Asker Eşleri

E="Ulytau, post: 40754449, mmayisi460215"]hudutta görev yapmak her askere nasip olmaz diye bir söz vardır bilir misin [/QUOTE]
Nasip olmasin zaten beybisi
Bugun 30 nisan ve bizimki mayisin ilk haftasi aciklanicak

Ben 2 yıldır güzel yanındayım ama gelecekte çok aramayayım bu günlerimi diye dua ediyorum. Biz evlendiğimizde eşim 5 yıl yüksekova görevini yapmıştı. ankara dayız ve öğlen arası bile eve gelebiliyor. akşamları da 6 da evde. 6 yı 10 geçse nerede kaldın diye arıyorum sen düşün.

Biz nişan fotoğraflarımıza pek bakmıyoruz

10 gün istanbul'a gittik izinde dòndük dün. Benim kız gezmeye alıştı bugün evde duramadı en son kanguruya aldım yemek yaparken uyuyakaldı hala uyuyor eşim de bütün gün temizlik yapınca ona vermedim.
kandırdım 2 aylık bebişi
bizde tayin durumu yok bildirim de gelmEyince uzak kaldım muhabbete.

aynen ben de öyleyim amaan boşver.

kara kuvvetleri 22 mayısta ama kalan kuvvetleri bilmiyorum. jandarmaların da haziran sonu dedi eşi jandarma olan arkadaşım.
gerçekten mi bizde bu hafta bekliyorduk oysaki.neden bu kadar geçe bırakmışlarki.haberimiz olmadı bizim hiç.

Çok mu kötü allahtan dün araziden döndülerde normale dönmüş yüzü gözü. Ayrıca gelir gelmezde nöbeet yazmışlarrr bu da yetmezmiş gibi ayın 15 inde tekrardan 20 günlük araziye gideceklerr vee biziiim nişanımıza denk geliyor kıyameti kopardım bt komutanı demiş kii nişandan 3 gün önce salarız seni sende geleceksin demiş deli olacağımmm deliii.. Off ya evlenince. Yılda 2 ay yalnız kalacağım bu gidişle Diğerlerini saymıyorum bile..

Canim ya keske bi caresi olsa cok kotu denk gelmis

gerçekten mi bizde bu hafta bekliyorduk oysaki.neden bu kadar geçe bırakmışlarki.haberimiz olmadı bizim hiç.
Bilmiyorum ki valla, jandarmanın kır polisi olması ile alakalı bir durum olabilir seçim sonrasına kalması. Tamamen genelkurmaydan ayrılacak ya şimdi belki de polis tayinleri gibi şaibeli olacak.

Çok kötü denk gelmiş bizim de nişan ekim duğün ağustos oldugu halde düğünde daha iyiydi.

Hemde nasıll aksi gibi aof sınavıda 23 mayısta oooofff offf aöf sınavını benim memlekete aldırma şansı yok mu acaba ?? Hani son sınav nede olsa

Olmuyor canım süresi geçti onun. Yani olurdu aslinda ama bir zamanı var bâşvurunun o da geçti

Çok kötü denk gelmiş bizim de nişan ekim duğün ağustos oldugu halde düğünde daha iyiydi.

Olmuyor canım süresi geçti onun. Yani olurdu aslinda ama bir zamanı var bâşvurunun o da geçti
Yaaaaaa lütfeen şaka yapıyorum deee 9 aydır yüzünü gördüğüm yok tatbikat olmasaydı erkenden gelecekti.. Zaten adamlar nişanlanacağını bildiği halde araziye çağırıyor bende ne has sevinmiştim aöf trabzonda girer hemde doya doya hasret gideririm diye düşünmüştüm nişana kadar Ooofff ayın 23ünde. Başlıyorsa 24ünde biter zaten kars trabzon otobüsü tek sefer saat 13:00 da eeee bir daha gelmesi kalıyor ayın 25 ine... 27si zaten nişan delireceğim arkadaşşş... Ailesi erkenden gelecek benimki piyasada yoooookk hangi ara söz kesilecek , hangi ara nişan alışverişine gidilecek, hangi ara yüzük alınacak herşey üst üste geldi Sinirden ağlamak üzereyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Oysa ne planlarım vardı gelecekti bir gün boyunca yüzükleri seçip eve gelince eleme yapacaktık. Rahat rahat gezecektik alışverişte oooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…