Asker Eşleri

tesekkur ederım canım ya cok saol ınan okadar karsızım kı sureklı degıstırıyorum ama bunda karar kılıcam galiba tabıkı yınede degsıtrmezsem bırde su alltakı cıvcıvlı sekılllı resımlerı nasıl cıkartıyorsunuz?

SLM KIZLAR NASILSINIZZZZ BEN YİNE ERROORRR DURUMUNDAYIM DA:roflol:NELER YAPIYONUZ BAKEMMMM BEN YİNE UĞRARIMMMMŞenizŞeniz

anaaaa tam beloşu buldum dedim yine yook
beloş özlediim yaaa
buarada anneyimben sen nerdesin hiçbiözlemedin bizi :senaglama:

Rüyanaz arkadaşın sormak istediği konu bu canım benimde pek bilgim yok aslında ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım

yardımınız için teşekkür ederim benim nişanlım diyarbakır merkezde askerlik yapıyor şuan er ama askeriyede uzman olarak kalmak istiyor bende asker eşi olmayı çok istiyorum bu konuda bilgi alacaktım uzman olunca diyarbakırda mı kalıcaz sınavı kazanırsa ne kadar süre sonra göreve geçicek bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

valla şimdi eşime sordum bana gitsin başka iş bulsun uzman olup napçak dio öle ayrılık falan oldu ya askerlik zorladı bizi.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…