valla şimdi eşime sordum bana gitsin başka iş bulsun uzman olup napçak dio öle ayrılık falan oldu ya askerlik zorladı bizi.............
Rüyanaz arkadaşın sormak istediği konu bu canım benimde pek bilgim yok aslında ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım
yardımınız için teşekkür ederim benim nişanlım diyarbakır merkezde askerlik yapıyor şuan er ama askeriyede uzman olarak kalmak istiyor bende asker eşi olmayı çok istiyorum bu konuda bilgi alacaktım uzman olunca diyarbakırda mı kalıcaz sınavı kazanırsa ne kadar süre sonra göreve geçicek bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
hg canım paylaşımlarını bekliyoruz
ilgilendiğin için çok teşekkür edrim öncelikle :1hug::1hug: çevremizdeki insanların tepkisi hep böyle oluyor az para kazansın yanında olsun napıcaksınız diyor benimde kafam çok karıştıkafamçokkarıştı sizler daha iyi bildiğiniz bu işin içinde olduğunuz için sizlere danışmak istedim napıcam bilmiyorum ama uzmanlıkta garantili bir iş bilmiyorum yaaa kafayı yiycem
hg aramıza a.s. her zaman bizler buradayızherkese merhabalarr ben bu topiği niye daha önce görmedimmm yaa
kıslarr bende asker eşiyim hakkaride görev yapıyoruzzz
artık sürekli uğrarımm bu topiğee
hg sende aramıza a.s.merhaba rüyanaz bende katıldım aranıza.memleketim amasya.mersindeyim şuan.eşim denizci.senin eşin piyademi sınıfı ne.?
merhaba rüyanaz bende katıldım aranıza.memleketim amasya.mersindeyim şuan.eşim denizci.senin eşin piyademi sınıfı ne.?
kızlar nasılsınız* sızlerı cok ozledım vallaaaaaapc bozuktu ve 1 aylık ızıne cıktık ondan gıremıyorum donunce tekrar aranızda olucam ınsallahhhhhhhepınızı* opuyorum benı ozleyınnnnnnnnnnn :))))))
günaydın bende asker eşiyim.bu topiği yeni gördüm.bende katılmak istiyorum.izin verirseniz...
günaydın bende asker eşiyim.bu topiği yeni gördüm.bende katılmak istiyorum.izin verirseniz...
hakkaride olan var mı