Asker Eşleri

amin. bu sene tayin konusunda bizde rahatız seneye var o strest bizde ama büyük bir ihtimal batıya gideceğimiz için seve seve yapacaz tercihleri:KK76::KK76:

bol şanslar canım hepinize :KK39: sanırım jandarmaydı değil mi eşin ve mardindeydiniz yanılmıyorsam kaç senedir ordasınız alışma süreciniz nasıldı çok zor oldu mu

bol şanslar canım hepinize :KK39: sanırım jandarmaydı değil mi eşin ve mardindeydiniz yanılmıyorsam kaç senedir ordasınız alışma süreciniz nasıldı çok zor oldu mu

bu sene tayin gördük işte temmuzdan beri buradayız. Alışma tabıkı zor her tayin döneminde olduğu gibi silbaştan yenı kişiler yeni komşular yeni bir şehir...
hala alışamadıkki valla her tayin yerimizde bir önce ki yeri arar olduk.

peki sizin eşiniz ne olarak çalışıyor ve neredesiniz.

bu sene tayin gördük işte temmuzdan beri buradayız. Alışma tabıkı zor her tayin döneminde olduğu gibi silbaştan yenı kişiler yeni komşular yeni bir şehir...
hala alışamadıkki valla her tayin yerimizde bir önce ki yeri arar olduk.

peki sizin eşiniz ne olarak çalışıyor ve neredesiniz.

biz henüz nişanlıyız canım nasipse bu yaz evlenmeyi planlıyoruz ben memurum nişanlımda donanmada rütbeli askeri personel istanbulda tanıştık nişanladık onun geçen yıl istanbulda garnizon süresi dolmuştu tercihlerinden biri gölcüktü ve tayini kocaeline çıkınca bede haziranda bizim tayin dönemimizde kocaeli tercihi yaptım ve evlenmeden birlikte tayin olup gelmiş olduk :KK9:bizim hikayemiz böyle başladı :KK36:

biz henüz nişanlıyız canım nasipse bu yaz evlenmeyi planlıyoruz ben memurum nişanlımda donanmada rütbeli askeri personel istanbulda tanıştık nişanladık onun geçen yıl istanbulda garnizon süresi dolmuştu tercihlerinden biri gölcüktü ve tayini kocaeline çıkınca bede haziranda bizim tayin dönemimizde kocaeli tercihi yaptım ve evlenmeden birlikte tayin olup gelmiş olduk :KK9:bizim hikayemiz böyle başladı :KK36:
anladım koca zorlu bir hayat seni bekliyor yani.
ama sevince katlanıyor insan. bir saatten sonra alışıyorsun ev toplayıp kurmaya zorda olsa
peki nişanlın hiç doğu görevi yapmış mı?

anladım koca zorlu bir hayat seni bekliyor yani.
ama sevince katlanıyor insan. bir saatten sonra alışıyorsun ev toplayıp kurmaya zorda olsa
peki nişanlın hiç doğu görevi yapmış mı?

maalesef öyle ama aşk olunca sevgi olunca katlanıyor insan üstelik ben hiç asker ya da polis eşim sevgilim olsun istemezdim :KK48: sanırım keçinin sevmediği ot burnunda bitermiş derler ya öyle oldu biraz :oops:nişanlım doğu görevi yapmadı canım ama bizde doğu değilde gemi görevi var en zor bizim için ve dahası o gemiyle yurt dışına gitme ihtimali var :KK43:

maalesef öyle ama aşk olunca sevgi olunca katlanıyor insan üstelik ben hiç asker ya da polis eşim sevgilim olsun istemezdim :KK48: sanırım keçinin sevmediği ot burnunda bitermiş derler ya öyle oldu biraz :oops:nişanlım doğu görevi yapmadı canım ama bizde doğu değilde gemi görevi var en zor bizim için ve dahası o gemiyle yurt dışına gitme ihtimali var :KK43:
hm nişanlın denizci senin şimdi anladım.sizin işiniz hem iyi hem kötü iyi yanı en doğunuz hatay. kötü yanı ise bitmek bilmez gemi seferleri

hm nişanlın denizci senin şimdi anladım.sizin işiniz hem iyi hem kötü iyi yanı en doğunuz hatay. kötü yanı ise bitmek bilmez gemi seferleri

