Asker Eşleri

hanımlar elif diye biri vardı. tuna isminde de oğlu vardı. edirnedeydiler. en son burnundan ameliyat olcaktı haziran ayında. o zamandan beri kendisiyle hiç görüşmedik. msn de falan görüşüyorduk artık onu da açmıyor. bilgisi olan var mı?

Belos arkadaşına gitti çay içmeye duyurulur :eek:
Başka topikte yakaladım onu :jeyyar:[/B][/QUOTE]

dedikoducu handannnn nolcakkkkk:dilcikar:
hem kim kimi yakaladı bakemmmmsositososito
öncü kuvvetimm benimmmmm:jeyyar:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınınız geçmiş olsun ya üzüldüm, rüyanaz beloş havalar değişti malum

saol canım ya oğluşunada geçmiş olsunnn tatlımmm:1hug:

canım geçmiş olsun oğluna
sen ona ıhlamur içir bolcana
1 kaşık balın içine biraz limon sık birazda kara biber at karıştır içir
göğsünü yumuşatır hem boğazlardaki mikropları kırar
kendine iyi bak öptüm :1hug:

a.s.a.s.canım tşr edrim sağol havalar değişti valla bizde değiştik oğlumda burnunu çekip duruyo sesi kısılmış ah bide yerinde dursa o haliyle sorma çok hareketli:nazar::nazar::nazar:

selam kızlar ii akşamlar herkese uzun zamandır bakamadım sayfaya okul başladı 1 sınıf olunca oğlan derslerden basımız alamıyoruz valla sizler nasılsınızneler yapıyorsunuzmirmirmirmir

dedikoducu handannnn nolcakkkkkhem kim kimi yakaladı bakemmmmöncü kuvvetimm benimmmmmAlıntı:ben adamı böyle yakalarım tatlummmmm :eek:
kısss handannn ben sana yeni isimler buldumm seçç beğennnn:roflol::roflol:1-handanyağı ( zeytinyağından uyarlama) 2-handanyatmaz(hacıyatmazdan uyarlama)sen zatennn ordaydınn bacımmmmmmşutarafagittiseniii yakalayan benimmmmmmm ayollllll:lepi:

Son düzenleme:

selam kızlar ii akşamlar herkese uzun zamandır bakamadım sayfaya okul başladı 1 sınıf olunca oğlan derslerden basımız alamıyoruz valla sizler nasılsınızneler yapıyorsunuzmirmirmirmir

tırtılcımm hg canımmm ilk dönem tempoya alışıncaya kadar biraz telef olcannn sonra rutine bincek merak etmeŞeniz

X