Asker Eşleri

Tesekkur ederim cok aydinlatici oldu bide bn ogretmenim galiba merkezdeki lojmanlar daha avantajli olucak... Hic beklemedigimiz bi yerdi erzurum cok uzuldum bizdw 4 yil kalicaz oradan tekrar sark omrumun 10 senesi hep memleketten uzakta gecmis olucak bunu kabullenemiyorum.simdiye kadar konustuklarim hep ii seyler anlatti insallah bizde severiz.. siz erzurum icin neler anlatirsiniz ii ve kotu yanlari nelerdir..

tayinler hepimize hayırlı olsun kıbrıs dikmen bogazköy tarafına tayini çıkan arkadaşlara yardımcı olabailrim

doğu için güzel bir şehir imkanları baya arttı artık. bir de lojman ortamı arkadaşlık ortamı gayet güzel ve samimi. özellikle üniversitesi ve kampüsü güzel.gezmek için karadenize yakınlığından dolayı avantajlı. kayak merkezi de iyi, askeri tesisler mevcut. okullar da fena değil inşallah güzel bir okula atanırsınız lojmanlara yakın okullar var.

evler rütbe ve puana bakılarak sırayla veriliyor, kolejlerin servisleri oluyo bildiğim kadarıyla. çalışma imkanınız oldugunu zannetmiyorum burda çocuk gelişimi mezunu tanıdıgm var çalışamıyor. kuaför evet var kışla içinde. evler gerçekten çok bakımsız beklentinizi hiç yüksek tutmayın size tavsiyem. yerler kare taşlar varya öyle. minoflo hiç görmedm hiçbi lojmanda.bizim lojmanda duşakabin var ama olmayanlar da çok var tabiki. süpürge genelde oluyor bizim yoktu kendimiz aldık. bulaşık makinası var. bilmiyorum duydunuzmu su sıkıntısı var. sular basınçlı değil, her evin tavanında depolar var, şebekeden önce depoya su geliyor depolardan evlere su iniyor buyuzden basınçlı değil ve pis malesef. güzel saçlarınız varsa elveda deyip de gelin burda kazık gibi olacaklar malesef. ve yukardaki depolarda ısıtıcılar var, sıcak su kullanmadan 1 saat önce ısıtıcı tuşuna basıyorsunuz ısınınca sıcak su kulanıyosunuz. bizim kışın ısıtıcımız ve sıcak su depomuz patladı. yeni depo vermediler gelene kadar tam 4 ay sıcak susuz yaşadık. ketılla duş aldık ve 4 ay kabus gibi geçti. yanlış anlamayın gözünüzü korkutmak için söylemiyorum bunları olanları söylüyorum inşallah benm çektiğim sıkıntıların hiçbirini çekmezsiniz.

Kizlar selam bizim tayinimizde tunceliye cikti. Esim jandarma.simdi ilce tercihi yapicaz.. Tuncelide gorev yapan varsa yardmci olabilirmi acaba hangi ilcelri yazabiliriz? Lojman durumu nedir.hangi ilcelerde var.

Bize de Ankara cikti, denizkenari kucuk bir sehir istiyodum cok uzuldum ama hayirlisi olsun...
Bize de aynı şok oldu.Ankara hep bana sıkıcı bir yer olarak gelmiştir.Genelde orayı ya çok seversin ya hiç sevmezsin işte ben sevemeyenlerdenim.Olay sadece denizin olmaması da değil.Hem soğuk hem yeşillik barındırmayan beton yığını bir yer.Doğudan sonra insan biraz sahil kasabası tarzı bi yer hayal ediyor.Hayal işte...Bizim hayaller foça gerçekler Ankara oldu hayırlısı nediyelim.Size de hayırlı olsun

Kizlar selam bizim tayinimizde tunceliye cikti. Esim jandarma.simdi ilce tercihi yapicaz.. Tuncelide gorev yapan varsa yardmci olabilirmi acaba hangi ilcelri yazabiliriz? Lojman durumu nedir.hangi ilcelerde var.
Canım benim eşim daha önce orda görev yaptı.Akşam sorayım sana özelden mesaj atarım istersen

Tesekkurler benim ogrenciligim 5 yil orada gecti o yuzden degisiklik istiyordum kismet. Ankaradan sonra dogu yapicaz biz de.

herkese hayirli olsun.bizimde kibris pirhan a cikti tayinimiz cok tedirginim cok iyi seyler duymadim bilgisi olan arkadaslar varsa icimi rahatlatacak bir kac cumleye ihtiyacim var

herkese hayirli olsun.bizimde kibris pirhan a cikti tayinimiz cok tedirginim cok iyi seyler duymadim bilgisi olan arkadaslar varsa icimi rahatlatacak bir kac cumleye ihtiyacim var
en başta hayırlısı olsun ben kıbrıs lefkoşaya yakınım pirhanı görmedim açıkçası dörtyol magasoya yakın bildiğim kadarıyla
en azından bizim gibi şanslılardan merkezlere yakınsınız .bir çok yerde apartman yok eski rum evlerinde kalıyoruz.evler ve eşyalar olarak çok büyük beklentiniz olmasın, kıbrıs a pahalı derler buda türkiyenin neresinden geldiğinize bağlı biz trakyadan geldik fiyatlar uçuk değildi hatta bazı ürünler daha ucuzdur neyi nerden alacağınızı bilene kadar sormak istediğiniz genel sorular varsa sorun yardımcı olurum

günaydın izinliydim yazamadım bizede ankara çıktı çok şükür kızımın şansına anneannesi bakmaya devam etcek merkeze uzak biyer çıktı servis varmış

cok tesekkur ederim.ogrendigim kadariyla havaalanina cok yakinmis dediginiz gibi evler mustakilmis taburun etrafinda hicbirsey yokmus sadece yakinda buyuk bir market varmis.peki evlerde nelere ihtiyac var hali perde vs..elektrik supurgesi firin varmi?giyim alisverisimi turkiyeden yapip gitmemi onerdiler cunku pek fazla giyim magazasi yokmus olanlarda cok pahaliymis dogru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…