Asker Eşleri

Sabır sabır sabır...
Hoşgeldin aramıza:) oldu mu sözünüz?

Apartmanda kimi görsem selamlaşırım. Hatta gidip gelmek de istiyorum ama olmuyor. Neden böyle bir genelleme yaptınız ki...
Aynı sitede bi arkadaşım vardı eşlerimizin nöbetleri aynı zamanda olurdu ona gidip gelirdim hep. Çünkü benim eşim yokken onunki de yok kendi aramızda gidip gelmemizin(ki hep böyle oluyorsa) en önemli sebebi bu bence.

Malesef izin aldi bu defa da gemi görevi 2 yıl uzadı karaya cikmadan evlilik istemiyoruz nişanlı beklemekte istemiyorum

Hayırlısı olsun ya. Vardır her şeyde bir hayır.
Olsun sen yine de bizden sayilirsin
Ramazanda olsaydı söz şu an sözlü olacaktınız zaten. Ama nişanlıdan ziyade sevgili olarak beklemek daha iyi bence de

Hayırlısı olsun ya. Vardır her şeyde bir hayır.
Olsun sen yine de bizden sayilirsin
Ramazanda olsaydı söz şu an sözlü olacaktınız zaten. Ama nişanlıdan ziyade sevgili olarak beklemek daha iyi bence de
Nişanlı olunca resmiyet giriyor araya aileler içli dıslı oluyor birde eş dost herkes biliyor her kafadan bi yorum bi düşünce tavsiye çıkıyor sanki biz düşünemiyormusuz gibi akıl veren çok oluyor. Bu yuzden nişanli surenin en fazla 1 yıl olmasi taraftariyim. Kendisi de denizde sürekli iletişim kısıtli nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı diyorum artık nasipte varsa olur nasipten öte köy yok

Bilmiyorum demekki genelleme yapmama vesile olacak insanlar bana denk gelmiş çünkü bende senin gibiyim ama bu durum baya tuhaf gelmişti bana ne kötü komşulukları var diyodum her insan aynı değil tabiki...

doğru bi hareket ömür boyu imkanınız varsa lojmanlardan uzak durun.
Ha o kadar sıkıntı yani. Oturduğum siteden,evimden,ev sahibimden,komşularımdan da bu kadar memnunken o zaman en hayırlısı lojman hakkımı mecbur kalacağım bir yere saklamak sanırım. Teşekkür ederim cevabınız için.

Merhaba kızlar yeni gördm bu sayfayı benim eşimde asker. Asker hattı fakan diye bişey varmış bilgisi olan var mı

Merhaba hanımlar, babam emekli astsubay(karacı) seneye inşallah şehir dışında okul kazanacağım. Bu yüzdende okul suresi boyunca orduevi veya misafirhanede kalmayı planliyorum. Merak ettiğim bi durum var. Diyelim ki okulu kazandigim şehirde karacilarin ordu evi yok. Jandarma,hava vs. Misafirhanelerinde kalabiliyor muyum ?

