- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Hm. Seni çok zorlu bir yaşam bekliyor Rabbim yardimcin olsun. Beni çok eskilere götürdün. Ben nisanliyken Eşimde Şırnak'ta idi evlendim Kırıkkale keskine gelin gittim o kadar küçük bir ilçeydiki gezilecek çarşı pazar falan da yoktu sıkıntıdan patliyordum. Çocuğum olunca alıştım yavaş yavaş. Zor günlerdi . Sizin Bartın çıkarsa böyle problemler yaşamaźsın. Hakkınızda hayırlısı Rabbim Nisanlini sağlıklı bir şekilde Şırnak görevini bitirmeyi nasip etsin.Ben nişanlıyım.. Ve nişanlım şuanda Şırnak'ta görev yapıyor. Malum şimdi yeni yerleri yazacağız ve yaza evlendiğimizde evimizi oraya kuracağız. Ben 25 yaşındayım ve doğma büyüme İstanbul'dayım nasıl adepte olacağım nasıl alışacağım gibi endişelerim var. Tercihlerimizede nişanlım Bartın'ı yazalım deyince sizlere sormak istedim.
Hm. Seni çok zorlu bir yaşam bekliyor Rabbim yardimcin olsun. Beni çok eskilere götürdün. Ben nisanliyken Eşimde Şırnak'ta idi evlendim Kırıkkale keskine gelin gittim o kadar küçük bir ilçeydiki gezilecek çarşı pazar falan da yoktu sıkıntıdan patliyordum. Çocuğum olunca alıştım yavaş yavaş. Zor günlerdi . Sizin Bartın çıkarsa böyle problemler yaşamaźsın. Hakkınızda hayırlısı Rabbim Nisanlini sağlıklı bir şekilde Şırnak görevini bitirmeyi nasip etsin.
hayırlısı olsun inşallah, yerleşik hayatı olan insanlara çok özeniyorum.10 yılda 7. Evim çok yoruldum, batıya giderken tercih yapmak kolay ama doğu olunca işler değişiyor. Allahım eslerimizi korusun inşallahOo eşın istihbaratçıymış sen daha ne istiyon ya. Bizimki mülakattan elendi ydi.Çezası vardı çünkü
Merkez de değil ilçede yim canım ben. Ama allaha şükür bir problem yok bizim burda. Sadece arada kepenk kapatirlar. Başka bir olay olmasında onada razıyıź artik
Rabbim Hakkınızda hayırlısını versin. Sadece il merkezi olarak düşünme herhangi bir ilçeye de olsa git. Çünkü buralarda eşlerimizin en büyük destekcileri bizler oluyoruz canım.
Amin canım benim ya Allah cümlesinin yardımcısı olsun zon günlerden geçiyoruz. ilk evimizi kuracağız yepyeni bir yer bende zorlu günlerin beni beklediğini farkındayım da işte hakkımızda hayırlısı olsun işte :) Siz kaç yıllık evlisiniz sizin tecrübeniz oldukça çok gibi duruyor.
hayırlısı olsun inşallah, yerleşik hayatı olan insanlara çok özeniyorum.10 yılda 7. Evim çok yoruldum, batıya giderken tercih yapmak kolay ama doğu olunca işler değişiyor. Allahım eslerimizi korusun inşallah
Asker eşi olmanin en zor yani 3.5 senede 4 kere ew taşımak ☺ başta hoş geliyor ama zaman gectikce yerlesik duzeni olanlara ozeniyorsun.içimde o kdr cok sey ukte kaldi ki en basiti store perde ☺
Tercihler cuma bitiyor.tunceli,siirt,Batman yazdık,tunceli çıkar gibi geliyor,şuanda dış karakollar daha güvenli gibi ama yazın nasıl olur bilmiyorum,eşimé kalsa dış karakol yazacak 2 yıl diye,ama ben ve kızım hasreté dayanabilir miyiz bilmiyorum. ,tunceli ye bu yıl ev gitmiyormuş, nerden tutsam elimde kalıyor,2,çocuğa niyetlenmiştik kızım 9 yaşında zaten epey yaş farkı var,keşke bu kadar ertelemeseydim, eşim kızıyor bu kadar ince hesap yapma herşey olacağına varır diye ama biz kadınlar düşünmeden edemiyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ne güzel doğudan dönüyormuş işte. Hayırlısı ile kazasız belasız bitirir inşallah.Merhaba kızlar benim nişanlım da bu sene güney doğudan dönüyor ilk doğu göreviydi ankara yazdık sadece. Tayinden sonra düğün yapıcaz yaza. Inşallah ankara çıkar ama herkes umudumuzu kırıyor.
Ne güzel doğudan dönüyormuş işte. Hayırlısı ile kazasız belasız bitirir inşallah.
Umudunuzu neden kiriyorlar anlamadım.
Ankara çıkmayacak diye, yazdığımız diğer iller hep eğitim birlikleri.. Keşke başka illerde yazsaydınız diye sölüyorlar. Şuan nişanlım en pis yerde burdan sonra ankaraya vermeyeceklerse bi daha nasıl ankara çıkabilsin?
Ya asgereyenin sağı solu belli olmaz şimdi çıkmaya da bilir. Ama Hakkari Şırnak Tunceli Bingöl'den diğerlerin ilk tercih yerlerine veriyorlar diye biliyorum ben
Hakkında hayırlısı zaten en fazla 8 yıl kalabilirsiniz Ankarada
Bize şimdi çıkacak ilde biz 3 sene kalabileceğiz. 2019 tekrar doğu görevi olucak. Sen bilgilisin şimdi ankara çıkarsa 3 yıl kalırsak daha sonra garnizon süresi olan 8 yıl dolmadığı için tekrar yazsak ankara çıkar mı acaba?
amin. bu sene tayin konusunda bizde rahatız seneye var o strest bizde ama büyük bir ihtimal batıya gideceğimiz için seve seve yapacaz tercihlerikızlar uzun zamandır kk üyesiyim ancak bu bölümü yeni keşfettim sayılırgeçen sene bu zamanlar tıpkı sizler gibi benzer tayin stresi yaşamış biri olarak hepinize allahım sabır ve kolaylıklar versin diyorum asker eşi olmak her şekilde çok zor hele de son yıllarda ülkemizin durumunu düşününce daha da zorlaşmakta allahım başta asker eşlerimiz sevgililerimiz olmak üzere hepimizin yardımcısı olsun ...