- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
daha iyiyim canım bugün pansuman yapıldı dikişlere ayak morarmış ama parmaklarda dolma gibi şişgünaydın kızlar esmacım geçmiş olsun canım...
handan ablaım sen nasılsın nasıl oldun...
amasya yine yagmurlu...
azracım iyiyim saol bendende sana kocaman öpücükler gelsinslm canlarım nasılsınz
ardama çook geçmiiolsun kuzm bnm çook öp
handanıma da öpücükler güzeliim günün güzel geçsiin güneş gbisin zateen Şeniz
rüyanaz sen nasılsın cnm ne var ne yook bakalıım
dün burada çok yağışlıydı ama bugün epey bi sıcak
iyi akşamlar arkadaşlar
hastalara çok geçmiş olsun allah şifalar versin
bugün burası çok sıcak ve güzeldi dünkü yağmuru verdiği serinlik gitmişti
hepinize huzurlu akşamlar
herkese selam arkadaşlar bu sayfaya fazla girmiyordum yani yazı yazmıyorum ben asker eşi değilde benzer görevi oan bi işte eşim emniyette. şırnakta yaklaşık2hafta önce şehit olan arkadaşın evi taşındı inanın çok kötü bi durum rabbim kimseye yaşatmasın eşlerimizi sevdiklerimizi bize bağışlasın.....allaha emanet olun
dilercim sen nasılsın canım
kızınla kaldın şimdi ikiniz
sakın moralini bozayım deme olurmu
kolay değil ama sayılı günler çabuk geçer
ne zaman konuşmak istersen buradayım ben
ikinizide çok öpüyorum :1hug:
slm arkadaşlar bende asker eşiyim ilk defa girdim bu bölüme herkes birbirini tanıyo galiba ne güzel
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN hatunlar...
kıslarr bitmedi gitti bu şehit haberlerii beni çok etkiliyor bu haberler ..
yani daha çok kötü bir doğuya gitmedim oraları görmedim havasını teneffüs etmedim
televizyonda gördüğüm zaman sanki o çatışma benim ülkemde olmuyor gibi geliyor o askerler bizim olamaz ölemez diyorum içimden ağlıyorum hıçkırarak eşim teselli ediyor ama diyorum ya bir gün....ağzımı kapatıyor ve omzuna yaslıyor beni o benim çınarım onun gölgesi olmadan yaşayamam ben ALLAH herkesin eşini korusun o hain ellerden çıkan kurşuna hedef olmasınlar artık....