Asker Eşleri

Haklisin ya bende oyleyim bulunduguk yer benim kulturumden cok farkli hala alisamadim. Bunalimdayim anlayacagin... bugun doktordaydim bebegimin kiz oldugunu ogrendim kimsem yok.ki burda mutlulugumu paylasayim cok zor cok

Bizimle Paylaş canım
Çok sevindim Rabbim sağlıkli bir şekilde kucağına almayi nasip etsin.
Asker eşlerinden görüştüğün kimse yok mu

Kızin sana arkadaş olacak desene.
Benimde 6 aylık bir kızım var onun için hiç canım sıkılmıyor.

Bu sene tayin falan yokmu

Bebegi biraz da o yuzden istedim bana yoldas olacak kizim ayy yok burasi yeni tayin yeri dort sene burda gibi gorunuyoruz ama lafta burasi hep baska yerlerde gorevde... herseyi dusunuyorum bisey.olsa kimsem yok annem.zaten yok vefat etti. Kaynanm sorumsuz ilgisiz. O.yuzden.kimseden bisey.isteyemiyorum.

Evet bebek bizim gibiler için en iyi arkadaş.

Rabbim yardımcısı olsun eşlerimizin bizlere de sabır vrsin

Bende asker esiyim ustelik yeni evli hamileyim... esim gorevde bense bilmedigim bi.memlekette tek basima kaliyorum... rabbim tum askerlerimizi korusun... :-(
Allah yardimcin olsun canım benim, ben de hamileyken doğudaydik ve yeni gitmistik, esim bazen gidiyordu 10-15 gün gelmiyordu, beklemek çok zor Allahim hepimizin yardımcısı olsun, sonra kızım doğdu,bütün yalnızlığım bitti,Allahım sana da sağsalim kucağına almayi nasip etsin,

Bizler in en büyük destekcileri arkadaşları zaten çocuklarımız

Haklisin ya bende oyleyim bulunduguk yer benim kulturumden cok farkli hala alisamadim. Bunalimdayim anlayacagin... bugun doktordaydim bebegimin kiz oldugunu ogrendim kimsem yok.ki burda mutlulugumu paylasayim cok zor cok

rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah.
en iyi arkadasimiz oluyor cocuklarimiz. ben batidayim su an. 1 yasinda kizim var, esim nobetciyken birbirimize sarilip uyuyoruz :)) yanimda yatiyor ya yuzunde tebessumle uyuyor kuzucuk.

Merhaba hanımlar, bende astsubay sevgilisiyim bu yaza düğünümüz olacak inşallah sizlerle tanışmak, dertlesmek muhabbet etmek çok isterim :) ee sonuçta asker eşinin halinden en çok asker esi olanlar anlar dimi

Merhaba hanımlar, bende astsubay sevgilisiyim bu yaza düğünümüz olacak inşallah sizlerle tanışmak, dertlesmek muhabbet etmek çok isterim :) ee sonuçta asker eşinin halinden en çok asker esi olanlar anlar dimi
Merhaba. Allah mutlu mesut etsin. Seni her zaman buraya bekleriz. İki laflarız arada

rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah.
en iyi arkadasimiz oluyor cocuklarimiz. ben batidayim su an. 1 yasinda kizim var, esim nobetciyken birbirimize sarilip uyuyoruz :)) yanimda yatiyor ya yuzunde tebessumle uyuyor kuzucuk.

Ayy ne guzel allahim bna da nasip etsin memleketime geldim bu arada.... gecenlerde kizimin.olacagini soylemistim burda da kontrole geldim dr oglan ddi sasrdim ama olsun kiz oglan fark etmz saglikli olsun

Amin canim insallh gercekten cok.zor ailenden herkesten uzakta olmak... allahim bana da oglumu.kucagima almayi.nasip etsin

Ayy ne guzel allahim bna da nasip etsin memleketime geldim bu arada.... gecenlerde kizimin.olacagini soylemistim burda da kontrole geldim dr oglan ddi sasrdim ama olsun kiz oglan fark etmz saglikli olsun
Aa seninde benim ki gibi olmuş Dr. Bana da önce kız demişti bir dahaki gittiğimde erkek dedi inanmadim başka bir Dr. Daha gittim oda erkek deyince inandım. Allahtan erken doğruyu öğrendik kıyafet falan almamistim. Alsaydik vay halimize :))) siz almişmiydiniz kıyafet falan.

Ayrıca kayınvalidenizin yanında misiniz. Yanılmıyorsam annem yok demiştiniz.

Biz bi.kac takim almistik ama allhtan pembe degil olsun.yibede giydirrm bi haftadr kaynanamin yanindaydim allahtan buyuk eltimde vardi da cok zorlanmadim... eed canim annem yok simdi babamlara geldim allhtan kaynbabam anlayisli da bisey demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…