Maalesef hiç haber yok. Bugün açıklanacak diyen çok vardı ama olmadı.Bugün de kaldi
Her sene aynı tantana. Bu kadar insani neden strese sokarlar neden bir takvim olmaz ve ona uyulmaz ben anlamıyorum. Neden bir açıklama yapmıyorlar anlamiyorumMaalesef hiç haber yok. Bugün açıklanacak diyen çok vardı ama olmadı.
Maalesef. Herkes bir ümit ev toplamak için haber bekliyor. Bu pandemide gidecek ev bulacak çoluk çocuğun okulunu halledecek. Hiç düşünmüyorlar.Her sene aynı tantana. Bu kadar insani neden strese sokarlar neden bir takvim olmaz ve ona uyulmaz ben anlamıyorum. Neden bir açıklama yapmıyorlar anlamiyorum
Düşünmezler hic düşünürler mi? Askerler ya yapmak katlanmak zorundalar biz asker esiyiz ya güçlüyüz herseyi aşarız kimin umrundayiz biz acaba?Maalesef. Herkes bir ümit ev toplamak için haber bekliyor. Bu pandemide gidecek ev bulacak çoluk çocuğun okulunu halledecek. Hiç düşünmüyorlar.
Hayırlı olsun canım belli oldu mu sizin? Eşyalıymış fena değil diye duydum.Kibris lojmanlarıyla ilgili bilgisi olann var mi çok mu kötü
Belli olmadi yazdik ama buyuk ihtimal kibris olacak. Kimi cok kotu diyo da ne gider ne gitmez hazirlik yapmak lazimHayırlı olsun canım belli oldu mu sizin? Eşyalıymış fena değil diye duydum.
Benim de çok genel bilgim var sadece eşyalı olduğunu duydum ama eşyaların durumunu bilmiyorum. Bir de bazıları gemiyle eşya gönderirken eşyalarımız mahvoldu falan demişti nemden. İnşallah hayırlısı olur.Belli olmadi yazdik ama buyuk ihtimal kibris olacak. Kimi cok kotu diyo da ne gider ne gitmez hazirlik yapmak lazim
Benim de çok genel bilgim var sadece eşyalı olduğunu duydum ama eşyaların durumunu bilmiyorum. Bir de bazıları gemiyle eşya gönderirken eşyalarımız mahvoldu falan demişti nemden. İnşallah hayırlısı olur.
Bende sadece esyali oldugunu biliyorum baska bir forumda konustugumuz da ise esyalarin ve evlerin baya kotu durumda oldugunu soyledi bir arkadas. Inanirim insanlar kendi mali olmayınca hor kullanmistir bakim yapmamıştır. Birde as pos la gondereni ama eşyaların hep kirildigini hatta esyalari kepceyle indiiriyorlar yazdigini okudum.Benim de çok genel bilgim var sadece eşyalı olduğunu duydum ama eşyaların durumunu bilmiyorum. Bir de bazıları gemiyle eşya gönderirken eşyalarımız mahvoldu falan demişti nemden. İnşallah hayırlısı olur.
Doğru olabilir bizim kıbrıs tercihimiz olmadığı için hiç araştırmadık ama gruplarda gördüm eşya götürmeyin dediklerini. Birden fazla yerde lojman da var belki içlerinde yenileri vardır.Bende sadece esyali oldugunu biliyorum baska bir forumda konustugumuz da ise esyalarin ve evlerin baya kotu durumda oldugunu soyledi bir arkadas. Inanirim insanlar kendi mali olmayınca hor kullanmistir bakim yapmamıştır. Birde as pos la gondereni ama eşyaların hep kirildigini hatta esyalari kepceyle indiiriyorlar yazdigini okudum.
Insallah hayirlisi olsun.Doğru olabilir bizim kıbrıs tercihimiz olmadığı için hiç araştırmadık ama gruplarda gördüm eşya götürmeyin dediklerini. Birden fazla yerde lojman da var belki içlerinde yenileri vardır.
Ben yardımcı olabilirim sana iyi olanda var kötü olanda ben ebeveyn banyolu lojmanda kaliyordum şimdi magusadan girneye geldik ada ici tayinle ara tayin olunca lojman yoktu herkesi denize sifir askeriyenin tesisine yerlestkrdiler zaten 2 tane tümen var onemli olan nereye ciktigi tayininKibris lojmanlarıyla ilgili bilgisi olann var mi çok mu kötü
Evet aciklandi sonunda cok şükürKızlar tayinler belli hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah
Insallah gönlünüze göre bir yer gelmiştirEvet aciklandi sonunda cok şükür
BEkledigimiz yer değildi ama yine de cok guzel bir yer geldi hayirlisi olsunInsallah gönlünüze göre bir yer gelmiştir