aynen canım hatay dan doğusu yok diye düşünüyoruz :KK48: şu gemi görevi bitip karaya çıksak rahat edicez gibi :KK66: sizin orda görev süreniz ne kadar toplamda yeni gitmişsiniz bi çevre oluşturabildiniz mi peki

aynen canım hatay dan doğusu yok diye düşünüyoruz :KK48: şu gemi görevi bitip karaya çıksak rahat edicez gibi :KK66: sizin orda görev süreniz ne kadar toplamda yeni gitmişsiniz bi çevre oluşturabildiniz mi peki
2 yıllık canım burası
çevre ister istemez oluşuyor diğer rütbeli eşleri hoşgeldıne falan geldi öylelikle tanıştık.
bırde bebeğim var 6 aylık onunla zaman geçiriyorum canımın sıkılmasına zaman yok.

ama şuda var ki evden dışarıya çıkamıyoruz tedirginlik var yani

2 yıllık canım burası
çevre ister istemez oluşuyor diğer rütbeli eşleri hoşgeldıne falan geldi öylelikle tanıştık.
bırde bebeğim var 6 aylık onunla zaman geçiriyorum canımın sıkılmasına zaman yok.

ama şuda var ki evden dışarıya çıkamıyoruz tedirginlik var yani

haklısın canım haberleri izledikçe burdan ben bile tedirgin oluyorum allah yardımcınız olsun bebeğinizi de rabbim size bağışlasın sağlıklı sıhhatli büyütmeyi büyüdüğünü görmeyi nasib etsin :KK36:
jandarmalarda karacılarda bu tayin ev değiştirme işi daha sıkıntılı daha sık oluyo tabi maalesef :KK43:

haklısın canım haberleri izledikçe burdan ben bile tedirgin oluyorum allah yardımcınız olsun bebeğinizi de rabbim size bağışlasın sağlıklı sıhhatli büyütmeyi büyüdüğünü görmeyi nasib etsin :KK36:
jandarmalarda karacılarda bu tayin ev değiştirme işi daha sıkıntılı daha sık oluyo tabi maalesef :KK43:

Amin canım ileride sizede nasip etsin.

Tayin olayı bizi öldürüyor zaten bir yere tam alışiyorsun hop bi bakışsin tayincisin. Sizler kaç sene kalıyorsunuz

Amin canım ileride sizede nasip etsin.

Tayin olayı bizi öldürüyor zaten bir yere tam alışiyorsun hop bi bakışsin tayincisin. Sizler kaç sene kalıyorsunuz

amin canım hayırlısıyla inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin :KK68:
nişanlımın istanbul ilk görev yeriydi ve 6 sene kaldı orda şimdi ki görev yerinde de yanılmıyorsam 6 ya da 7 sene gibi kalıcaz ama burdan gemiden ayrıldıktan sonra sanırım garnizon süreleri uzamış olucak gemi görevinden sonra ve sanırım yaş ve rütbeyle birlikte garnizon süreleri uzuyor çünkü bikaç tane öyle arkadaşı var nişanlımın hatta birisi karaya çıktıktan sonra 9.yılını aynı şehirde geçirmiş

Bende asker esiyim ustelik yeni evli hamileyim... esim gorevde bense bilmedigim bi.memlekette tek basima kaliyorum... rabbim tum askerlerimizi korusun... :-(
seni o kadar çok iyi anlıyorum ki vaktinde bende çok yaşadım o sıkıntıları. yabancı memleket ana babayı geçtim akrabanın ası yok.

başına bir iş gelse gideceğin kimse yok.
rabbim yardımcın olsun.

Karşı Komşun bile guvenemiyorsunki hele de doğudaysan

Geçenlerde kadın yoğurt mayalamış bunu bebegıne yedir diye verdi bana.
Yediremedim ki döktüm gitti çöpe

Haklisin ya bende oyleyim bulunduguk yer benim kulturumden cok farkli hala alisamadim. Bunalimdayim anlayacagin... bugun doktordaydim bebegimin kiz oldugunu ogrendim kimsem yok.ki burda mutlulugumu paylasayim cok zor cok

X