- 16 Mayıs 2008
- 2.327
- 104
selam kızlar bende asker esiyim esim astsubay istanbulda gorev yapıyoruz aslen corum ve amasyaliyiz :) suan ist. bakirkoy deyiz
arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım....
senin ve bütün arkadaşlarımın Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarımKahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun...
Tatlılar olsun; kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler...
Görüşmek için telefonlaşmalar olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun...
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın...
"Biz" olsun; "Ben" olmasın...Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun...
En önemlisi sevgi olsun...
Aşkolsun...
Bayramınız kutlu olsun...
Sevgiler..
Zeynep
aramıza yeni katıldın galiba manisada çok sevdiğim bir arkadaşım var ismi zeynep cüneyt başçavşun eşi tanıyorsan selam söyle.bayramın mübarek olsuna.s.
bende asker eşiyim 22 yasındayım suan antepteyiz
arkadaşlarr bu bayrammm çookkk mutlu ve neşeliyimm:dance:
bayram sabahı erkenden kalktıkk erkeklerim namaza gitti ben kahvaltıyı hazırladım
namazdan gelince çocuklarla bayramlaştık sonra koçişle bayramlaşırken geleceğin nörotik kaynana adayı olarak çocukları çağırdımm(bayramlarda eşimin elini öperim o istemez ama benim hoşuma gider) gelin bakın nasıl bayramlaşıyozzz ilerde eşleriniz yapmazsa annemiz bölee yapıyodu dersiniz dedim:roflol: ama nasıl hainnnn hainnn gülüyorum görseniz(evetttt biliyorum çoookkk kötüyümm ve bu gerçekle yaşıyorumm:jeyyar:)eşimde kaynanalık yapma diyo gülerek nese sonra hazırlandık çiçeğimizi tatlımızı aldık anneme gittik annemle bayramlaştıkdan sonra sülaleyi dolaşmaya çıktık önce teyzoşlarımdan başladımm sonra teze kızımızıda yanıma aldımm başladık birlikde dolaşmaya ayyyy o kadar çok akrabayı gördüm ki epeydir görmediğim ayyy nasıll mutlu oldummm nasıl çocuklar gibi şen oldummm ağzım kulaklarımda fiyonkkk dolaştım durdumm sonra anneme geri döndük ardından o akrabalarım anneme geldi her tarafdan çocuk çıkıyo ben bi telaş kolundan yakaladığıma sen kimin oğlusun ,kızısın diye sorup duruyommm:roflol:öle çok çocuk ki neticede ben hepsini birbirine karıştırdımmkafamçokkarıştı
çokkkk mutlu çok keyifli bir gün ve akşam geçirdimm
inş. hepinizin bayramıda keyifli ve güzel geçiyodurrrŞeniz
Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun...
Tatlılar olsun; kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler...
Görüşmek için telefonlaşmalar olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun...
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın...
"Biz" olsun; "Ben" olmasın...Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun...
En önemlisi sevgi olsun...
Aşkolsun...
Bayramınız kutlu olsun...
Sevgiler..
Zeynep
slm kızlar herkese iyi bayramlar geç oldu ama yoktuk yeni geldik.....umarım herkes iyidir........
günaydın herkese hayırlı cumalar...
handan ablacım biz iyiyiz canım bayramda güzel geçti sizi allah kavuştursun öptüm ..........