Asker Eşleri

Ayrılıklara nasıl dayanıyorsunuz
Çok severek tabiki
Eşim gidince pijamalarini yikamiyorum, yastık kılıfı çarşaf drgistirmiyorum, çeşitli içecekler içmeyi çok sever kullandığı bardaklardan birini başucunda bırakıyorum , dolaptaki tüm kıyafetleri temiz olmasına rağmen dolabı açınca onun kokusu geliyo sanki o yüzden sık sık dolabının önüne geçip derin bi nefes alıyorum .paranoyak gibi gelmiş olabilirim eşim geleceği gün çarşaf yastık bardak pijama ne varsa yıkanıyo onun da beni çok sevdiğini bildiğim için iç huzurum hiç bozulmuyor . Şuan hamileyim en zor zamanlarımı tek başıma atlattım riskli sürecim devam ediyor ve yine yalnızım ama inanın ruhlar kalpler bir. Yan yana olduğumuz her gün ilk gün gibi ,her an kıymetli, her an paha biçilemez

Ah mükemmel anlatmışsın umarım bizde evlenince böyle olabiliriz. İnşallah bebeğine sağ salim kavuşursun.

Kızlar tayinler açıklandı Kars a çıkan yada Kars da olan var mı?

Ah mükemmel anlatmışsın umarım bizde evlenince böyle olabiliriz. İnşallah bebeğine sağ salim kavuşursun.
eğer evlendiğin kişi karakterli ve vicdanlıysa mutluluk sonsuzdur tatlım bundan emin ol
zira askerler gerçekten eşlerine çok düşkündür.
arkadaşın anlattığı gibi aşk heyecan sevgi hep ilk günkü gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…