Asker Eşleri

slm şekerler bugun rüyanazın toplantısı vardı okula gittim ögretmeni çok memnun uyumlu oldugunu söledi bende mutlu oldum kızım okunu sevdi ya.....

herkese ii akşamlar
rüyanaz nasılsın cnm dönmüşsüüün
diyarbakırı sormuşsuun nasıl die orda 4 yıl oturmuş biri olark ve zamnın da amasyayıda görmüş biri olarak yazayıım
eğer oraya gidersen ilk çok üzülürsüün ama sonraları alışırsıın halkı ii ve yardım severdiiir
pek gezecek bi yeri yook ama lojman olursaa ii olur senn için
havacıların lojmanı çook güzel insan dışarıya bile ihtiyaç duuymuyor
ama karacı yada jandarmanın lojman içini pek bilmiyoruum cnm
hakkında hayırlısı olsun
bnde sana şunu sorayıım rüyanazın okulu devletmi
devletse nasıl memunmusuun ana okulumu kreşmii

canım üzüldüm şimdi ya biz karacıyız bakalım nasıl alışabilcem mi oralara...
seneye gitçem ben zaten...
rüyanaz devlet okulunda canım anaokulu...
valla ben çok memnunum rüya çok sevdi önemli olan o zaten tabi ögretmen çok önemli ögretmenimizde hem çok şeker hemde çok deneyimli...bizim için güzel oldu okul.

günaydın hanımlar yanımda bir asker eşi daha var siteyi ona gezdiriyorum inşallah yakında oda aramıza katılacak sizleri seviyorum hayırlı cumalar..........

günaydınlar
asil bir görevde çalışan beylerin
asil hanımları
görüşmeyeli nasılsınız iki gündür seteye girelemiyordu
bugün şükür girebildim
tekrar görüşmek dileğiyle
güzel hafta sonları hepinize

yaww kıslar herkes günaydınla girmiş topiğe
bi farklılık yapemmmm bariiii

selamün aleykümmmmm bacılar nasılsanızzzzzz

sorma dilercimm yeni iyileşmiştimm yine gribimmmkafamçokkarıştıküçük oğlum gribini sattı bana
aklıma gelmişken rüyanaza grip aşısı yaptırdın mı aşı çıktı eczanelerde 16 ytl imiş herhalde
ama vaxigrip al en iyisi oo tamammı canım

çok geçmiş olsun şekerim allah acil şifalar versin
bugün nereye girsem herkes hasta
havaların birden soğuması herkesi hasta etti galiba
benim kızda babasıyla parka gitti inş.şifayı kapmadan gelirler

slm arkadaşlar herkese ii hafta sonları diliyoruum nasıl geçiyoor bakalıım havalar birden soğudu burda ama ii oldu walla o kadar sıcaktan sonraa

cnm yaaa çok geçmiş olsuun dikkat et diyeceem ama elde değiil
bnde gece ceryan da kalmışıım sabahtan beri 100 kez hapşuurduum
hasta olcaam bnde

çok geçmiş olsun şekerim allah acil şifalar versinbugün nereye girsem herkes hastahavaların birden soğuması herkesi hasta etti galibabenim kızda babasıyla parka gitti inş.şifayı kapmadan gelirler
saol canım benim aman dikkat et mevsim hastalık mevsimii...:1hug: ya sıcak oluyo dedinnn havadar yattın demiiii ..sanada geçmiş olsunnnn canımmmmm

geçmiş olsun ablacım sana ...ben aşıyı desteklemiyorum canım grip aşısını yani bu sefer çocuk en küçük bi enfeksiyondan hasta oluyo yaptırmıyorum ben..........

Kızlar herkese iyi akşamlar
İyi hafta sonları herkese

Belos arkadaşına gitti çay içmeye duyurulur
Başka topikte yakaladım onu :jeyyar:

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınınız geçmiş olsun ya üzüldüm, rüyanaz beloş havalar değişti malum

havalar değişti oğlumda üşütmüş sesi kısılmış

canım geçmiş olsun oğluna
sen ona ıhlamur içir bolcana
1 kaşık balın içine biraz limon sık birazda kara biber at karıştır içir
göğsünü yumuşatır hem boğazlardaki mikropları kırar
kendine iyi bak öptüm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…