Asker Eşleri

selam arkadaşlar komşu topikten geldim belki buralarda arkadaşlar vardır diye...bende asker eşiyim ve gecenin bu vakti sıkıntıdan patlayacağım...varsa birileri sohbetin belini bükelim diyecektim...

aman rüyanaz'cım izleyemiyorum o tür şeyler...sen de fanatiklerindensin galiba testerenin; seveni çok seviyor:)

buarada önceden tanışmışmıydık ben sanki hatırlıyorum seni...uzun zamandır kk'ya girmiyorum-çok sık konuşup görüştüğümüz arkadaşlarımın dışında hafızam bana ihanet içinde...nasılsn, nasıl gidiyor?

günaydın kızlar ben bugun 9 a kadar uyudum ya uykumu aldım rüyanaz saolsun hep erkenci ya erkenden kalkıyoruz bugun uyuduk biraz...........

herkese güzellll günlerrrrrrrrr.. uzun zamandır girmiyordumm. buara çoksıkıntılı günler geciriyorum.. rabbim hayırlara çıkarsın bu mübarek günlerdeee

günaydın ben biraz tembelim malesef geç kaltığm için anca giriyorum .

mrb hwpinize günaydin kizlar nasilsiniz bakalim.bu arada ben haftasonu delilik yapip bir günlüğünede olsa manisaya gittim eşimi gördüm çok özlemişim onu pazar günü anladim.şafağimiz 180 gün

günaydın kızlar ben bugun 9 a kadar uyudum ya uykumu aldım rüyanaz saolsun hep erkenci ya erkenden kalkıyoruz bugun uyuduk biraz...........

Canım günaydın günlerin aydın.ya şu imza konusunu banada öğretirmisiniz bir türlü olmuyor kaçırdığım neresi olabilirki acaba

günaydınlar herkese bizde geç uyananlardanız 2 akşam iftara misafirim vardı akşamda miyaseler bizdeydi iftarda ancak kalkabildim herkese iyi günler diliyoruma.s.

günaydınnn kısslllaaarrrr
nasılsınızz???
bu akşam ank gidiyorumm gamyoncuiremsu
kısmetse 1 hafta sonra dönecem
ozamana kadar kendinize ii bakınnn
ve beni özleyinnn anacııımmmmmmyerimseniben

Dünyam canim iyi yapmissn gitmekle iyi olmus canim yalovanin neresinde oturuyosun
dilekay canim ohhh yanyana iftarlarida yaptiniz miyaseyle afiyet olsunn tatlim
belos cum canim hayirli yolcululaklar bizi sensiz birakma emi öptüm tatlimmm

günaydınlar diyeceğim ama bu saate günaydın kalmaz diye tünaydınlarrrrrrrrrrrr
kaç gündür kızım hasta ve akşamlarıda misafirlerim vardı bugün eşimde yok misafirde
kzımla baş başayız ama kzım çok kötü öksürüyor teyzeleri
cumtesi babasıyla parka gitti hasta oldu geldi bitanem
ortalıkta da salgın varmış hanımlar çok dikkat edin kendinize ve çocuklarınıza
tekrar görüşmek üzere byyyyyyyyyyyy

belma abla güle güle git öslemez olurmuyuz seni tabiki ösleyecez......
hastalara acil şifa diliyorum kızlar....
canım imza konusunda sana yardımcı olamayacam malesef..........

Dünyam canim iyi yapmissn gitmekle iyi olmus canim yalovanin neresinde oturuyosun
dilekay canim ohhh yanyana iftarlarida yaptiniz miyaseyle afiyet olsunn tatlim
belos cum canim hayirli yolcululaklar bizi sensiz birakma emi öptüm tatlimmm

sağol canım evt akşam miyaseyle yanyanaydık iftarlarımızada bitirdik seneye ya kısmet birlikte geçirmemiz

merhabalar arkadaşlar nasılsınız dilekayın mesajını görüne buraya uğramadığımın farkına vardım hepsiçiğiniz iyisinizdir umarım hepinize selamlar öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…