Asker Eşleri

tünaydın kızlar kızımı okula gönderip çarşıya incem halledecegim işlerim var yogunluk varbugun bende herkese öpücükler gönderiorum by.........

slm arkadaşlar nasılsınz bakalıım ank06 ablamda gelmiş hadi ablam çook geçmiş olsuun sana,
aman pek yağının üstüne basma nüksetmesiin

a.sbende asker eşiyim...eşim assubay....suan sırnakta görev yapmaktayız....bütün asker eşlerine selamlar....a.s.

slm kızlar günaydınlar herkese babam kahvaltıya gelcek onu bekliyoruz kızımla güzelce hazırlandık..........

a.sbende asker eşiyim...eşim assubay....suan sırnakta görev yapmaktayız....bütün asker eşlerine selamlar....a.s.

hoş geldin aramıza tuana sanada sevgi ve selamlar bu arada şırnak merkezdemi görev yapıyorsunuz ordan yeni gelen bir arkadaşım varda isim veremiyoruz gerçi neyse aramızda olmandan mutluluk duyarısa.s.kaydirigubbakcemile2

slm kızlar nasılsınız oğlanı okula bıraktım bir bakayım dedim yogunuz bu günlerde dersler oğlna okuldaykende ev işi of

günaydın arkadaşlar nasılsınız burda hava kapalı yağmur yağmış gece

selam hanılar yağmurlu bir havadan sevgiler hepinize
gece burayada yağmur yağdı halada devam etmekte
bugün yine eşim yok göreve gitti kızımla başbaşa kaldık bizden bu kadar sizler neler yapıyorsunuz

tuana cım şekerim h.g aramıza

anlaşımıştrki türkiyenin her yeri yağışlı hava içersinde
nese yazın çok yandık birazda serinleyeliim

günaldın kızlar nasılsınz arda rahatsız grip oldu fazla giremiyorum o yüzden öpüldünüz sekerler aklımdasınızzzz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…