Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn kısslllaaarrrr
nasılsınızz???
bu akşam ank gidiyorumm gamyoncuiremsu
kısmetse 1 hafta sonra dönecem
ozamana kadar kendinize ii bakınnn
ve beni özleyinnn anacııımmmmmmyerimseniben
slm şekerler nasılsınız eşim biletini ayırtırdı kızlar 8 ekimde gidiyo..........
günaydın canım uyu sende ama bizsz duramıyosun dimi kkksız:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5herkese selamlarrrrrr......... çok uykumm var bugunn off off uyumak istiyorummmmm
herkese selamlarrrrrr......... çok uykumm var bugunn off off uyumak istiyorummmmm
evt diilek ay çok güzeldi akşam inşallha başka yerde karşılaşırız canım hayırlı yerler versn allhhhh
günaydın kızlarr ben burda buz tuttum ya çok soğuk hava daha şimdiden bu kış nasıl çıkıcak ya üfff neyse sohbetlerinizle ısınırım ben yaw:)
selam sizede günaydın hayırdır topicler niye silindi acaba bende yeni üye oldum sataşma var herhalde konuyu ben bilmiyorum inşallah önemli değildir.umarım bundan sonra böyle tatsız şeyler olmaz,bizler çok değerli bir meslek grubunu temsil eden eşleriz.herkes birbirine daha saygılı olursa sorun yaşanmaz.herkese selam ve sevgiler sunuyoruma.s.
günaydın canım uyu sende ama bizsz duramıyosun dimi kkksız:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5
benimde uykum var hiç kalkmak istemedim fakat bizim oğlan uyuturmu insanı kalkmak zorunda kaldım
sanada
günaydin canim nasilsin ben gülçin yalovadan 17 aylik evliyim (daha yeni sayilirim yani)eşim 9 aylik asker manisada şafak sayarak gün geçiriyoruz işte
gülçin sanada günaydın canım
ben handan 21 yıllık evliyim bende 1 tane kızım var
19 yaşında üniversite okuyor
kısa zamanda kavuşursun eşine
asker yolu gözlüyorsun şimdi
mrb kızlar bakıyorum herkez iyi sükürler olsun
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzzzzz
iftarı hazırlıcam öpüyorummmmmm