Asker Eşleri

hanımlar elif diye biri vardı. tuna isminde de oğlu vardı. edirnedeydiler. en son burnundan ameliyat olcaktı haziran ayında. o zamandan beri kendisiyle hiç görüşmedik. msn de falan görüşüyorduk artık onu da açmıyor. bilgisi olan var mı?

Belos arkadaşına gitti çay içmeye duyurulur
Başka topikte yakaladım onu :jeyyar:[/B][/QUOTE]

dedikoducu handannnn nolcakkkkk:dilcikar:
hem kim kimi yakaladı bakemmmmsositososito
öncü kuvvetimm benimmmmm:jeyyar:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınınız geçmiş olsun ya üzüldüm, rüyanaz beloş havalar değişti malum

saol canım ya oğluşunada geçmiş olsunnn tatlımmm:1hug:

dedikoducu handannnn nolcakkkkk
hem kim kimi yakaladı bakemmmm
öncü kuvvetimm benimmmmm

Alıntı:

ben adamı böyle yakalarım tatlummmmm

a.s.a.s.canım tşr edrim sağol havalar değişti valla bizde değiştik oğlumda burnunu çekip duruyo sesi kısılmış ah bide yerinde dursa o haliyle sorma çok hareketli

selam kızlar ii akşamlar herkese uzun zamandır bakamadım sayfaya okul başladı 1 sınıf olunca oğlan derslerden basımız alamıyoruz valla sizler nasılsınızneler yapıyorsunuzmirmirmirmir

dedikoducu handannnn nolcakkkkkhem kim kimi yakaladı bakemmmmöncü kuvvetimm benimmmmmAlıntı:ben adamı böyle yakalarım tatlummmmm
kısss handannn ben sana yeni isimler buldumm seçç beğennnn:roflol::roflol:1-handanyağı ( zeytinyağından uyarlama) 2-handanyatmaz(hacıyatmazdan uyarlama)sen zatennn ordaydınn bacımmmmmmşutarafagittiseniii yakalayan benimmmmmmm ayollllll:lepi:

Son düzenleme:

selam kızlar ii akşamlar herkese uzun zamandır bakamadım sayfaya okul başladı 1 sınıf olunca oğlan derslerden basımız alamıyoruz valla sizler nasılsınızneler yapıyorsunuzmirmirmirmir

tırtılcımm hg canımmm ilk dönem tempoya alışıncaya kadar biraz telef olcannn sonra rutine bincek merak etmeŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…