Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar,bende asker eşiyim.
eşim amasyalı ben izmirliyim şuanda istanbulda görev yapıyoruz.
bende bundan snr sık sık uğrarım bu topiğe:)) güzel paylaşımlar olduğuna eminim:)
merhaba canım ne yapacaksınız karar verdinizmi hakkınızda hayırlısı olsun
malesef karar veremedik daha doğrusu ben karar veremedim çünkü nişanlım benim kaarımı bekliyor bense onu etkilemek istemiyorum allah korusun en ufak bir sorunda ben sorumlu olucam adam akıllı eksisiyle artısıyla düşünmem gerek:uhm:
hg canım paylaşımlarınıxzı beklioruz ende amasyalıyım 4 yıldır burdayız eşimin taini çıktı gitti diyarbakıra..bende kursunun bitmesini bekliyoprum............Slm kızlar,bende asker eşiyim.
eşim amasyalı ben izmirliyim şuanda istanbulda görev yapıyoruz.
bende bundan snr sık sık uğrarım bu topiğe:)) güzel paylaşımlar olduğuna eminim:)
eşimin kursundan dolayı evımde deıldım,uzak kaldım valla buraya :) benım babam gümüşhacıköylü annemse merzifonlu rüyanaz arkadasımcım.. annemlerın soyısmı pektaş.. buyuk ıhtımalle pektaş soyadlı bırıleını kesın tanıyosundur :)
hg canım paylaşımlarınıxzı beklioruz ende amasyalıyım 4 yıldır burdayız eşimin taini çıktı gitti diyarbakıra..bende kursunun bitmesini bekliyoprum............
canım slm hg aramıza ben gümüşhacıköylüyüm eşim merzifonlu sen gümüşhacıköyde oturdun mu........
ocean_girl özel mesajlara kapalımısın canım
hakkarinin neresindesiniz
bnde hastaneden geldim şimdi
kızım bronşit olmuş
dr hafif dedi ama
yavrm içten ateşlenmiş ağzın da yaralar çıkmış cnm
bayramdan sonra kontrole muhakkak getir dedi
bnde hastaneden geldim şimdi
kızım bronşit olmuş
dr hafif dedi ama
yavrm içten ateşlenmiş ağzın da yaralar çıkmış cnm
bayramdan sonra kontrole muhakkak getir dedi