- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
Daha çok varmışKızlarr kızlaarr tayin olmamıza kaldı 81 gün
Daha çok varmışbenimkinin arkadaşları haziran 15 gidiyor demek ki her sınıfın farklı farklı
Ohooooooooo 1 aylık eğitime neden gerek duyuyorlarsa anlamış değilim.belki bizimki sınır olduğu için de olabilir gelecek kişiler 1 ay hudut kursu görüp öyle geliyorlar.
Ohooooooooo 1 aylık eğitime neden gerek duyuyorlarsa anlamış değilim.
Yok kuzum ben almayayım sonra aklım çıkar her akşam :)hudutta görev yapmak her askere nasip olmaz diye bir söz vardır bilir misin
Uzman Çavuş eşleri. Kokutuyorsunuz beni.Hiç mi güzel yanı yok bu mesleğin ? Hep ayrılık hep hasret hep korkuyla bekleyiş mi Evlenmeden düşünmeye başladım . Herkes mi bunları yaşıyor ? Yoksa bi karamsarlık mı söz konusu
Sorma gitsin 8 ay bitecek yüzünü gördüğüm yokfotoğraf gönderdi yüzü gözü morarmış kararmış soğuktan nişanada bir şey kalmadı yüzü nasıl geçecek hiiiç bilmiyorum Ne hale gelmiş. Bir an önce şu doğudan kurtulsa belki batıda daha rahat eder.. Bu ne ya.. Gittiklerinde de tam gidiyorlar her yıl nisan ve mayıs ayında bu arazi muhabbetleri var üstelik kar kış kıyamet o soğukta sabahtan gece yarılarına kadar çalışıyorlar yatma desen koskoca arazide çadırda kalıyorlar içim gitti o halde görünce eldiven bile taktırmıyorlarmış düşünsene metal bir alete dokunsalar ellerine yapışacak allah korusun zatürre olanda olmuş soğuktan şimdide test yapıyorlarmış verem için . Düğün olsun da Kaçıp gitsek batıya :) hiç sorma harbiden kocalı dullardanız bizlerde :) benim ki de özel kuvvet diye tutturmuş aman dedim uzak dur :)
gerçekten miaynen ben de öyleyim amaan boşver.
kara kuvvetleri 22 mayısta ama kalan kuvvetleri bilmiyorum. jandarmaların da haziran sonu dedi eşi jandarma olan arkadaşım.
Çok mu kötüBen 2 yıldır güzel yanındayım ama gelecekte çok aramayayım bu günlerimi diye dua ediyorum. Biz evlendiğimizde eşim 5 yıl yüksekova görevini yapmıştı. ankara dayız ve öğlen arası bile eve gelebiliyor. akşamları da 6 da evde. 6 yı 10 geçse nerede kaldın diye arıyorum sen düşün.
Biz nişan fotoğraflarımıza pek bakmıyoruz
Canim ya keske bi caresi olsa cok kotu denk gelmisÇok mu kötüallahtan dün araziden döndülerde normale dönmüş yüzü gözü. Ayrıca gelir gelmezde nöbeet yazmışlarrr bu da yetmezmiş gibi ayın 15 inde tekrardan 20 günlük araziye gideceklerr vee biziiim nişanımıza denk geliyor kıyameti kopardım bt komutanı demiş kii nişandan 3 gün önce salarız seni sende geleceksin demiş deli olacağımmm deliii.. Off ya evlenince. Yılda 2 ay yalnız kalacağım bu gidişle Diğerlerini saymıyorum bile..
Hemde nasıll aksi gibi aof sınavıda 23 mayısta oooofff offf aöf sınavını benim memlekete aldırma şansı yok mu acaba ?? Hani son sınav nede olsaCanim ya keske bi caresi olsa cok kotu denk gelmis
Bilmiyorum ki valla, jandarmanın kır polisi olması ile alakalı bir durum olabilir seçim sonrasına kalması. Tamamen genelkurmaydan ayrılacak ya şimdi belki de polis tayinleri gibi şaibeli olacak.gerçekten mibizde bu hafta bekliyorduk oysaki.neden bu kadar geçe bırakmışlarki.haberimiz olmadı bizim hiç.
İkmalciymiş canım o daASENK seninkinin sinifi ne?
Çok mu kötüallahtan dün araziden döndülerde normale dönmüş yüzü gözü. Ayrıca gelir gelmezde nöbeet yazmışlarrr bu da yetmezmiş gibi ayın 15 inde tekrardan 20 günlük araziye gideceklerr vee biziiim nişanımıza denk geliyor kıyameti kopardım bt komutanı demiş kii nişandan 3 gün önce salarız seni sende geleceksin demiş deli olacağımmm deliii.. Off ya evlenince. Yılda 2 ay yalnız kalacağım bu gidişle Diğerlerini saymıyorum bile..
Hemde nasıll aksi gibi aof sınavıda 23 mayısta oooofff offf aöf sınavını benim memlekete aldırma şansı yok mu acaba ?? Hani son sınav nede olsa
Yaaaaaa lütfeen şaka yapıyorum deeeÇok kötü denk gelmiş bizim de nişan ekim duğün ağustos oldugu halde düğünde daha iyiydi.
Olmuyor canım süresi geçti onun. Yani olurdu aslinda ama bir zamanı var bâşvurunun o da geçti
Belirli tarihlerde aldirabiliyo aof sitesine bi bak istersen belki suresi gecmemistirHemde nasıll aksi gibi aof sınavıda 23 mayısta oooofff offf aöf sınavını benim memlekete aldırma şansı yok mu acaba ?? Hani son sınav nede olsa
Ya cezali mi o sönük çikiyo..İkmalciymiş canım o da