Asker Eşleri

Kizlarrr nasilsiniz napiyosunuz..
Tayinler aciklanmak uzere :) belki bu persembe aciklanir ne dersiniz?

[QUOTE="cellist61, post: 40707380, member: 574ikimizecanlısındır :)[/QUOTE]
Hemde nasil.. Surekli dua ediyorum.. Allahimm ikimizin gidebilecegi en hayirli yrri versin insallahhhh :)
Sen napiyosun nasilsin?

[QUOTE="cellist61, post: 40707380, member: 574ikimizecanlısındır :)
Hemde nasil.. Surekli dua ediyorum.. Allahimm ikimizin gidebilecegi en hayirli yrri versin insallahhhh :)
Sen napiyosun nasilsin?[/QUOTE]
Aminn canım bak az kalmış ne güzel sonuca varıyorsunuz darısı başıma canım ne yapayım lanet olasııı kpss çalışmacaaaaa

tayincilere şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar, az kalmış sanırım. biz de şehir içinde bekliyoruz. dilerim eşlerinden ayrı kalmaz kimse...

jandarmaların da haziran sonu açıklanacak diye duydum, ayrılışlar da ağustos sonuymuş. sanırım seçimle bir alakası var.

kızlar çok üzgünüm yaa bugün eşimin tayin yerleri geldi.okuldan bu sene mezun olucak kura listesi açıklandı.derece yaptığı için allahtan yerini kendi seçicek.hep kıbrıs diyorduk kıbrıs listede yok şok olduk.yerleri bir görseniz şırnak uludere çukurca şemdinli cizre hakkari yüksekova diyarbakır lice falan.korku filmi gibi.allahtan bi iki tane istanbul ankara var diğer yerler rezalet.kaldık öyle nereyi seçsek diye pazartesi günü söylicez yer.fikriniz var mı napsak?

Merhabalar. Hava astsubayları ne kadar maaş alıyor ? Yaklaşık 2 yıldır görev yapan biri ? Ayrıca hava astsubaylarının işleri ne kadar ağır ? Eşi olarak avantaj/dezavantajları nelerdir ?

Canım İstanbulun nereleri var Ankara sakın yazmayın astsubay çavuş için ankara zulüm olur.

Canım İstanbulun nereleri var Ankara sakın yazmayın astsubay çavuş için ankara zulüm olur.

ciddi misinnn ? istanbul maltepe ve maslak nato birliği varmış.maslak daha ağır basıyor.eşim ankaralı o yüzden ankarada bir ihtimal diyoruz ama ben arada kaldım istesem mi istemesem mi diye

ciddi misinnn ? istanbul maltepe ve maslak nato birliği varmış.maslak daha ağır basıyor.eşim ankaralı o yüzden ankarada bir ihtimal diyoruz ama ben arada kaldım istesem mi istemesem mi diye

benim eşim ankaraya asla gitmem diyor, orası hep daha disiplinli hep daha göz önünde olduğu için. her an bi paşa gelebilir, her an denetim olabilir, her an tetiktesin yani hiç stressiz günün olmaz. Maltepedeki yer piyade için sıkıntılı birim araştırmıştık tatbikat arazi filan çok oluyomuş ama ikmalci için sorun olmaz diye düşünüyorum. Maslak nato hakkında hiçbir fikrim yok ama Avrupa yakası Anadoluya göre daha pahalı ve hareketli bir yer ben olsam Anadolu yakasını tercih ederim istanbulda 20 yıl yaşamış biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…