- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
gözünüz aydın. Biz daha bu sene tayin oldukdaha 2 yıl burdayım yani
Tercihler daha erken değil mi ya.
Normal de ne zamanlar yapıldıgına dair bilgim yok eşim yapıcam dedi fikrimi aldı ... ama bencede biraz erken daha açıklanmasına çok var artık hakkımızda hayırlısı olsun
Hakkınızda hayırlısı. Uzatma gibi imkanınız varsa hiç düşünmeden uzatın. Çünkü buralarda herkes tedirginkati ve muhtemeller belli olmus bu senenin de arkadas soyledi. esim bakacak yarin vok heyecanliyim ben de. 190. muhtemeldik gecen sene bu sene kati vikacak zaten de hani belkii 1 sene daha kaliriz. biz de doguya gidecegiz.
Saolun.eşimle yanyana geleyim de başka birşey istemiyorum böyle ayrı çok zor ...Ben Ocak ayında yazılıyor biliyorum. Hakkınızda hayırlısı. İnşallAh istediğiniz yere gidersiniz.
Ayrıymıydınız kiSaolun.eşimle yanyana geleyim de başka birşey istemiyorum böyle ayrı çok zor ...
Kıbrıs'a tayininiz mi çıkacak yoksa? Benim arkadaşım orada kiralar ve yaşam çok pahalıymış alışverişini Turkiyeden yapıyorKibrista olan var mı arkadslar.İlkokul eğitimi nasıl?/detaylı yazarsanız sevinirim.isteyen ozelden ulaşabilir
Sorması ayıp kötü bir şey mi yaşadınız?Uzuuun zamandır foruma girmemiştimm hele bu topiğe girmek benim için en en en zoruydu. Neyseki o şeyi üzerimden attım ayy nasıl özlemişim herkesii :'( kalabalıklaşmışta nereden baksanız 9 aydır giriş yapmamıştım özlendiniizz can kuşlaaarelbereth61 @mandaliina
Evet canım da topicle alakası yok. Bir zamanlar burada çoook fazla aktiftim. Çünkü nişanlanacağın insan askeri personeldi. Sonradan nişan bozulunca buraya girmek bana işkence gibi geliyordu neysekii atlattım allaha şükürler olsunSorması ayıp kötü bir şey mi yaşadınız?
Üzüldüm ama sadece hayırlısı buymuş diyebilirim. Çünkü büyük konuşmak istemiyorum aynı durumda olabilirim. Ki benim sevdiğim adam askeri okul öğrencisi ve sadece sevgiliyiz. Açıkçası büyük bir kavga atlattık şu anda. O sırada buraya bakıyordum tam ve kendi kendime dedim ki o olmazsa bu foruma bir daha neden bakayım ki... Sizi çok iyi anlıyorum. Bu da benim bir anlık duygu patlamam olsun burada :)Evet canım da topicle alakası yok. Bir zamanlar burada çoook fazla aktiftim. Çünkü nişanlanacağın insan askeri personeldi. Sonradan nişan bozulunca buraya girmek bana işkence gibi geliyordu neysekii atlattım allaha şükürler olsun
Uzuuun zamandır foruma girmemiştimm hele bu topiğe girmek benim için en en en zoruydu. Neyseki o şeyi üzerimden attım ayy nasıl özlemişim herkesii :'( kalabalıklaşmışta nereden baksanız 9 aydır giriş yapmamıştım özlendiniizz can kuşlaaarelbereth61 @mandaliina
Çoook şüküüüürr :)dönebilmişsin yuvaya kuş
Doğuya tayinci olanlar nereleri yazacaksınız.
Oncelikle Merhaba.Merhaba canim sanirim asker esisin.Bende biriyle tanistim gibi.Askermis..Sence asker esi olmanin avantajlari ve dezavantajlari ne? Annem biraz soguk bakiyor askerle,polisle evlenme cok asabiler falan diyor
Oncelikle Merhaba.
Annen soğuk bakmada çok haklı ama sebebi yanlış. Neden asabilik falan olmamalı bu kişinin yapısına göre değişir. Öğretmen, doktor yada düz memur olup da Asabi olan yok mu.
Ben kesinlikle tavsiye etmem. Zaten Eşimde mesleği bırakmayı düşünüyor. Tamam güzel bir meslek vatani için uğraşıyor. Ama aile yaşantın hele ki doğudaysan sıfır. Çocuklarının doğru düzgün bir yaşamı olmuyor 2 yıl burda 5 yıl başka bir yerde resmen göçebe hayatı yaşıyorsun bir yere ait olmamak ta o kadar zor bir durum ki. Her gittiğin yerde ister istemez uyum sorunu yaşıyorsun.
Eğer ki eşine çok aşık değilsen de aSLA çekilmez.
Sana bir asker eşi olarak yazıyorum eğer çok baglanmadiysan ve cok sevmiyorsan hemen bitir ilişkiyi.
Çünkü gerçekten zorlu bir hayat seni bekliyor olacak.
Canim cook tesekkur ederim inan birinden mesaj bekliyordum ilac gibi geldi bu mesajin.
Surekli emir altinda olduklari icin,bide stresli bir is digerlerine nazaran,gecesi gunduzu yok ondandi.
Cok haklisin icinde surekli bir korku oluyor,cocuklarda etkileniyor tayincilikten
Beni etkiledi etrafimda dort dondu tabiri caizse iste tavlamaya calisti bende elektrik aldim ama sanirim haklisin en guzeli baslamadan bitirmek.
Rabbim yardimciniz olsun,gonlumu ferahlattigin icin Allah razi olsun