cok tesekim.ogrendigim kadariyla havaalanina cok yakinmis dediginiz gibi evler mustakilmis taburun etrafinda hicbirsey yokmus sadece yakinda buyuk bir market varmis.peki evlerde nelere ihtiyac var hali perde vs..elektrik supurgesi firin varmi?giyim alisverisimi turkiyeden yapip gitmemi onerdiler cunku pek fazla giyim magazasi yokmus olanlarda cok pahaliymis dogru mu?
Dua etmekten başka bişey gelmiyor eldenMerhaba arkadaslar. Son gunlerdeki polis ve asker sehit haberlerini duydukca kahroluyorum. Astsubay bir sevdigim var urfada. Haberler beni cok korkutuyor. Asker esleri bu durumlara alisabildiniz mi acaba. Her an korkuyla mi geciyor hayatlariniz.
doğru bi hareket ömür boyu imkanınız varsa lojmanlardan uzak durun.Bizde normalde Malatyada görev yapıyoruz ama dün Yüksekovaya gönderdik eşimi. Allahım doğudaki, batıdaki tüm polisimizi askerimizi korusun kollasın. Kötü niyetlilere fırsat vermesin inşallah. Dualarımız hep onlarla.
Bunun dışında sormak istediğim bir soru daha var. Malatyada lojmanda oturan veya daha önce oturmuş olan kimse var mı acaba? Karacıların lojmanları özellikle. Eğer varsa elinde resim olan falan varsa bana yardımcı olabilir mi? Bir de ortamı nasıl? Komşuluk nasıl? Ben dışarda oturuyorum lojman hakkımız olmasına rağmen lojman beni biraz korkutuyo önyargılarımdan ötürü olsa gerek. Bilgi verebilecek olanlar varsa benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Benimde Eylül'de doğumum var bir heyecNla bekliyorum izinlerin açılmasını amaaa Hiçte açılacakmış gibi gelmiyorArkadaslar bu izinler ne zaman acilir ya bir soylenti var mi duydugunuz
Ayin 15inden sonra acilma ihtimali var diye konusuluyormus ama hic sanmiyorum. Nişanimiz ertelendi. Ne zamana yapariz Allah bilirBenimde Eylül'de doğumum var bir heyecNla bekliyorum izinlerin açılmasını amaaa Hiçte açılacakmış gibi gelmiyor
Allah canlarını sag etsin canm artık bekleyeceğiz mejburenAyin 15inden sonra acilma ihtimali var diye konusuluyormus ama hic sanmiyorum. Nişanimiz ertelendi. Ne zamana yapariz Allah bilir
Canım sanırım haftaya izine göndermeye başlıyacaklarmış duyunca seni bilgilendirmek istedim inşallah çok güzel bir nişanınız olurAyin 15inden sonra acilma ihtimali var diye konusuluyormus ama hic sanmiyorum. Nişanimiz ertelendi. Ne zamana yapariz Allah bilir
Erkek arkadasim da suan belirli sureyle gonderilmeye baslandi dedi dun. Cok sevindim simdi musait bi zamanda izin almaya calisacak insallahCanım sanırım haftaya izine göndermeye başlıyacaklarmış duyunca seni bilgilendirmek istedim inşallah çok güzel bir nişanınız olur