- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
Hakkınızda hayırlısı. Uzatma gibi imkanınız varsa hiç düşünmeden uzatın. Çünkü buralarda herkes tedirgin
daha aşık olmamışsın bile. o zaman başlamadan bitir bence de...
asabilik falan değil de arkadasin dedigi gibi tayincilik zor olan.
evlendigim yil surekli il disina gidip geldim ben de okul sebebiyle tam yerlesik hayata gecicem komsularim cok iyiler ama ben kimseyle gorusemiyorum. tam kaynasamadan bu sene tayinciyiz biz de.
evlendik oturdugumuz yerden ev aldik ama evimize tasinmadik nasil olsa gidecegiz diye
Bilmiyorum demekki genelleme yapmama vesile olacak insanlar bana denk gelmiş çünkü bende senin gibiyim ama bu durum baya tuhaf gelmişti bana ne kötü komşulukları var diyodum her insan aynı değil tabiki...
Cok haklisiniz...En guzeli vazgecmek hic baslamadan her iste vardir bir hikmet :)
Umarim sizde bir gun rahat edersiniz insallah
kısmet bakalım inşallah. karşındakine gercekten aşık olduğunda her şey çekilir oluyor. gerçekten. kalbinizin sesini dinleyin. hakkınızda hayırlısı olur insallah...
Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum çok zor bu sene tayinciyiz inanın gün sayıyorum hayırlısıyla bitsin diye çok bunaldım...Biz de doğuya kati aldık, eşim ortalık karışık diye bizi götürmek istemiyor,dış karakol yazayım 2 yılda bitiririm diyor,3. Sınıfa giden bir kızım var,1. Sınıfı bir yerde 2. Ve 3.sınıfı bi yerde okudu, şimdi eşimle gidersek okulu yine bölünecek, dersleri maşallah çok iyi , eşim nöbetçi olunca bile sıkılırken 2 yıl napariz bilmiyorum, kafam çok karışık lütfen bişeyler söyleyin bi akıl verin,
Hakkınızda hayırlısı. Jandarma canım eşim. Kaçıncı doğuya geliyorsunuzaçıklandı kati çıktık bu sene beklediğimiz gibi. hakkımızda hayırlısı. uzatma işi muamma bu zamanda. esin karaci miydi jandarma mi?
Sakın cocuguna böyle bir kötülük yapma.Biz de doğuya kati aldık, eşim ortalık karışık diye bizi götürmek istemiyor,dış karakol yazayım 2 yılda bitiririm diyor,3. Sınıfa giden bir kızım var,1. Sınıfı bir yerde 2. Ve 3.sınıfı bi yerde okudu, şimdi eşimle gidersek okulu yine bölünecek, dersleri maşallah çok iyi , eşim nöbetçi olunca bile sıkılırken 2 yıl napariz bilmiyorum, kafam çok karışık lütfen bişeyler söyleyin bi akıl verin,
Kesinlikle askerden uzakdur canimCok haklisiniz...En guzeli vazgecmek hic baslamadan her iste vardir bir hikmet :)
Umarim sizde bir gun rahat edersiniz insallah
Hm. Sizin kötü Doğunuz duruyormus daha. İnşallah tercih ettiğiniz yerlerden çıkar. Mardin çıkarsa her türlü bilgi konusunda yardim ederim. Mardinde yim çünkü benDegerli yorumlarının için çok teşekkür ediyorum,ben her yere giderim yeter ki aile gitsin,siirt Batman muş mardin yazacak, bu 2. Doğumuz daha önce bitlis Tatvan da yaptık, hepimiz için hayırlısı,Allahim ülkemizé huzur versin ins
Canim cook tesekkur ederim inan birinden mesaj bekliyordum ilac gibi geldi bu mesajin.
Surekli emir altinda olduklari icin,bide stresli bir is digerlerine nazaran,gecesi gunduzu yok ondandi.
Cok haklisin icinde surekli bir korku oluyor,cocuklarda etkileniyor tayincilikten
Beni etkiledi etrafimda dort dondu tabiri caizse iste tavlamaya calisti bende elektrik aldim ama sanirim haklisin en guzeli baslamadan bitirmek.
Rabbim yardimciniz olsun,gonlumu ferahlattigin icin Allah razi olsun
Oo eşın istihbaratçıymış sen daha ne istiyon ya. Bizimki mülakattan elendi ydi.Teşekkür ederim mardin merkezdemisiniz,eşimin branşı istihbarat, Merkez olursa gidebilirim inşallah
Merhaba, :)
Bende bu topiğe ilk yazanlardanım sanırım. Bu nedenle öncelikle herkese selamlar..
Çanakkale ya da Bartın ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
Merhaba, :)
Bende bu topiğe ilk yazanlardanım sanırım. Bu nedenle öncelikle herkese selamlar..
Çanakkale ya da Bartın ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
Merhaba.
BartınI iyi bilirim küçük ama güzel bir yerdir. Hele yazları harika olur. Amasra ya ve inkuma çok gitmişligim vardır