- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
Hayirli olsun çorlu güzel bir ilçe sakin istanbul a yakinHerkesin tayini hayırlı olsun.Bizde Kıbrıs beklerken Tekirdağ Çorlu çıktı.Nasil oralar bilen oturan varmı.
Bende hataydayim 1 sene olacak işallah buraya geleli eşimde asker benim astsubayKizlar hayırlı olsun tayinleriniz insallah hataya tayini cikan varmi ???
Ya bende 1 senedir burdayim kirikhandaBende hataydayim 1 sene olacak işallah buraya geleli eşimde asker benim astsubay
Bende reyhanlidayimYa bende 1 senedir burdayim kirikhanda
Bir ay sürmüştü bizimkiBu arada bişey soracaktım kızlar askeri kimlik kaç günde çıkıyor yani eş kimliği çıkartan var mı yada bilen rica etsem benle bu konuyu paylaşsa qq
Biz başvurmalı nerdeyse 1 buçuk ay oldu ama daha gelmedi çok teşekkürler cevabınız içinBir ay sürmüştü bizimki
Süresini bilmiyorum çıkartman şart eşin ilgilenir bence. 12 yıl önce çıkartıldı. Şimdi yenilendi bekliyoruz yenisiniBu arada bişey soracaktım kızlar askeri kimlik kaç günde çıkıyor yani eş kimliği çıkartan var mı yada bilen rica etsem benle bu konuyu paylaşsa qq
Siz ne zaman başvurdunuz peki bu kimlik için bizim nerdeyse 1 buçuk ay olacak daha gelmediSüresini bilmiyorum çıkartman şart eşin ilgilenir bence. 12 yıl önce çıkartıldı. Şimdi yenilendi bekliyoruz yenisini
oooo 11 yıl olmuş bu konu açılalı..bu sürede kocan emekli oldu mu kız?kızlar asker eşleri ile açılan bütün topikler silinio lüffen konuşmalarımıza daha dikkat edelim yeniden konu açıyorum umarım silinmez hadi asker eşleri paylaşımları bekliyorum:içelim:
Merhaba, bizimde tayinimiz Kıbrıs akdoğana çıktı, ulukışlaya çok yakınmış sanırımKızlar Kıbrıs Ulukışla ya tayini çıkan var mı aranızda
Merhaba, bizimde tayinimiz Kıbrıs akdoğana çıktı, eşim geçen hafta gitti, elektrik ve kiralar çok pahalıymış ulaşım sorunu varmış yani toplu ulaşım aracı yokmuşMerhaba hanimlar kibris ta olan var mi?
Kira ve fatura olaylari nasil olmuş?
Cok sry degisecek diyorlardi tayin isteyecegiz orada ki sartlarla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Araba sartmis evet. Ama diger konulari cok bilmiyorum herkes birsey soyluyor kime inanacagimi sasirdim. Iyice arastirip ona gore yazacagiz bizde. Siz lojman da mi oturacaksinizMerhaba, bizimde tayinimiz Kıbrıs akdoğana çıktı, eşim geçen hafta gitti, elektrik ve kiralar çok pahalıymış ulaşım sorunu varmış yani toplu ulaşım aracı yokmuş
Kibrisa gelicek misiniz sizde taşınmayı düşünüyor musunuz ?Merhaba, bizimde tayinimiz Kıbrıs akdoğana çıktı, ulukışlaya çok yakınmış sanırım