Merhaba...Biz de bu tayin donemi Ankara'ya geldik..Eşim lojman döneminde Oran Lojmanlarını da gezip birkaç video atmıştı..Benim gördüklerim iclerinde tadilat gerektirenlerdi ama tabi lojmanın niteligi kisiye gore değişir..Koridorlar boydan boya gömme dolap vardi o hoşuma gitmişti:) Hakkınızda inşallah hayırlısı olur..Merhabalar ORAN lojmanları hakkında bilgi almak için msj atıyorum. Yakın zamanlarda oran lojmanlarında kalan bu konuda bilgisi olan birileri var mı. özellikle evlerin durumu nasıl genişmi kaç metre kare lojman kiraları neler aidat felan bilgi verir seniz çok sevinirim. tşk
Yüksekova da yaşayan ya da tayini çıkan var mı?
[/QUOTBiz 2011_2013 arasi oradaydik.Lojmandaydik.Ilk yil terör vardi hastaneye zor gidip geliyorduk 5km mesafede.Esler hep görevdeydi.Lojmanda su sikintisi vardi günde 45 dk su veriyorlardi.Millet uyuz oldu.Lojmanlar 5yillik yeniydi.Sonra anaokulu vardi icerde.Sonra ilkokul acilmis diye duydum.2.yil baris sureci vardi daha sakin gecti.
[/QUOTEbende 2013 yilinda yusekovadaydim canim dedigin gibi temiz toki lojmanlari iki kantini cay bahcesi dag evi filan var guzeldi... benim esimde surekli gorevde 15 gun kalip geri goreve gidiodu suan durumlar farksiz diilmis galiba
Bi henuz dogu gormedik canim ama alt komsum sirnaktan geldi 2 yildir esiyle ordaydi. Ve lojmanlarini ortamini cok sevmis. Icini ferah tut dis karakol olmadigi surece gidersin insallahMerhaba bende uzman çavuş eşiyim ilk görev yerimiz şırnak cıktı. Tecrübeli eşler sorum şu oraya eş götürülür mu
Ama o sirnagin neresiymiş ki bizim uludere şenobaBi henuz dogu gormedik canim ama alt komsum sirnaktan geldi 2 yildir esiyle ordaydi. Ve lojmanlarini ortamini cok sevmis. Icini ferah tut dis karakol olmadigi surece gidersin insallah
Arkadssim orda cok memnunlar lojman filan var tam teferruatli bilmiorum ama sirnk merkez onlarMerhaba bende uzman çavuş eşiyim ilk görev yerimiz şırnak cıktı. Tecrübeli eşler sorum şu oraya eş götürülür mu
Ay merkez degildi canim ama sanırım silopiydi. Emin degilim. Ama icini ferah tut sen artik eskisi gibi degil oralar. Insallah sende gidersin esinin yanina. Bende o stresi o kadar yasadim ki anliyoeum seni.Ama o sirnagin neresiymiş ki bizim uludere şenoba
Siz nerdeydiniz pekiAy merkez degildi canim ama sanırım silopiydi. Emin degilim. Ama icini ferah tut sen artik eskisi gibi degil oralar. Insallah sende gidersin esinin yanina. Bende o stresi o kadar yasadim ki anliyoeum seni.
Bizim ilk görev yerimiz canim batidayiz ama aciklanana kadar ya gidemeyecegim biyer cikarsa diye cok korktum daha 2 aylik evliydikSiz nerdeydiniz peki
Çok şanslısın tadını çıkarBizim ilk görev yerimiz canim batidayiz ama aciklanana kadar ya gidemeyecegim biyer cikarsa diye cok korktum daha 2 aylik evliydik
Çok şanslısın tadını çıkarBizim ilk görev yerimiz canim batidayiz ama aciklanana kadar ya gidemeyecegim biyer cikarsa diye cok korktum daha 2 aylik evliydik
1 sene sonra bizde geliriz merak etmeÇok şanslısın tadını çıkar
Tayinler ne zaman belli olacakmis haber var mi?
Asker eşi değilim ama sevgilisiyim :)kızlar asker eşleri ile açılan bütün topikler silinio lüffen konuşmalarımıza daha dikkat edelim yeniden konu açıyorum umarım silinmez hadi asker eşleri paylaşımları bekliyorum:içelim: