- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
Öyle inan tadı yokYerinde olsam kendi basima yuzuklere bi bakardim.. Begendiklerimin fotografini cekerdim geldiginde daha kisa surede halledersiniz
Hahaha burasıda olmasa birşeyden haberimiz olmazBu hafta ici aciklancak zaten de biran once ogreneydim iyiydi :) gecen dedim yeni mezunlarin liste yayinlanmis, sen nerden duydun diyo.. Ben bilirim dedim korkuttum
İnsallah canim da hani kafanda biraz sekillenir diye dedim yoksa zamanda kisitli ya kararsiz kalirsin :-*Öyle inan tadı yokdavetiyemi bile Kendim beğendim sonra çeyizlerimi yavaştan hallediyorum hiiç tadı tuzu yok sevdiceklerimiz olacak ki zevk alalım yaptığımız alışverişten canım inşallah sen böyle olmazsın
Evet kars da yazdik ama icimden bi ses hicbiyer cikmicak diyo.. Dumduk bakcaz kalcaz bizHahaha burasıda olmasa birşeyden haberimiz olmazsayelerinde çoğu şeyi öğrendik.. Kuzum seninki mi karsı tercih etmişti karıştırmayayımda :)
İşte o şekilde olmuyor döndüklerinde acısını illa ki çıkarırlar.. İzinlerini bile yiyorlarOyle bisey olursa kafayi yerim bununlada kalmam yillarca başina kakarim biliyorum huyumu.. En iyisi 2 hat kullancan.. İzinliysen acmican digerini
şekillenmiyor ki her kuyumcuda bir tanesine vuruluyorum :) ben birde şıp sevdiyim alırım iki güne ayy bu çok kötü keşke almasaydım derimİnsallah canim da hani kafanda biraz sekillenir diye dedim yoksa zamanda kisitli ya kararsiz kalirsin :-*
Yaaaaaa lütfeen şaka yapıyorum deee9 aydır yüzünü gördüğüm yok tatbikat olmasaydı erkenden gelecekti.. Zaten adamlar nişanlanacağını bildiği halde araziye çağırıyor bende ne has sevinmiştim aöf trabzonda girer hemde doya doya hasret gideririm diye düşünmüştüm nişana kadar Ooofff ayın 23ünde. Başlıyorsa 24ünde biter zaten kars trabzon otobüsü tek sefer saat 13:00 da eeee bir daha gelmesi kalıyor ayın 25 ine... 27si zaten nişan delireceğim arkadaşşş... Ailesi erkenden gelecek benimki piyasada yoooookk hangi ara söz kesilecek , hangi ara nişan alışverişine gidilecek, hangi ara yüzük alınacak herşey üst üste geldi Sinirden ağlamak üzereyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Oysa ne planlarım vardı gelecekti bir gün boyunca yüzükleri seçip eve gelince eleme yapacaktık. Rahat rahat gezecektik alışverişte oooofff
Belirli tarihlerde aldirabiliyo aof sitesine bi bak istersen belki suresi gecmemistir
Söyledim de haftasonu diye. Bir şey yapamadı pazartesi ilk iş arayacak inşallah sorun çıkmaaz
Ş
şekillenmiyor ki her kuyumcuda bir tanesine vuruluyorum :) ben birde şıp sevdiyim alırım iki güne ayy bu çok kötü keşke almasaydım derimşaka maka az kaldı
Kars çıkmayacak size benimde içimden geçen o :) erzuruma dış görev için gitmişti oradaki personele hayran kalmıştı.. erzuruma bekar diye benimkini yolluyorlar, o da eve seve gidiyordu hepsi cana yakın çok iyilermişEvet kars da yazdik ama icimden bi ses hicbiyer cikmicak diyo.. Dumduk bakcaz kalcaz biz
