Asker Eşleri

merhaba arkadaşlar hakkaride eşi asker olan var mı..benim eşim şemdinli derecik..:çok üzgünüm:

Rüyanaz güzelim benim doğum günün kutlu olsun
İnşallah bir gün buradan gelin olduğun günleride görürüz
Hayatın boyunca sana mutluluklar dilerim

rüyanazıma allah hayırlı ömürler güzel kaderler yazsıın,
yüzü hep gülsüün doğum günü kutlu olsun bnm ve bizler için öp cnm

kızlar kusura bakmayıın o üsteki yazılanlar bana ait kızkardeşimde kk ya üye olduğu için pcde iki tane açıık kk var bnde yanlışkla onunkinden yazmışıım
duygu dileklerim aynen
rüyanazıım doğum günün tekrardan kutlu olsuun Şeniz
herkese ii akşmlar

herkesler ii akşmalar nasılsınz cnm arkadaşlarıım bnm kuzu iice alıştı kreşe walla
çook sevniyoruum
çook uyumlu maşallah
bn problem çıkartır sandıım ama olmadıı

günaydın şekerler...dün akşam eşimi diyarbakıra gönderdim çok zorlandım çok zoruma gitti ondan ayrılmak ama napalım katlanıcaz allah acısını göstermesin...canım kocişim bana sakın ağlama sen asker eşisin dedi ağlamıyorum onu çok seviyorum ...sizinle paylaşmak istedim...

Elini verene Gözünü degdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydin

canım günaydın
allah kavuştursun sayılı gün o kadar çabuk geçerki
bir bakmışsın eşin yanında
bak bizler buradayız
ne zaman konuşmak istersen seni dinleriz canım
seni ve kızını çok öpüyorum
kendinize iyi bakın :1hug:

günaydınnn arkadaşlarımmm
dilercimmm üzülme ağlama. üzülmek üzülme ,ağlama ağlama getir der annem
ayrılıklar böle olsun sayılı kavuşmalı tamammı canımm
kızlar iş yerinde çooookkkk yoğunum bu sıralar evrakların içine gömülmüş durumdayım
öğle aralarındada spor salonuna takılıyorum
işler hafifleyinceye kadar fırsat buldukça girer bakarım sizlere
hepiniz öpüldünüz.....

allah kazasız belesız sizlere kavuştursun
kocanında dediği gibi biz asker eşiyiz başımıza nelerin geleceği belli olmayan ASİL hanımlarız
bizlerde bize yakışığı gbi davranmalıyız
allaha EMANET OLSUNlar vatan için çalışanlar:Saruboceq:

allah kazasiz belasiz gidip gelmek nasip eğlesin

saol ablam haklısın üzülmemek elde degil ama ii düşünmek lazım herzaman.........

3 yaşında olmasına rağmen çok zeki benim kızım ben ağlayınca bana sarıldı ...
annecim ağlama bak üzülürüm babam izne ayrılıp gelcek dedi...
o an sustum zaten ben napıyorum dedim onun yanında yüzüm gülmeli dedim .......

cnm allah kavuştursuun
sayılı gün çabuk geçer ama zor geçer
allah acılarını göstermesin

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese hadi bakalım handan ablama bol şans benden çabucak ayaklan gel ablacım.......

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese hadi bakalım handan ablama bol şans benden çabucak ayaklan gel ablacım.......

canım nasılsın kaç zamandır giremedim nete görüşemedik ya naptın gittimi eşin ayrıldınızmı belki yazmışındır ama okuyamadım eger gittiyse bol sabır her ay görüşmeye çalış ben görüşmeyeli 2ay oluyor çok çok zor canım tek tesellim oraya gitmek yine görevleri çıkcak ama bu kadar uzun olmadıktan sonra beklerim napalım kderimiz bu bugünlerede şükür ediyoruz kendine iyi bak canım görüşmek üzere

tünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
handan ablam bol şifa bnden sana
çook bekletme ii haberlerini en kısa zamnda yaaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…