uzar sanıyoduk ama allahtan haftaya dönüyor tamgün olarak belli degil senide allah kavuştursun canım çabucak gecsin inşallah bende rüyanazı özledim eve geçince netten bol bol görürüz birbirimizi ecemde çok büyüdü çok değişti kendine iyi bak canım girdikçe haber ederim hoşçakal

çok sevindim canım ya geçen sibelle grştüm oda gitti hadi sıra sende canım hayırlısı darısı bize öptüm seni ve ecemi.....

kızlar merhaba..
dün eve geldim yatıyorum ayak alçıda sormayın
3 hafta basmak yok
nasıl geçecek günler bilmiyorum
hepinizi çok öpüyorum

herkese tünaydın diyorum ve güzel bir hafta diliyorum ..
handan ablam hoşgeldin geçmiş olsun kendine dikkat et seni çok seviyorum........

kızlar nasılsınız beni özledinizmi bakıyımmmm benim bayram tatii dünbitti evime geldim sizleri cok özledim sekerler artık yarın görüsürüz öpüldünzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…