kızlaaaaar 2 hafta kaldı sadece tayin yeri öğrenmeye
bizim daha 4 hafta var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanlısındır :)Kizlarrr nasilsiniz napiyosunuz..
Tayinler aciklanmak uzere :) belki bu persembe aciklanir ne dersiniz?
Hemde nasil.. Surekli dua ediyorum.. Allahimm ikimizin gidebilecegi en hayirli yrri versin insallahhhh :)[QUOTE="cellist61, post: 40707380, member: 574ikimizecanlısındır :)
Piyadelerin ne zaman açıklanacak ya......
Ben zaten soğuk nevaleyim ne dedikodum döner beee Ulytau
Aramızda hiç denizci yok :)Denizcilerin tayin zamanını bilen var mı?
Havacılar rahat diye biliyorumMerhabalar. Hava astsubayları ne kadar maaş alıyor ? Yaklaşık 2 yıldır görev yapan biri ? Ayrıca hava astsubaylarının işleri ne kadar ağır ? Eşi olarak avantaj/dezavantajları nelerdir ?
kızlar çok üzgünüm yaa bugün eşimin tayin yerleri geldi.okuldan bu sene mezun olucak kura listesi açıklandı.derece yaptığı için allahtan yerini kendi seçicek.hep kıbrıs diyorduk kıbrıs listede yok şok olduk.yerleri bir görseniz şırnak uludere çukurca şemdinli cizre hakkari yüksekova diyarbakır lice falan.korku filmi gibi.allahtan bi iki tane istanbul ankara var diğer yerler rezalet.kaldık öyle nereyi seçsek diye pazartesi günü söylicez yer.fikriniz var mı napsak?
Canım İstanbulun nereleri var Ankara sakın yazmayın astsubay çavuş için ankara zulüm olur.
ciddi misinnn ? istanbul maltepe ve maslak nato birliği varmış.maslak daha ağır basıyor.eşim ankaralı o yüzden ankarada bir ihtimal diyoruz ama ben arada kaldım istesem mi istemesem mi diye