tesekkur ederım canım ya cok saol ınan okadar karsızım kı sureklı degıstırıyorum ama bunda karar kılıcam galiba tabıkı yınede degsıtrmezsem bırde su alltakı cıvcıvlı sekılllı resımlerı nasıl cıkartıyorsunuz?
SLM KIZLAR NASILSINIZZZZ BEN YİNE ERROORRR DURUMUNDAYIM DA:roflol:NELER YAPIYONUZ BAKEMMMMBEN YİNE UĞRARIMMMMŞenizŞeniz
[ı]
nan bir görünüp bir kayboluyon ne zamana kadar bölesin sen dikkat et errooorrrr verme yine kaydirigubbakcemile3[/ı]
bitiverecek gariii az galdiii gızzzz
şimcikkk errorlerde geliverecemmmm
sık dişini o zaman çabuk bitir şu işlerini kk hükümet kuruyorda bakanlık al bir tane
bu hükümetin sana ihtiyacı var Şeniz :lepi:
küstüm ama yaaaa kimse bana yardımcı olmuyorrr ağlıycammmm
küstüm ama yaaaa kimse bana yardımcı olmuyorrr ağlıycammmm
Rüyanaz arkadaşın sormak istediği konu bu canım benimde pek bilgim yok aslında ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım
yardımınız için teşekkür ederim benim nişanlım diyarbakır merkezde askerlik yapıyor şuan er ama askeriyede uzman olarak kalmak istiyor bende asker eşi olmayı çok istiyorum bu konuda bilgi alacaktım uzman olunca diyarbakırda mı kalıcaz sınavı kazanırsa ne kadar süre sonra göreve geçicek bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...