Asker Eşleri

slm hanımlar nasılsınız
ben ve kızım hiç iyi değiliz ikimizde çok hastayız grip oluyoruz
kızım daha hastalığı atlatamadan yeniden hasta oluyo
kızım gece ateşinden uyuyamamıştı yavrum şimdi baygın halde yatıyo
biraz açılırım diye kk ya girdim
eşimide alaya çağırdılar oda oraya gitti bende yanınıza geldim ama kimse yok galiba
bende kızımla beraber yatıyım bari hiç iyi değilim
kendinize iyi bakın bayyy

:1hug:
a.s.a.s.herkese sanada geçmiş olsun canım dikkat et havalar değişti malüm yavrunada acil şifalar dilerimmmm:1hug::1hug:

herkeslere ii akşamlar
marveyncim sana ve kızına çook geçmiş olsun
hep havalardan cnm bnm
bnde sabahları nezle kalkıyoruum öğlene doğru düzeliyoruum

slm arkadaşlar malum mevsim geçiş dönemindeyiz grip salğını var evlerde soğuk yazlıkmı kışlıkmı ne ğiyeceğimize seçemiyoruz ğeçmiş olsun hasta arkadaşlara

Geçmiş olsun canım
Tam hastalık mevsimi şimdi
Bol bol c vitamini alın

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler!

günaydın arkadaşlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
inş. en yakın zamanda geçer
ben ayakta geçirmeye çalışıyomda
kızım hastalığını atlatamdan tekrar hasta oldu çok hırpalandı yavrum
bizim gibi hasta olan herkese
allah acil şifalar versin

selam kızlar nasılsın z
bugün kızm kreşe başladıı walla ne diyiim xor ayrıldım
hatta bi ara salya sümük bile olcakktım da zor tutum kendimii
nede olsa başkalarına ilkkez emanet ediyoruum
allaha emanet

cnm ya neyse alışırsın zamanla nerde görev yapıyonuz bizde 3 aylık evliyiz ve dogudayız çocuk yapmaya korkar oldum kimlere emanet edecegimizi bile bilemiyoruz.:asigim:

sakın ağlama azracım bak çok memnun kalacaksın kreşten
çocuklar için çok güzel bir okul orası
bir çok şeyi öğrenecek orada annesi
sen gönlünü ferah tut

bn varıım ablaam
memnunkaldım daa maşşalh akllı durmuuş
çok da girgin dedi öğretemni uyumluymuuş
senn kız ünv başlamıış
hayırlı olsuun

önce aramıza hoş geldin diyommm sonrada şu nörotiklik kısmı içinkaydirigubbakcemile5 diyommm

merhaba arkadaşlarr hem yorgun hemde şu son haberlerden sonra keyifsiz olduğum için giremedim artık bu tip haberlere dayanamıyorummm umarım herkes iyidir marveyn sana ve kızına çokkk geçmiş olsun, handanım Allah kavuştursunn, azracımm kreşe başladı ya artık yıllar su gibi gider bu zamanların keyfini çıkar hepinize sevgilerr....

slm kızlar bugun ugrayamadım size şimdi bi slm vereyimdedim....malum eşim gitçekçamaşır ütü çok şükür işleri bitirdik çarşamba akşamına gidiyo akşım...bu arada yarın kızımın dogum günü onun pastaları sipariş verildi akşam yemekten sonra kuaföre ugradım falan eve yeni geldim sizler nasılsınz kızlar....

günaydın hanımlar
bu gün açılışı ben yapıyorum
kimseler yok galiba
kızımı dr. götürdüm ve sinüzüt olduğunu öğrendim geçen götürdüğüm dr.grip oluyo dedi bugünkü sinüzüt dedi
yaa hangi dr. teşhisine güveneceğime şaşırdım valla
ikiside aynı eğitimi alıyo ama ikiside farklı şeyler söylüyor bu kadarmı basit bir iş anlayamadım

kimsecikler yok bende kaçıorum bayyyy

günaydın arkadaşlar geçmiş olsun hasta olan arkadaşlar nasılsınızz kimse yokmu ben geldimmmmm

merhaba arkadaşlar hakkaride eşi asker olan var mı..benim eşim şemdinli derecik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…