- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
Söyledim de haftasonu diye. Bir şey yapamadı pazartesi ilk iş arayacak inşallah sorun çıkmaazBelirli tarihlerde aldirabiliyo aof sitesine bi bak istersen belki suresi gecmemistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söyledim de haftasonu diye. Bir şey yapamadı pazartesi ilk iş arayacak inşallah sorun çıkmaazBelirli tarihlerde aldirabiliyo aof sitesine bi bak istersen belki suresi gecmemistir
Alışıyorsun yavrum ya ben de baştan nasıl geçecek bu günler diye hep ağlıyordum alıştım artık..Yok kuzum ben almayayım sonra aklım çıkar her akşam :)
Cezalı sanırım benim de mesajıma cvp vermedi. Seninki nerdeydi bana söyledi bikaç yer 51 yer varmış 51 mezun varmış ikmaldenYa cezali mi o sönük çikiyo..
Eger bizimkinin yeri de tercihlerde varsa bizim tayin cokti demektir :) keske ulasabilsem ASENK
Yanyanayken kopmak daha beter.. Biraz bana dokunda bulaştır bu sendeki sabrıAlışıyorsun yavrum ya ben de baştan nasıl geçecek bu günler diye hep ağlıyordum alıştım artık..
canın sınav yeri değişmiyor 9 nisanda değişiyormuş bitek bizde o tarihte tatilde olacaktıkdeğişmedi lanet olasıcaSöyledim de haftasonu diye. Bir şey yapamadı pazartesi ilk iş arayacak inşallah sorun çıkmaaz
Sabır iki yılda oldu ahh neler çektim dili olsa da konuşsa şu duvarların hatırlamak bile istemiyorum heyecanla bekliyosun eşin gelecek diye sonra sana t...k geçer gibi yat iptal diyolar herkesin kocası eve geliyo sen yalnızz herkes akşam ne yemek yapsam diye konuşuyo sen suskun çünkü kocan yok senin canın ne yapmak ne yemek istiyo herkes hafta sonu plan yapıyosen bırak planı kocanı bile göremiyosun hava güzel sen camdan gezen insanları izliyosun o kadar iç burkucu ki..Yanyanayken kopmak daha beter.. Biraz bana dokunda bulaştır bu sendeki sabrı
Hadi yaa sinirden ağlamak üzereyiiimmm nişana 2 gün kala gelecek inanamıyoruuuuuummmmm rahat rahat halletmek varken iki ayağım bir pabuca girecek off yaa ooooooooooffcanın sınav yeri değişmiyor 9 nisanda değişiyormuş bitek bizde o tarihte tatilde olacaktıkdeğişmedi lanet olasıca
Topçu kuzum seninki ikmal miydi ?
Yerinde olsam kendi basima yuzuklere bi bakardim.. Begendiklerimin fotografini cekerdim geldiginde daha kisa surede halledersinizHadi yaa sinirden ağlamak üzereyiiimmm nişana 2 gün kala gelecek inanamıyoruuuuuummmmm rahat rahat halletmek varken iki ayağım bir pabuca girecek off yaa ooooooooooff
Senin sıkıntılarının aynısını şuan ben yaşıyorum.. O değil evi döşemek için mobilya bakacağımız zaman izin ala ala, git gel yapa yapa balayı izni kalmayacak uşağın hahaha bizde senin yolunda ilerliyoruzz. Yahu karsta devresi var karısı hamileydi çocuğa izin vermemişler ki gitsin karısının yanına.. Ahh tatlım ahh benimde hayallerim seninkiler gibii bende istiyorum eve gelsin oturalım film izleyelim arada il dışına kaçamak yapalımm sanırım hep hayalde kalacak . Birde lojmanlarda garip geçen yıl karsa gitmiştim havası bana yaramıyor hastalandım midem bulanıyor acile gittik gece yarısı saat 3 gibiydi. Sabah oldu hemen ceza vermişler yok o saatte çıkış yasak diye. Allahııımmm ölsek sevinecekler..Sabır iki yılda oldu ahh neler çektim dili olsa da konuşsa şu duvarların hatırlamak bile istemiyorum heyecanla bekliyosun eşin gelecek diye sonra sana t...k geçer gibi yat iptal diyolar herkesin kocası eve geliyo sen yalnızz herkes akşam ne yemek yapsam diye konuşuyo sen suskun çünkü kocan yok senin canın ne yapmak ne yemek istiyo herkes hafta sonu plan yapıyosen bırak planı kocanı bile göremiyosun hava güzel sen camdan gezen insanları izliyosun o kadar iç burkucu ki..
