Tatvan küçük bir yer güzel bir yer sakın sahil var ve güzel ben beğeniyorumMerhabalar BİTLİS Tatvan hakkında bilgisi olan var mı
Yorumunuz için teşekkür ederim resimlerde de çok güzel görünüyorTatvan küçük bir yer güzel bir yer sakın sahil var ve güzel ben beğeniyorum
Bis musta gorevdeyiz çok yakın bize 45 km gezmeye gidiyoruz gerçekten his biyer ınslalah iyi olur sizin için hakkınızda hayırlısıYorumunuz için teşekkür ederim resimlerde de çok güzel görünüyor
İyi olacak inşallah bulunduğum yerde büyük sıkıntılar yaşadım mekan ve çevre değişikliği iyi gelir diye düşünüyorum 2 ay sonra yerleşip Muş ve Van o gezmeyi düşünüyorum. Umarım insanları da iyidir çok sıkıntı yaşamayızBis musta gorevdeyiz çok yakın bize 45 km gezmeye gidiyoruz gerçekten his biyer ınslalah iyi olur sizin için hakkınızda hayırlısı
Van da çok güzel valla biz gece 2de gezdik tatvan da canlı müzik bile vardı düşün küçük bir yer ama iyi olursunuz benceİyi olacak inşallah bulunduğum yerde büyük sıkıntılar yaşadım mekan ve çevre değişikliği iyi gelir diye düşünüyorum 2 ay sonra yerleşip Muş ve Van o gezmeyi düşünüyorum. Umarım insanları da iyidir çok sıkıntı yaşamayız
Hadi inşallah teşekkürler yorumlarınız içinVan da çok güzel valla biz gece 2de gezdik tatvan da canlı müzik bile vardı düşün küçük bir yer ama iyi olursunuz bence
Muş gelirseniz beklerimHadi inşallah teşekkürler yorumlarınız için
bulundugunuz yerdeki talebe göre değişebilirKızlar yeni mezun subaya lojman çıkma ihtimali nedir?
Yeni yerde göreve başlama tarihi belli mi ben lojman için soruyorum ağustosta boşalır demişler acaba tayinleri çıktı göreve başlama da ağustos gibi olacağı için mi lojmanlar da boşluklar oluyor?Tayinler açıklanmış Hayirli olsun hepimize kirklareli vize ye gelen var mi ?
başlama tarihleri emirde yazarmış zaten. lojman dağıtımı da b grubu atamalar yapıldıktan sonra olur muhtemel ilk lojman dağıtımı da agustos sonu eylül başı gibi olurmuşYeni yerde göreve başlama tarihi belli mi ben lojman için soruyorum ağustosta boşalır demişler acaba tayinleri çıktı göreve başlama da ağustos gibi olacağı için mi lojmanlar da boşluklar oluyor?
Ağustos sonu olduğuna emin misiniz? Nişanlıma öyle dememişlerbaşlama tarihleri emirde yazarmış zaten. lojman dağıtımı da b grubu atamalar yapıldıktan sonra olur muhtemel ilk lojman dağıtımı da agustos sonu eylül başı gibi olurmuş
Ben esimle konustum ama muhtemelen boyle olacagini soyledi ne olur bilemeyiz tabi kiAğustos sonu olduğuna emin misiniz? Nişanlıma öyle dememişler
Anladım canım sağ ol. Biz temmuz ağustos gibi evleneceğiz yıllık izni mecburen o tarihe verdiler kaydırma yapmadılar. Ama evimiz yok bende ağustos başı ortası gibi lojmanı verirler diye düşündüm çünkü oradaki görevli ağustosta kesin veririz demiş. Biz evlendiğimiz halde evimizde olmayacağız onlarda bizde kalıp idare edeceğiz inşallah ayın başında verirler. Sen öyle deyince çok üzüldüm inşallah bizimki öyle olmazBen esimle konustum ama muhtemelen boyle olacagini soyledi ne olur bilemeyiz tabi ki
Merhaba..Geçen yıl 18 Haziran da belli olmuştu tayinler..Eşim Diyarbakir'dan sanırım Ağustos gibi ilişik kesmişti..Eylül lojman dağıtımına girmiştik..Hakkınızda hayırlısı olsun..Yeni yerde göreve başlama tarihi belli mi ben lojman için soruyorum ağustosta boşalır demişler acaba tayinleri çıktı göreve başlama da ağustos gibi olacağı için mi lojmanlar da boşluklar oluyor?
Bize güzel olan lojmanlardan ağustosta veririz dediler inşallah eylüle kalmazMerhaba..Geçen yıl 18 Haziran da belli olmuştu tayinler..Eşim Diyarbakir'dan sanırım Ağustos gibi ilişik kesmişti..Eylül lojman dağıtımına girmiştik..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Inşallah güzel yerden çıkar.. Eşim lojman tercihlerini yazmadan önce belirlenen yerdeki Lojmanları gezip, not almıştı..Biz ona gore tercih yaptık.. kimileri de telefona video vs çekiyor unutmamak için..Bize güzel olan lojmanlardan ağustosta veririz dediler inşallah eylüle kalmaz