Asker Eşleri

Herkese selam.13 yıllık evliyim eşim su anda Van da görev yapıyor.Ben oğlumla birlikte İstanbul'da 3 yıldır onu bekliyoruz.Bu hafta cuma inşallah tayinler açıklanacak diye biliyoruz.Niyetimiz Kıbrıs hakkımızda hayırlısı.Benim için oradaki şartlar çok önemli değil aslında.Sadece iki yıl kalicaz.Sadece oğlumun eğitimini düşünüyorum.Ortaokula basliycak bende özel okula göndermeyi düşünüyorum.Bu Kıbrıs için değil yani İstanbul'da da olsaydım aynı şeyi düşünüyordum.Kibristaki eğitim hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşımda çok sevinirim.

Bis musta gorevdeyiz çok yakın bize 45 km gezmeye gidiyoruz gerçekten his biyer ınslalah iyi olur sizin için hakkınızda hayırlısı
İyi olacak inşallah bulunduğum yerde büyük sıkıntılar yaşadım mekan ve çevre değişikliği iyi gelir diye düşünüyorum 2 ay sonra yerleşip Muş ve Van o gezmeyi düşünüyorum. Umarım insanları da iyidir çok sıkıntı yaşamayız

İyi olacak inşallah bulunduğum yerde büyük sıkıntılar yaşadım mekan ve çevre değişikliği iyi gelir diye düşünüyorum 2 ay sonra yerleşip Muş ve Van o gezmeyi düşünüyorum. Umarım insanları da iyidir çok sıkıntı yaşamayız
Van da çok güzel valla biz gece 2de gezdik tatvan da canlı müzik bile vardı düşün küçük bir yer ama iyi olursunuz bence

Tayinler açıklanmış Hayirli olsun hepimize kirklareli vize ye gelen var mi ?

Tayinler açıklanmış Hayirli olsun hepimize kirklareli vize ye gelen var mi ?
Yeni yerde göreve başlama tarihi belli mi ben lojman için soruyorum ağustosta boşalır demişler acaba tayinleri çıktı göreve başlama da ağustos gibi olacağı için mi lojmanlar da boşluklar oluyor?

Yeni yerde göreve başlama tarihi belli mi ben lojman için soruyorum ağustosta boşalır demişler acaba tayinleri çıktı göreve başlama da ağustos gibi olacağı için mi lojmanlar da boşluklar oluyor?
başlama tarihleri emirde yazarmış zaten. lojman dağıtımı da b grubu atamalar yapıldıktan sonra olur muhtemel ilk lojman dağıtımı da agustos sonu eylül başı gibi olurmuş

başlama tarihleri emirde yazarmış zaten. lojman dağıtımı da b grubu atamalar yapıldıktan sonra olur muhtemel ilk lojman dağıtımı da agustos sonu eylül başı gibi olurmuş
Ağustos sonu olduğuna emin misiniz? Nişanlıma öyle dememişler :KK43:

Ben esimle konustum ama muhtemelen boyle olacagini soyledi ne olur bilemeyiz tabi ki
Anladım canım sağ ol. Biz temmuz ağustos gibi evleneceğiz yıllık izni mecburen o tarihe verdiler kaydırma yapmadılar. Ama evimiz yok bende ağustos başı ortası gibi lojmanı verirler diye düşündüm çünkü oradaki görevli ağustosta kesin veririz demiş. Biz evlendiğimiz halde evimizde olmayacağız onlarda bizde kalıp idare edeceğiz inşallah ayın başında verirler. Sen öyle deyince çok üzüldüm inşallah bizimki öyle olmaz :KK43:

Herkesin tayini hayırlı olsun.Bizde Kıbrıs beklerken Tekirdağ Çorlu çıktı.Nasil oralar bilen oturan varmı.

Merhaba..Geçen yıl 18 Haziran da belli olmuştu tayinler..Eşim Diyarbakir'dan sanırım Ağustos gibi ilişik kesmişti..Eylül lojman dağıtımına girmiştik..Hakkınızda hayırlısı olsun..

Merhaba..Geçen yıl 18 Haziran da belli olmuştu tayinler..Eşim Diyarbakir'dan sanırım Ağustos gibi ilişik kesmişti..Eylül lojman dağıtımına girmiştik..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Bize güzel olan lojmanlardan ağustosta veririz dediler inşallah eylüle kalmaz :KK43:

Bize güzel olan lojmanlardan ağustosta veririz dediler inşallah eylüle kalmaz :KK43:
Inşallah güzel yerden çıkar.. Eşim lojman tercihlerini yazmadan önce belirlenen yerdeki Lojmanları gezip, not almıştı..Biz ona gore tercih yaptık.. kimileri de telefona video vs çekiyor unutmamak için..

X