Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rüyanaz güzelim benim doğum günün kutlu olsun
İnşallah bir gün buradan gelin olduğun günleride görürüz
Hayatın boyunca sana mutluluklar dilerim
günaydın şekerler...dün akşam eşimi diyarbakıra gönderdim çok zorlandım çok zoruma gitti ondan ayrılmak ama napalım katlanıcaz allah acısını göstermesin...canım kocişim bana sakın ağlama sen asker eşisin dedi ağlamıyorum onu çok seviyorum ...sizinle paylaşmak istedim...
günaydın şekerler...dün akşam eşimi diyarbakıra gönderdim çok zorlandım çok zoruma gitti ondan ayrılmak ama napalım katlanıcaz allah acısını göstermesin...canım kocişim bana sakın ağlama sen asker eşisin dedi ağlamıyorum onu çok seviyorum ...sizinle paylaşmak istedim...
allah kazasiz belasiz gidip gelmek nasip eğlesingünaydın şekerler...dün akşam eşimi diyarbakıra gönderdim çok zorlandım çok zoruma gitti ondan ayrılmak ama napalım katlanıcaz allah acısını göstermesin...canım kocişim bana sakın ağlama sen asker eşisin dedi ağlamıyorum onu çok seviyorum ...sizinle paylaşmak istedim...
günaydınnn arkadaşlarımmm
dilercimmm üzülme ağlama. üzülmek üzülme ,ağlama ağlama getir der annem
ayrılıklar böle olsun sayılı kavuşmalı tamammı canımm
kızlar iş yerinde çooookkkk yoğunum bu sıralar evrakların içine gömülmüş durumdayım
öğle aralarındada spor salonuna takılıyorum
işler hafifleyinceye kadar fırsat buldukça girer bakarım sizlere
hepiniz öpüldünüz.....
cnm allah kavuştursuun
sayılı gün çabuk geçer ama zor geçer
allah acılarını göstermesin
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese hadi bakalım handan ablama bol şans benden çabucak ayaklan gel ablacım.......