Herkese Merhaba
Şu anda çok mutlu bir birlikteliğim var çok şükür. Ancak sorun bende. Kısa bir özet geçeyim size hemen erkek arkadaşım askeri öğrenci ve kendisiyle yaşıtız. Kendisi çok beyefendi nazik şimdiye kadar ağzından bana karşı en ufak bir yanlış söz çıkmamış bir insan ki ben sinirlenince biraz laflar söylemiş olan bir insanım. Kendisi fiziksel olarak çok çekici yeşil gözlü kumral 6pacli falan bir adam. Ayrıca çok becerikli. Elektirik su tesisat tamirat saç kesme börek açma hepsinden anlar. Önceki konumda ben yapabilir miyim işte tayin dolayısıyla taşınmayı falan becerebilir miyim korkularım vardı. Ancak ben bu adama aşık oldum. Onun için herşeyi yaparım. Burada bir sürü sorun okuyorum eşler sevgililer arasında. Bazen diyorum ki bir derdi olsun şu adamın bi halt yesin ya. Ailesi ile benim aramda mükemmel bir denge kuruyor. Hiç kıskanmama yada benim ezilmeme izin vermiyor. Annesi için o benim canım annem diyor ama o eşiyle kalacak sen benim başımın tacı olacaksın diyor. Bizi gören herkes siz ne kadar iyi arkadaşsınız diyor. Yeri geliyor bana babalık yapıyor. Birlikte gülmekten ölüyoruz. Yeri geliyor kız arkadaşım gibi muhabbet ediyoruz. Adam 6 ayda herşeyim oldu aklım almıyor. Beni kıskanıyor ama kıskançlığı bile öyle nazik ki... Şimdi benim derdim kaybetme korkum ve aşırı vesvesem. Psikologdan randevumu aldım 4 aralıkta ama o zamana kadar dayanamayacağım ağlamaktan bir hal oldum. Ben bu adama bu kadar aşıkken sevdiğim adamın parçalanmış bedenini bana getirirler al şehit gurur duy derler diye çok korkuyorum. Herkes boşuna endişelenme herkesin ölüm saati belli. Başka mesleklerde tehlikeli desede kendime hakim olamıyorum. Mesela şu yazıyı (http://www.hakanevrensel.com/guneydogudan-oykuler-2/) 2 hafta önce okudum. Aklıma geldikçe ağlıyorum. Ve daha garibi acı çekmekten zevk alır gibi ne kadar hüzünlü hikaye varsa okuyup kendime işkence ediyorum resmen. Ben ona yapma askerliği gerekirse işsiz kal ben çalışırım diyorum. Bana gurbetellerde gerekirse vatan için ölürüm sen dik dur diyor. Hanımlar asker olsun lafım yok. Ama ben o ne zaman uçuşa gidiyorum dese aklıma gelen senaryolara hakim olamıyorum. Kendisi de bir cesur. En tehlikeli yerlerde görev yapmak istiyor. Yanımda biri varsa önce onu korurum diyor. Ben iki kişilik dikkatli ol dedikçe o zaten ben önlemimi alıyorum ama korkaklık yapamam geride duramam diyor. Şimdi kötü birşey söyleceğim belki bana kızacaksınız ama bazen gazi olsun da tehlikeli yerlere gitmesin diyorum. Ben mi çok kötüyüm yoksa sizce bu normal mi? Lütfen lütfen bir fikir.

Not: hakan evrenselin bu yazısını okuyup duygulanmayanınız var mı? Sizce ben mi çok abartıyorum.. Uzun olduğunu biliyorum ama okursanız bir yandan korkularımı anlarsınız diye umut ediyorum.
Not2: ben bu mesajı bir derdim var a da yazdım ama belki asker eşlerinden fikir istemek daha mantıklı olur diye burayada yazıyorum. Aktif mi başlık bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

Yeminle Denizcileri Kıskanıyorum ya hayat onlara güzel biz Allahın unuttuğu yerlerde töbe töbe görev yaparken bana İskenderun diyo
Bizim de bitmek bilmeyen seyirlerimiz nöbetlerimiz var malesef uzun süre ayrı kalıyoruz en özel günler bile erteleniyor bu yüzden.

Karacı Denizci yada Havacı fark etmez asker eşi ve çocuğu olmak zor canım
Ben eşimin dogu görevini bitirmesi için gün sayıyorum tercih yaptık daha açıklanmasına çok var ona bile nasıl seviniyorum en azından bu sene tayinciyiz diye avutuyorum kendimi çokkkk zor ...

Ben eşimin dogu görevini bitirmesi için gün sayıyorum tercih yaptık daha açıklanmasına çok var ona bile nasıl seviniyorum en azından bu sene tayinciyiz diye avutuyorum kendimi çokkkk zor ...
gözünüz aydın. Biz daha bu sene tayin olduk daha 2 yıl burdayım yani
Tercihler daha erken değil mi ya.

gözünüz aydın. Biz daha bu sene tayin olduk daha 2 yıl burdayım yani
Tercihler daha erken değil mi ya.
Normal de ne zamanlar yapıldıgına dair bilgim yok eşim yapıcam dedi fikrimi aldı ... ama bencede biraz erken daha açıklanmasına çok var artık hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…