Senin kaynana oglan gelene kadar gel kizim biz alalim demiyo muİşte o şekilde olmuyor döndüklerinde acısını illa ki çıkarırlar.. İzinlerini bile yiyorlardaha iznini kullanmamışş kafalarına göre tarih veriyorlar şu gün X gidecek, X geldi mi sen gideceksin diyorlar saçmalıkk.. İzinlerini bir sonraki yıla kaydırmada yok.. Kars başlıbaşına sorunn ıııyyyyyyyykkkk nefreeeeet ediyorumm oradaann senin dediğin bu taktik ikide bir arayan kaynanalar için kesin çözüm
Sınıflar arası fark fazla.. Seni üzmemek içinde diyordur :) fakat seninkinin sıkıntısı olmaz ikmal yani.. Diğer sınıflar daha ağır tatbikatı denetlemesi atışı bitmiyor.. En ağır kuvvette karacıların olsa gerekkk.. !Ben bu durumlari benimkine anlatiyorum yok canim diyo guluyo, oyle seylere bisey demezler diyo.. Ya bizimki hayal dunyasinda yada siniflar arasi fark coj fazla :/
Aman kaynana uzak dursun benden sevmem öyle canım cicim olmayı.. Yokyaa öyle teklif etmesini istemem oğluyla gidip bakmak varken kendileriyle hiiç gidemem..Senin kaynana oglan gelene kadar gel kizim biz alalim demiyo mu
Benimki azcik da psikopat.. Onune gelene bagiriyo.. Gecenlerde beraberiz nobetci astsubay ariyo komutanim tupler donmuş napalim diyo.. Sarilin isitin banane be ben izindeyim dedi kapattiSınıflar arası fark fazla.. Seni üzmemek içinde diyordur :) fakat seninkinin sıkıntısı olmaz ikmal yani.. Diğer sınıflar daha ağır tatbikatı denetlemesi atışı bitmiyor.. En ağır kuvvette karacıların olsa gerekkk.. !
Allah yuzumuze baksa da kars erxurum ciksa diyo bizimki :) davulun sesi uzaktan hos geliyo sanirim.. Bi ara da siirtle tunceli muhtesemmis diyodu.. Oyyyy sehirlere bak.. Mezun oldugunda gideydi doguya da beni goturmeyeydi iyiydi[QUOTE="cellist61, post: 40783893, member: 57465bizink çıkmayacak size benimde içimden geçen o :) erzuruma dış görev için gitmişti oradaki personele hayran kalmıştı.. erzuruma bekar diye benimkini yolluyorlar, o da eve seve gidiyordu hepsi cana yakın çok iyilermiş
HahahahBenimki azcik da psikopat.. Onune gelene bagiriyo.. Gecenlerde beraberiz nobetci astsubay ariyo komutanim tupler donmuş napalim diyo.. Sarilin isitin banane be ben izindeyim dedi kapattiben şok..
Aboo benim ki ayaKta uyuyor allahım çok sorumsuz yaa ben iteliyorum Resmen... dedi ki haftasonu kapalıdır ben zartesi ararım diyor. Amaann boşuna aramasın iş işten geçmiş. Off ama ya bunu düşünmesi gerekiyordu değil mii.. Sonuçta final tarihlerini biliyor nişan tarihide ortada ee ne diye gidip halletmedi bak sinir oldum şimdi..Çarşamba gecesi annesi babası geldi perşembe eşim. cuma akşamı isteme-söz cumartesi nişan oldu pazar dönmüştü.
Gerçi benim için sorun olmadı perşembe bayramı 1. Gün akşamı yanına gitmiştim yani gelmiştim.
Zamanı geçti çünkü mesaj geldi bana son tarih şu gün diye vize zamanı bitti.
Uzak şehirden gelince problem oluyorÇarşamba gecesi annesi babası geldi perşembe eşim. cuma akşamı isteme-söz cumartesi nişan oldu pazar dönmüştü.
Gerçi benim için sorun olmadı perşembe bayramı 1. Gün akşamı yanına gitmiştim yani gelmiştim.
Zamanı geçti çünkü mesaj geldi bana son tarih şu gün diye vize zamanı bitti.