- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Haklisin ya bende oyleyim bulunduguk yer benim kulturumden cok farkli hala alisamadim. Bunalimdayim anlayacagin... bugun doktordaydim bebegimin kiz oldugunu ogrendim kimsem yok.ki burda mutlulugumu paylasayim cok zor cok
Bizimle Paylaş canım
Çok sevindim Rabbim sağlıkli bir şekilde kucağına almayi nasip etsin.
Asker eşlerinden görüştüğün kimse yok mu[/QUOT
Malesef yok canim zaten yeni evliyiz bebegi.ikimizde istedik esim.gorevde haftada iki gun geliyo arkadaslarinin esleri hep memleketlerinde ailelerinin yaninda benim.oyle bi sansim da yok kaynanamlar koyde oturuyo koyde kalmk istemiyorum ee surekli babamgilde de kalamam ayip olur esime diom ha burda tek.kalmisim ha koyde tek kalmisim ayni hesap diye.... o yuzden gitmiyom memlekete zaten aramiz 15 saat her zaman gitme gibi bi luksumde yok
Bebegi biraz da o yuzden istedim bana yoldas olacak kizimayy yok burasi yeni tayin yeri dort sene burda gibi gorunuyoruz ama lafta burasi hep baska yerlerde gorevde... herseyi dusunuyorum bisey.olsa kimsem yok annem.zaten yok vefat etti. Kaynanm sorumsuz ilgisiz. O.yuzden.kimseden bisey.isteyemiyorum.
Allah yardimcin olsun canım benim, ben de hamileyken doğudaydik ve yeni gitmistik, esim bazen gidiyordu 10-15 gün gelmiyordu, beklemek çok zor Allahim hepimizin yardımcısı olsun, sonra kızım doğdu,bütün yalnızlığım bitti,Allahım sana da sağsalim kucağına almayi nasip etsin,Bende asker esiyim ustelik yeni evli hamileyim... esim gorevde bense bilmedigim bi.memlekette tek basima kaliyorum... rabbim tum askerlerimizi korusun... :-(
Bizler in en büyük destekcileri arkadaşları zaten çocuklarımızAllah yardimcin olsun canım benim, ben de hamileyken doğudaydik ve yeni gitmistik, esim bazen gidiyordu 10-15 gün gelmiyordu, beklemek çok zor Allahim hepimizin yardımcısı olsun, sonra kızım doğdu,bütün yalnızlığım bitti,Allahım sana da sağsalim kucağına almayi nasip etsin,
Haklisin ya bende oyleyim bulunduguk yer benim kulturumden cok farkli hala alisamadim. Bunalimdayim anlayacagin... bugun doktordaydim bebegimin kiz oldugunu ogrendim kimsem yok.ki burda mutlulugumu paylasayim cok zor cok
Tabiki de. Hoşgeldin :)))polis esini de araniza alirmisiniz...
hosbuldukkkk...Tabiki de. Hoşgeldin :)))
Nasılsıniz. Çocuk falan var mı?hosbuldukkkk...
Merhaba. Allah mutlu mesut etsin. Seni her zaman buraya bekleriz. İki laflarız aradaMerhaba hanımlar, bende astsubay sevgilisiyim bu yaza düğünümüz olacak inşallah sizlerle tanışmak, dertlesmek muhabbet etmek çok isterim :) ee sonuçta asker eşinin halinden en çok asker esi olanlar anlar dimi
rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah.
en iyi arkadasimiz oluyor cocuklarimiz. ben batidayim su an. 1 yasinda kizim var, esim nobetciyken birbirimize sarilip uyuyoruz :)) yanimda yatiyor ya yuzunde tebessumle uyuyor kuzucuk.
Allah yardimcin olsun canım benim, ben de hamileyken doğudaydik ve yeni gitmistik, esim bazen gidiyordu 10-15 gün gelmiyordu, beklemek çok zor Allahim hepimizin yardımcısı olsun, sonra kızım doğdu,bütün yalnızlığım bitti,Allahım sana da sağsalim kucağına almayi nasip etsin,
Aa seninde benim ki gibi olmuş Dr. Bana da önce kız demişti bir dahaki gittiğimde erkek dedi inanmadim başka bir Dr. Daha gittim oda erkek deyince inandım. Allahtan erken doğruyu öğrendik kıyafet falan almamistim. Alsaydik vay halimize :))) siz almişmiydiniz kıyafet falan.Ayy ne guzel allahim bna da nasip etsin memleketime geldim bu arada.... gecenlerde kizimin.olacagini soylemistim burda da kontrole geldim dr oglan ddi sasrdim ama olsun kiz oglan fark etmz saglikli olsun
Aa seninde benim ki gibi olmuş Dr. Bana da önce kız demişti bir dahaki gittiğimde erkek dedi inanmadim başka bir Dr. Daha gittim oda erkek deyince inandım. Allahtan erken doğruyu öğrendik kıyafet falan almamistim. Alsaydik vay halimize :))) siz almişmiydiniz kıyafet falan.
Ayrıca kayınvalidenizin yanında misiniz. Yanılmıyorsam annem yok demiştiniz.
iyiyim cok sukur sizleri sormali...Nasılsıniz. Çocuk falan var mı?