Asker Eşleri

Yanyanayken kopmak daha beter.. Biraz bana dokunda bulaştır bu sendeki sabrı
Sabır iki yılda oldu ahh neler çektim dili olsa da konuşsa şu duvarların hatırlamak bile istemiyorum heyecanla bekliyosun eşin gelecek diye sonra sana t...k geçer gibi yat iptal diyolar herkesin kocası eve geliyo sen yalnızz herkes akşam ne yemek yapsam diye konuşuyo sen suskun çünkü kocan yok senin canın ne yapmak ne yemek istiyo herkes hafta sonu plan yapıyosen bırak planı kocanı bile göremiyosun hava güzel sen camdan gezen insanları izliyosun o kadar iç burkucu ki..

canın sınav yeri değişmiyor 9 nisanda değişiyormuş bitek bizde o tarihte tatilde olacaktıkdeğişmedi lanet olasıca
Hadi yaa sinirden ağlamak üzereyiiimmm nişana 2 gün kala gelecek inanamıyoruuuuuummmmm rahat rahat halletmek varken iki ayağım bir pabuca girecek off yaa ooooooooooff

Hadi yaa sinirden ağlamak üzereyiiimmm nişana 2 gün kala gelecek inanamıyoruuuuuummmmm rahat rahat halletmek varken iki ayağım bir pabuca girecek off yaa ooooooooooff
Yerinde olsam kendi basima yuzuklere bi bakardim.. Begendiklerimin fotografini cekerdim geldiginde daha kisa surede halledersiniz

Senin sıkıntılarının aynısını şuan ben yaşıyorum.. O değil evi döşemek için mobilya bakacağımız zaman izin ala ala, git gel yapa yapa balayı izni kalmayacak uşağın hahaha bizde senin yolunda ilerliyoruzz. Yahu karsta devresi var karısı hamileydi çocuğa izin vermemişler ki gitsin karısının yanına.. Ahh tatlım ahh benimde hayallerim seninkiler gibii bende istiyorum eve gelsin oturalım film izleyelim arada il dışına kaçamak yapalımm sanırım hep hayalde kalacak . Birde lojmanlarda garip geçen yıl karsa gitmiştim havası bana yaramıyor hastalandım midem bulanıyor acile gittik gece yarısı saat 3 gibiydi. Sabah oldu hemen ceza vermişler yok o saatte çıkış yasak diye. Allahııımmm ölsek sevinecekler..

Anladım Doğu olursa Allah sabır versin Batı olursa normal memuriyet günleri Ben hayırlısı olsun diye dua etmeye devam edeyim

Bu hafta ici tayinler aciklancak.. Son gunler ya iyice zor geciyo.. Stresten iyice birbirimize sardik aciklansa da kurtulsak artik

Alışıyorsun yavrum ya ben de baştan nasıl geçecek bu günler diye hep ağlıyordum alıştım artık..
Alışmak zorundayım kimini balayında adamlar geri çağırıyor gel diye.. Tövbe yarabbim sanki dünyayı tek bir kişi kurtaracaktaaa.. ! En mantıklısı iyi bir dost edinmek en azından iki çift laf edeceğin insan olacak yaşadığın şehirde yoksa zindan olur o şehir

Ben bu durumlari benimkine anlatiyorum yok canim diyo guluyo, oyle seylere bisey demezler diyo.. Ya bizimki hayal dunyasinda yada siniflar arasi fark coj fazla :/

Onun eşide mi ikmalci :) bi benimkinin sınıfdaşını bulamadım :) cezalıysa bitince gelir kesin kulakları çınlamıştır :))
Bu hafta ici aciklancak zaten de biran once ogreneydim iyiydi :) gecen dedim yeni mezunlarin liste yayinlanmis, sen nerden duydun diyo.. Ben bilirim dedim korkuttum

Oyle bisey olursa kafayi yerim bununlada kalmam yillarca başina kakarim biliyorum huyumu.. En iyisi 2 hat kullancan.. İzinliysen acmican digerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…