Ben 2 yıldır güzel yanındayım ama gelecekte çok aramayayım bu günlerimi diye dua ediyorum. Biz evlendiğimizde eşim 5 yıl yüksekova görevini yapmıştı. ankara dayız ve öğlen arası bile eve gelebiliyor. akşamları da 6 da evde. 6 yı 10 geçse nerede kaldın diye arıyorum sen düşün.
Biz nişan fotoğraflarımıza pek bakmıyoruz
Alışmak zorundayım kimini balayında adamlar geri çağırıyor gel diye.. Tövbe yarabbim sanki dünyayı tek bir kişi kurtaracaktaaa.. ! En mantıklısı iyi bir dost edinmek en azından iki çift laf edeceğin insan olacak yaşadığın şehirde yoksa zindan olur o şehirAlışıyorsun yavrum ya ben de baştan nasıl geçecek bu günler diye hep ağlıyordum alıştım artık..
Onun eşide mi ikmalci :) bi benimkinin sınıfdaşını bulamadım :) cezalıysa bitince gelir kesin kulakları çınlamıştır :))Evet.. Tayinimizin cikip cikmadigi ASENK gelse anlasilcak.. Oyyyy
Ben bu durumlari benimkine anlatiyorum yok canim diyo guluyo, oyle seylere bisey demezler diyo.. Ya bizimki hayal dunyasinda yada siniflar arasi fark coj fazla :/Senin sıkıntılarının aynısını şuan ben yaşıyorum.. O değil evi döşemek için mobilya bakacağımız zaman izin ala ala, git gel yapa yapa balayı izni kalmayacak uşağın hahaha bizde senin yolunda ilerliyoruzz. Yahu karsta devresi var karısı hamileydi çocuğa izin vermemişler ki gitsin karısının yanına.. Ahh tatlım ahh benimde hayallerim seninkiler gibii bende istiyorum eve gelsin oturalım film izleyelim arada il dışına kaçamak yapalımm sanırım hep hayalde kalacak . Birde lojmanlarda garip geçen yıl karsa gitmiştim havası bana yaramıyor hastalandım midem bulanıyor acile gittik gece yarısı saat 3 gibiydi. Sabah oldu hemen ceza vermişler yok o saatte çıkış yasak diye. Allahııımmm ölsek sevinecekler..
Bu hafta ici aciklancak zaten de biran once ogreneydim iyiydi :) gecen dedim yeni mezunlarin liste yayinlanmis, sen nerden duydun diyo.. Ben bilirim dedim korkuttumOnun eşide mi ikmalci :) bi benimkinin sınıfdaşını bulamadım :) cezalıysa bitince gelir kesin kulakları çınlamıştır :))
Oyle bisey olursa kafayi yerim bununlada kalmam yillarca başina kakarim biliyorum huyumu.. En iyisi 2 hat kullancan.. İzinliysen acmican digeriniAlışmak zorundayım kimini balayında adamlar geri çağırıyor gel diye.. Tövbe yarabbim sanki dünyayı tek bir kişi kurtaracaktaaa.. ! En mantıklısı iyi bir dost edinmek en azından iki çift laf edeceğin insan olacak yaşadığın şehirde yoksa zindan olur o şehir