- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
Merhabalar bende yeni katıldım araniza :) ra ramazan bayramina söz yapacaktik malesef izinlerden dolayi iptal oldu hayırlısı ile bu bayrama kaldi eylul ayinda gelicem dedi ama hala sıkıntılı. Asker eşi olmak büyük sorumluluk istiyor bana tavsiyeleriniz var mi
Tek bildiğim asker eşlerinin kendi gibi asker eşi olmayan hanımlarla komşuluğu yok eminim artık ee tabi olanda çok iyi ama işte oda binde bir sadece kendi aralarında. Ne selam ne sabah hiç bişi yok çok ne desem kendi kendilerine deyim.
MalesefSabır sabır sabır...
Hoşgeldin aramıza:) oldu mu sözünüz?
Malesefizin aldi bu defa da gemi görevi 2 yıl uzadı karaya cikmadan evlilik istemiyoruz nişanlı beklemekte istemiyorum
Nişanlı olunca resmiyet giriyor araya aileler içli dıslı oluyor birde eş dost herkes biliyor her kafadan bi yorum bi düşünce tavsiye çıkıyor sanki biz düşünemiyormusuz gibi akıl veren çok oluyor. Bu yuzden nişanli surenin en fazla 1 yıl olmasi taraftariyim. Kendisi de denizde sürekli iletişim kısıtli nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı diyorum artık nasipte varsa olur nasipten öte köy yokHayırlısı olsun ya. Vardır her şeyde bir hayır.
Olsun sen yine de bizden sayilirsin
Ramazanda olsaydı söz şu an sözlü olacaktınız zaten. Ama nişanlıdan ziyade sevgili olarak beklemek daha iyi bence de
Bilmiyorum demekki genelleme yapmama vesile olacak insanlar bana denk gelmiş çünkü bende senin gibiyim ama bu durum baya tuhaf gelmişti bana ne kötü komşulukları var diyodum her insan aynı değil tabiki...Apartmanda kimi görsem selamlaşırım. Hatta gidip gelmek de istiyorum ama olmuyor. Neden böyle bir genelleme yaptınız ki...
Aynı sitede bi arkadaşım vardı eşlerimizin nöbetleri aynı zamanda olurdu ona gidip gelirdim hep. Çünkü benim eşim yokken onunki de yokkendi aramızda gidip gelmemizin(ki hep böyle oluyorsa) en önemli sebebi bu bence.
Ha o kadar sıkıntı yani. Oturduğum siteden,evimden,ev sahibimden,komşularımdan da bu kadar memnunken o zaman en hayırlısı lojman hakkımı mecbur kalacağım bir yere saklamak sanırım. Teşekkür ederim cevabınız için.doğru bi hareket ömür boyu imkanınız varsa lojmanlardan uzak durun.
Merhaba kızlar yeni gördm bu sayfayı benim eşimde asker. Asker hattı fakan diye bişey varmış bilgisi olan var mı
Yok canm meslek olarak asker :) Jandarma personeli. Ama bulamadm nasıl olduğunu falanAskerde galiba eşiniz. meslek olarak asker değil.
Asker hatti belli 5 kişiyle konusulabiliyor, aksam belli bir saat araliginda açık.
Hoş geldiniz :) malesef. Erkek arkadaşım deniz kuvvetlerinde o yuzden en dogumuz iskenderunBen geldim. Hoş geldim.aranızda eşi mardinde görev yapan varmı?
Yeminle Denizcileri Kıskanıyorum yaHoş geldiniz :) malesef. Erkek arkadaşım deniz kuvvetlerinde o yuzden en dogumuz iskenderun
Bizim de bitmek bilmeyen seyirlerimiz nöbetlerimiz var malesefYeminle Denizcileri Kıskanıyorum yahayat onlara güzel biz Allahın unuttuğu yerlerde töbe töbe görev yaparken bana İskenderun diyo
Karacı Denizci yada Havacı fark etmez asker eşi ve çocuğu olmak zor canımBizim de bitmek bilmeyen seyirlerimiz nöbetlerimiz var malesefuzun süre ayrı kalıyoruz en özel günler bile erteleniyor bu yüzden.
Ben eşimin dogu görevini bitirmesi için gün sayıyorumKaracı Denizci yada Havacı fark etmez asker eşi ve çocuğu olmak zor canım
gözünüz aydın. Biz daha bu sene tayin oldukBen eşimin dogu görevini bitirmesi için gün sayıyorumtercih yaptık daha açıklanmasına çok var ona bile nasıl seviniyorum en azından bu sene tayinciyiz diye avutuyorum kendimi çokkkk zor ...
Normal de ne zamanlar yapıldıgına dair bilgim yok eşim yapıcam dedi fikrimi aldı ... ama bencede biraz erken daha açıklanmasına çok var artık hakkımızda hayırlısı olsungözünüz aydın. Biz daha bu sene tayin oldukdaha 2 yıl burdayım yani
Tercihler daha erken değil mi ya.