Asker Eşleri

handan abla doğu akdenizde mi okuyo kızın kaçıncı sınıf ve ne okuyo du......

♥ Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

hepinize günaydınlar kızalr günleriniz aydın olsun gülen yüzünüz hiç solmasın güneşiniz hiç eksik olmasın

hepimizin başı sağ olsun
bugün 15 şehit vermişiz
allah ailelerine bol sabır ve dayanma gücü versin
bu terörü ne kadar lanetlesek azdır

günaydın kızlar nasılsınız ..........

bu şehit haberlerinin üstüne herkesin morali bozuktur sanırım.
dün de burda bir uzman çavuş, bi kavgayı ayırmaya çalışırken başından vurulmuş, eşim eve gece geldi trabzon adli tıpa götürmüşler cenazeyi.
bugün de aktütün karakoluna saldırı haberini aldık...
allah yardımcımız olsun milletce...

herkese selam arkadaşlar bugün adana buluşamamız vardı yinee
hberleri görmedim ama varsa şehiit çook üzüüldüüm herzmki gbii
allah vatanımızı bu hainlerden korusuun
hatıladığım kadaryla geçensene bugün kadir gecesiydii ve dağlıcada kaç askerimizi hunharca katledilmiiştii
dileriim allahtan onlar çook daha vahşet bişekilde ölsün daha çook şeylerde diliyoorum ama tabii buraya yazılmaz...............

ii akşamalr arkadaşlar ii değiliz malesef ŞEHİTLERİMİZE ÜZÜLDÜM KURŞUN SIKAN ELLER KIRILSIN ASKERLERİMİZE ŞEHİTLER ÖLMEZVATAN BÖLÜNMEZ BÖLEMEYECEKLER ÜÇ KURUŞLUK İNSANLAR İZİN VERMEYECEK TÜRK ASKERİ ŞEHİTLERİMİZ GÖNÜLLERİMİZDE HİÇ SOLMAYACAK YAŞAYACAK ASLA ÖLMEYECEKLER ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİNNN

iygclr001li1tv5.jpg

w482.png

İyi geceler herkese ben sizin gizli takipcilerinizdendim. Aylardır.. Hepimizin bası sagolsun Allahım sabır versin tum Türkiyeye. Herkese de cok tesekkür ederim aylar önce sınır ötesi operasyona nisanlım gitmişti ve ben dertlesecek kimseyi bulamamıs size msj yazmıstım. sıcaklıgınız anlayısınız için cok tesekkür ederim tekrar iyki varsınız..

canım ne zaman istersen bizlere yazabilirsin
bizler hep buradayız :1hug:
hayırlı teskereler olsun arkadaşına

handan abla yurtta mı kalıo kızın benim çok yakın arkadaşım var burda onun kızıda kıbrısta okuyo yurtta kalıyo askeriyenin yurdunda o sormuştuda...o 2 sınıf oldu okul öncesi okuyo.........

handan abla yurtta mı kalıo kızın benim çok yakın arkadaşım var burda onun kızıda kıbrısta okuyo yurtta kalıyo askeriyenin yurdunda o sormuştuda...o 2 sınıf oldu okul öncesi okuyo.........

okulun yurdunda kalıyor dilercim
askeri yurdu istememişti
zaten gidenlerin çoğu çıkmaya başlamış oradan
çok sıkıntılı bir yer
kimse memnun değilmiş oradan

X