Asker Eşleri

Ben biliyorum orayı. Küçük sakin bir yer.
Guzel bir yer sakin ev sıkıntısı yaşadık simdi bir sürü insan gelecek saka gibi ev yok ama asker gelecegini duyan kiralari 2 katina çıkarmış biz yerlestik gelecek olan varsa haberleselim goruselim yardimci olalim

kızlar merhaba bizimde bu hafta tayinimiz var kıbrıs, ısparta ve kırklareli vize hakkında bilgisi olan var mı oralara tayin olanlar bana da yardımcı olabilir mi acaba bir haftamız var tercihler için

kızlar merhaba bizimde bu hafta tayinimiz var kıbrıs, ısparta ve kırklareli vize hakkında bilgisi olan var mı oralara tayin olanlar bana da yardımcı olabilir mi acaba bir haftamız var tercihler için
Kırklareli yeni açılan bir birlikte sadece onu biliyorum ben

Kırklareli yeni açılan bir birlikte sadece onu biliyorum ben
evet öyleymiş oraya birçok atamada yapılacakmış kış ı çok kötü diyorlar birde ev bulmada sıkıntı yaşıyormuşsun öyle diyorlar marmara tarafını hiç bilmiyorum ben orası nasıl bir şehir yazmalımıyız herşey hakkında sıfır bilgiliyim yani çok stres yaptım

Orası evet Eylülde ki atamaların tamamı vizeye oldu ani şekilde şaşırtıcıydı. Kıbrıs yazsan orası da zor eşya filan gidecek .ısparta yaz bence

Orası evet Eylülde ki atamaların tamamı vizeye oldu ani şekilde şaşırtıcıydı. Kıbrıs yazsan orası da zor eşya filan gidecek .ısparta yaz bence
Kıbrısta ki lojmanlar esyaliymis zaten turkiyeden nasıl eşya goturucem ki sıkıntı eşya olayı birkaç kişiye sordum kimi lojman sıkıntısı var diyor kimi lojman çok bekarlara bile veriyorlar diyorlar kıbrisi seviyorum tatile çok gittim ama evli olunca başka oluyor geçim nasıl fiyatlar nasıl ev alışverişi ne kadar tutar hep bunlar kafamda

Sadece kıyafetlerin gitmesi bile problem oraya babamın kuzeninin eşyaları küflendi gemilerde ıslanmış . Onlarda gidene kadar kötü olmuş herşey

Guzel bir yer sakin ev sıkıntısı yaşadık simdi bir sürü insan gelecek saka gibi ev yok ama asker gelecegini duyan kiralari 2 katina çıkarmış biz yerlestik gelecek olan varsa haberleselim goruselim yardimci olalim
merhaba bizimde bu hafta tayinimiz var nasıl bir yer alıştınız mi

Anladım bak eşim diyor ki neden 3 şehir başka şehir mi yokmuş diyo
Benim esim 2 yıl suriyede kaldı göreve başladığımdan beri doğuda zaten artık batida eğitim birliklerini tercih etmek istiyor operasyondan gelmesini beklemek bilirsinki çok zor bebiş istiyoruz oralara kesin gözüyle bakıyor o kıbrisi istemiyor gerçi ben daha istekliyimde hamilelik sürecini daha dingin bir şehirde gecirmek tercihim

çok geç gördüm kusura bakmayın evet kışı çok zoorr.. çok soğuk yani acayip soğuk böyle şey görmedim
ayrıca kışın aşırı hava kirliliği oluyor kaloriferler yanmaya başladığından beri çocugumun öksürüğü kesilmedi
alerjik astım başlangıcı dediler. hastanesi bir dert ev bulmak ayrı dert asker geleceğini duyan kira arttırmıs. 1200 lira ya kiralık ev vize de şaka gibi

Merhabalar ORAN lojmanları hakkında bilgi almak için msj atıyorum. Yakın zamanlarda oran lojmanlarında kalan bu konuda bilgisi olan birileri var mı. özellikle evlerin durumu nasıl genişmi kaç metre kare lojman kiraları neler aidat felan bilgi verir seniz çok sevinirim. tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…