magosaya giderken yanından geçtim burda zaten yerleşim yerleri küçük şehir merkezi çıkmazsa inanın şanşlılardan sayın kendinizi hiç olmazsa çok yakınız kışla kışla evlerin durumu ve eşyaları değişiyo kışla içinde bile değişiyo rütbe puan önemli bizim kışla 1+1 çoğunlukta bölmüşler evleri benimkinde bulaşık makinası yok ama evin kullanımı güzel birde gelir gelmez çalışmayan eksik beyz eşyaların zimmetten sildirimini yaptırın ki aralık dağıtına gelsin inanın kendi eşyamız gibi olmuyo kalitelide değiller bütün eşyalarımızı getiremediğimizden hepimiz ilk 3 ay buşoku isyanı yaşadık ama inanın daha bu sabah konuştuk alışıyosunuz hatta evimiz bizlere artık çok güzel geliyo eşyalar kullanış olduğundan tavsiyem çekyat örtüsü getirin perde yok halılar ordununkiler kullanılmış ve kötü kimi arkadaşımız eski atacağı halılarını getirdi kimide benim gibi üstlerine örtü aldık ımce usulu yaşıyoruz inanın kendinizi çok üzmeyin hepimizde 3-5 biledin 6 şar edet tabak çanak var birrimizde toplanacağımız zaman eksini hepimiz götürüyoruz yanlız kıbrıssta araba şart toplu taşıma yok araba olduktan sonra yaşam kolay arabayla gelecekseniz tavsiyev kırılacak eşyayı aspos a vermeyin size
çok yakın kıbrıs ın 1001 çeşit mağazalarından adetle alırsınız yok arabayla geliyosanız atılacak tek kalmış ne kadar tabak varsa getirin giyim çeşit olarak az nufus az zaten giyim alışverişinizi türkiyeden yapın deterjan gurubu size yakın olan erülkü markette türkiye fiyatı nerdeyse hatta bazen daha ucuz et türkiyeye göre çok ucuz kıyma 22 lira civarı tavuk kantinlerde türkiye fiyatı türkiyeden değilde kendi ürünü çıktımı sebzede ucuz
valla bayağı ayrıntıya girmişim işşallah kafanızı karıştırmadım sormak istedikleriniz varsa yine yardımcı olurum
tekrar hayırlısı olsun
çok yakın kıbrıs ın 1001 çeşit mağazalarından adetle alırsınız yok arabayla geliyosanız atılacak tek kalmış ne kadar tabak varsa getirin giyim çeşit olarak az nufus az zaten giyim alışverişinizi türkiyeden yapın deterjan gurubu size yakın olan erülkü markette türkiye fiyatı nerdeyse hatta bazen daha ucuz et türkiyeye göre çok ucuz kıyma 22 lira civarı tavuk kantinlerde türkiye fiyatı türkiyeden değilde kendi ürünü çıktımı sebzede ucuz
valla bayağı ayrıntıya girmişim işşallah kafanızı karıştırmadım sormak istedikleriniz varsa yine yardımcı olurum
tekrar hayırlısı olsun
cok tesekim.ogrendigim kadariyla havaalanina cok yakinmis dediginiz gibi evler mustakilmis taburun etrafinda hicbirsey yokmus sadece yakinda buyuk bir market varmis.peki evlerde nelere ihtiyac var hali perde vs..elektrik supurgesi firin varmi?giyim alisverisimi turkiyeden yapip gitmemi onerdiler cunku pek fazla giyim magazasi yokmus olanlarda cok pahaliymis dogru mu?