Asker Eşleri

çok ama çok teşekkür ederim hiç bi bilgimiz olmadığı için bunada ihtiyacımız vardı eğer bir bilginiz olursa öğrenmek isterim tekrara teşekkürlera.s.

ay cnm yaa nasılda saat dakika sayıyosuun ne güzel:asigim:
allah bozmasın
saol canım bizim aşkımız çok büyük hiçbir deprem yıkamaz ....amin amin..:Saruboceq:
Rüyanaz gözün aydın canım koçişin geldi sanırım ne mutlu sana

geldi ablacım çok şükü rsize measj yazdım 1 saat sonra die yarın saat sonra geldi rüyanazda uyudu çay içiyoruz yemegi kaçırdınız çaya gelin hai...

rüyanaz şimdi kocişinin yanında mışıl mışıl uyuyodur!!! bu arada hepinize günaydın. anneyimben neden hiç gelmiyor bileniniz varmı.

günaydın şekerler şimdi uyandım pelincim kahvaltı hazırlıycam sizlere bakayım dedim.........

günaydın şekerler şimdi uyandım pelincim kahvaltı hazırlıycam sizlere bakayım dedim.........

rüyanaz kuşum neden kalktın yataktanasigim:)şimdi eşinle muhabbet vakti hazır kızda okula gitmiştir accık hasret gidereydiniz.ŞenizALLAH eşinle aşkınızı daim etsin inşallahhhhAMİNN

rüyanaz kuşum neden kalktın yataktanasigim:)şimdi eşinle muhabbet vakti hazır kızda okula gitmiştir accık hasret gidereydiniz.ŞenizALLAH eşinle aşkınızı daim etsin inşallahhhhAMİNN

valla kalmak istemedim ama mecburen kalktım kızımıza kahvaltı yaptırmrm lazımdı şimdi gidiyo okula babası servise götürdü...

benim kocacım dün aksam nöbetciydi dün sabahtan beri görmüyorum cok özledim
gelsin yicem onu..:jeyyar:
rüyannaz senin esin nerdeydi? ne zamandır yoktu kacırmısım ben..​

benim kocacım dün aksam nöbetciydi dün sabahtan beri görmüyorum cok özledim
gelsin yicem onu..:jeyyar:
rüyannaz senin esin nerdeydi? ne zamandır yoktu kacırmısım ben..​
canım eşim diyarbakır da ben amasyadayım eşim 15 gündür yoktu...
Selam kızlar iyi akşamlar :sm_cool:
Rüyanaz neredesin geldi koçiş unuttu bizi -tatlicadiarzu-

bırakırmıyım ablacım bak burdayım eşim kızımı uyutuyo..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…