Asker Eşleri

herkese ii akşmalar arkadaşlar nasılsınz baklaıım
rüyanazım 8 ekim de gidiyomuuş eşin allah kavuştursuun

günasydın kızlar nasılsınız burda kış geldi sanki hava buz gibi yataktan çıkmak istemio insan ama rüyanaz olunca kalkınca işinse çıkma(

günaydınnn kısslllaaarrrr
nasılsınızz???
bu akşam ank gidiyorumm gamyoncuiremsu
kısmetse 1 hafta sonra dönecem
ozamana kadar kendinize ii bakınnn
ve beni özleyinnn anacııımmmmmmyerimseniben

Belos sana iyi yolculuklar canım
Bol bol gez benim memleketimi
Kendine iyi bak tatlım
Çok özletme kendini

evt diilek ay çok güzeldi akşam inşallha başka yerde karşılaşırız canım hayırlı yerler versn allhhhh

günaydın kızlarr ben burda buz tuttum ya çok soğuk hava daha şimdiden bu kış nasıl çıkıcak ya üfff neyse sohbetlerinizle ısınırım ben yaw:)

günaydın kızlarr ben burda buz tuttum ya çok soğuk hava daha şimdiden bu kış nasıl çıkıcak ya üfff neyse sohbetlerinizle ısınırım ben yaw:)

sanada canım.nasılsın bakalım kışın nasıl geçtiğini anlamzsın bile biz seni yalnız bırakmayız ısıtırız merak etme

sanada
günaydin canim nasilsin ben gülçin yalovadan 17 aylik evliyim (daha yeni sayilirim yani)eşim 9 aylik asker manisada şafak sayarak gün geçiriyoruz işte

sanada
günaydin canim nasilsin ben gülçin yalovadan 17 aylik evliyim (daha yeni sayilirim yani)eşim 9 aylik asker manisada şafak sayarak gün geçiriyoruz işte

gülçin sanada günaydın canım
ben handan 21 yıllık evliyim bende 1 tane kızım var
19 yaşında üniversite okuyor
kısa zamanda kavuşursun eşine
asker yolu gözlüyorsun şimdi

gülçin sanada günaydın canım
ben handan 21 yıllık evliyim bende 1 tane kızım var
19 yaşında üniversite okuyor
kısa zamanda kavuşursun eşine
asker yolu gözlüyorsun şimdi

ay bende o yılları görebilecekmiyim acaba? iyi dileklerin için teşekkür edrim sağol.tüm duam bir an önce kavuşmak zaten rabbim bütün hasret çekenleri kavuştursun

tünaydın hanımlar
güzel günler sizinle olsun a.s.
kutsal görevde çalışan beylerin
asil hanımları
bugün nasılsınız
bugün kızım daha iyi gibi bu durum benide çok sevindirdi
allah kimse hasta etmesin :Saruboceq:

mrb kızlar bakıyorum herkez iyi sükürler olsun
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzzzzz
iftarı hazırlıcam öpüyorummmmmm

mrb kızlar bakıyorum herkez iyi sükürler olsun
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzzzzz
iftarı hazırlıcam öpüyorummmmmm

çok şükür iyiyiz canım sağol sen nasılsın.yeni gelenlere hoşgeldin demişsin ıonlarında sana selamı var başta benim.bende seni öpüyorum sende kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…