Asker Eşleri

Cok haklisiniz...En guzeli vazgecmek hic baslamadan her iste vardir bir hikmet :)

Umarim sizde bir gun rahat edersiniz insallah

Bilmiyorum demekki genelleme yapmama vesile olacak insanlar bana denk gelmiş çünkü bende senin gibiyim ama bu durum baya tuhaf gelmişti bana ne kötü komşulukları var diyodum her insan aynı değil tabiki...

baya zaman gecmis ama gecen gün aklıma geldi eşim nöbetçiydi kızım kapıya götürdü beni; tuttu anahtarı salladı falan. komşularım var ama hepsinin eşi evde akşam 7 olmuş saat kimseye gidemem ki dedim oyaladım kızımı bir şekilde sonra uyku saati geldi zaten.
ama esimle nobeti bir olan arkadasim burada olsaydi hala alir kizimi giderdim :/

Biz de doğuya kati aldık, eşim ortalık karışık diye bizi götürmek istemiyor,dış karakol yazayım 2 yılda bitiririm diyor,3. Sınıfa giden bir kızım var,1. Sınıfı bir yerde 2. Ve 3.sınıfı bi yerde okudu, şimdi eşimle gidersek okulu yine bölünecek, dersleri maşallah çok iyi , eşim nöbetçi olunca bile sıkılırken 2 yıl napariz bilmiyorum, kafam çok karışık lütfen bişeyler söyleyin bi akıl verin,

AlayciKus1 bence siz gitmeyin çocuklar zorlanır . Bizim de doğuya çıktığı zaman biz gitmemiştik zaten emir vardı . buçuk yıl ayrı kaldık şırnak ve yurtdışı . Ben hatırlıyorum o zamanları içi buruk kalıyor insanin ama gidenler de hep korku içinde taşındılar . ilk başta zorlanırsınız ama sonra alışırsınız .

Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum çok zor bu sene tayinciyiz inanın gün sayıyorum hayırlısıyla bitsin diye çok bunaldım...

Sakın cocuguna böyle bir kötülük yapma.
Doğu tamam karışık. Ama her taraf değil. Eğer Eşinizin ilk dogusu değil ise Erzurum igdir Erzincan Elazığ bu illeri yazabilir siniz. Çocuklar babaları olmadan çok daha zorlaniyolar. Hem Eşiniz oralardayken siz nasıl batıda rahat edecek siniz.

Degerli yorumlarının için çok teşekkür ediyorum,ben her yere giderim yeter ki aile gitsin,siirt Batman muş mardin yazacak, bu 2. Doğumuz daha önce bitlis Tatvan da yaptık, hepimiz için hayırlısı,Allahim ülkemizé huzur versin ins

Hm. Sizin kötü Doğunuz duruyormus daha. İnşallah tercih ettiğiniz yerlerden çıkar. Mardin çıkarsa her türlü bilgi konusunda yardim ederim. Mardinde yim çünkü ben

Sana yardimci olduysam ne mutlu bana. Bir askerle evli olmak gerçekten çok zor. Onlarla bir sende askerlik yapıyorsun.

Rabbim sende razı olsun canım. Allah daha iyileriyle karşılaştırsın.

Teşekkür ederim mardin merkezdemisiniz,eşimin branşı istihbarat, Merkez olursa gidebilirim inşallah

Teşekkür ederim mardin merkezdemisiniz,eşimin branşı istihbarat, Merkez olursa gidebilirim inşallah
Oo eşın istihbaratçıymış sen daha ne istiyon ya. Bizimki mülakattan elendi ydi. Çezası vardı çünkü

Merkez de değil ilçede yim canım ben. Ama allaha şükür bir problem yok bizim burda. Sadece arada kepenk kapatirlar. Başka bir olay olmasında onada razıyıź artik

Rabbim Hakkınızda hayırlısını versin. Sadece il merkezi olarak düşünme herhangi bir ilçeye de olsa git. Çünkü buralarda eşlerimizin en büyük destekcileri bizler oluyoruz canım.

Merhaba, :)
Bende bu topiğe ilk yazanlardanım sanırım. Bu nedenle öncelikle herkese selamlar..

Çanakkale ya da Bartın ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ?

Bende bu topiğe ilk yazanlardanım sanırım. Bu nedenle öncelikle herkese selamlar..

Merhaba.
BartınI iyi bilirim küçük ama güzel bir yerdir. Hele yazları harika olur. Amasra ya ve inkuma çok gitmişligim vardır

Merhaba.
BartınI iyi bilirim küçük ama güzel bir yerdir. Hele yazları harika olur. Amasra ya ve inkuma çok gitmişligim vardır

Merhaba.

Ben nişanlıyım.. Ve nişanlım şuanda Şırnak'ta görev yapıyor. Malum şimdi yeni yerleri yazacağız ve yaza evlendiğimizde evimizi oraya kuracağız. Ben 25 yaşındayım ve doğma büyüme İstanbul'dayım nasıl adepte olacağım nasıl alışacağım gibi endişelerim var. Tercihlerimizede nişanlım Bartın'ı yazalım deyince sizlere sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…